4,6 104 Google-reviews

Stripper Zoetermeer

Verlang jij ook naar een pikant feestje? Dan zit je bij ons goed. Boek nu je stripper in Zoetermeer en maak er een waanzinnige dag van.

Waarom onze stripteases zo geliefd zijn in deze plaats:

  • Je krijgt een hete vrouw of man die jouw vriend(in) in de watten legt.
  • De jarige of vrijgezel houdt een natte droom aan de stripact over.
  • Je kunt kiezen uit een leuk thema. Bijvoorbeeld politieagent, cowboy of klusjesman.

Woon je net buiten Zoetermeer, bijvoorbeeld in Leiden of Alphen aan den Rijn? Ook dan kun je een stripper boeken. Bel naar 06 – 50 444 111 of stuur een berichtje via WhatsApp.

Hoe gaat een striptease in Zoetermeer?

We leggen uit hoe de striptease gaat. Probeer niet gelijk te fantaseren, want dat kan ‘stoute’ gevolgen hebben thuis.

Jullie zijn heerlijk aan het kletsen en aan het borrelen. Na het 3e wijntje gaat opeens de bel. Wie zou daar nou staan? Jij weet het natuurlijk. De jarige of vrijgezel kijkt vreemd op als ineens een sexy politieagent(e) het feest verstoort.

De gelukkige heeft namelijk nog niets door. We maken het dan ook nog een stapje spannender. Onze stripper gaat je vriend(in) fouilleren. Deze fouilleeractie loopt wel op een stoute manier af. Vervolgens kan de show in Zoetermeer beginnen! Deze duurt 15 á 20 minuten.

Onze stripper houdt het niet alleen bij een lapdance. Ook slagroom en de beroemde ‘handboeien’ spelen een zoete rol. Dat maakt onze show uniek!

Krijg een lapdance van deze strippers

Stripper Foxy

StripteaseFoxy

Foxy is een hete dame die graag bij je maat op bezoek komt. Als ware striptease-koningin maakt ze je vriend binnen de kortste keren helemaal gek.

Ontdek meer over Foxy

Stripper Michele

Striptease Michele

Kan je vriend genieten van een dame die heerlijke lapdances geeft? Dan heb je met Michele een echte topper in huis. Als dat geen wilde avond wordt!

Ontdek meer over Michele

Stripper Candy

Stripster Candy

Een heerlijke dame die wel van aanpakken weet. De show begint vrij onschuldig, tot haar kledingstukken uitgaan. Laat je vriend maar genieten!

Ontdek meer over Candy

Stripper Margot

Stripster Margot

Haar SM-kwaliteiten komen goed van pas tijdens de act. Als je vriend stout is, haalt Margot namelijk haar zweepje tevoorschijn tijdens de show.

Ontdek meer over Margot

Stripper Kevin

Stripper Kevin

Zijn gespierde lichaam zorgt ervoor dat je vriendin haar handen niet thuis kan houden. Als hij vervolgens ook nog eens een sexy lapdance geeft, is de avond helemaal compleet.

Ontdek meer over Kevin

Stripper Mike

Stripper Mike

Een ware hunk die je feestje onveilig komt maken in Zoetermeer. Voor je het weet palmt hij je vriendin in met zijn sexy lichaam en uitdagende moves.

Ontdek meer over Mike

Stripper Black Candy

Stripper Black candy

Een sensuele act waar je vriendin na jaren nog steeds over droomt? Nodig dan El Grande uit op je party. Hij brengt je feest naar een heter level.

Ontdek meer over Black Candy

Stripper Ferdi

Stripper Ferdi

Ferdi ziet er hier nog schattig uit, maar dat kan zomaar veranderen. Dat zal je vriendin vast wel ontdekken als hij bijna naakt voor haar staat.

Ontdek meer over Ferdi

Tips voor een onvergetelijke show

Er zijn van die dingen waardoor de striptease nog nét wat soepeler verloopt. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Zorg dat er een stoel aanwezig is zonder armleuning. Dat maakt het voor de stripper makkelijker om zich uit te leven op de vrijgezel of jarige. Een win-win situatie dus
  • Kijk even in je kast naar een muziekbox. Onze stripper neemt namelijk spannende ‘stripmuziek’ mee. Het zou geweldig zijn als dit aangesloten kan worden met bluetooth of USB.
  • Laat je vriend(in) op tijd aanwezig zijn! Het liefst 1,5 uur van tevoren, zodat je nog lekker met elkaar kan borrelen en in de juiste stemming komt.
  • Een volgeladen mobieltje is altijd handig. Zo kun je tijdens de striptease een hilarische foto maken. Dat wordt vast jullie nieuwe profielfoto op WhatsApp.

En als bonustip willen wij geven: boek na afloop nog één van onze spannende workshops. Jullie vriendengroep is namelijk samen en dat gebeurt waarschijnlijk niet elke week. Dan is dit het ideale moment om jullie avond in te vullen met een hilarische activiteit.

Je kunt natuurlijk ook besluiten om een hapje te gaan eten. Bijvoorbeeld in één van de restaurants in Zoetermeer, maar hoe komisch zou het zijn als onze babes en hunks het eten verzorgen. Dat is niet alleen dubbel zo lekker, maar ook nog eens iets onvergetelijks!

Wat kost een stripper in Zoetermeer?

Bij Showtime Agency kost een stripper € 170. Als je dit bedrag deelt met 10 vrienden, is het nog geen 20 euro per persoon. Bij deze prijs zitten ook de vervoerskosten naar Zoetermeer inbegrepen. Kortom, er komen geen extra kosten bij. Daarnaast mag je gratis een foto of filmpje maken van de stripact.

Besluit je ook nog één van onze workshops te volgen? Dan krijg je 10 euro korting. Op deze pagina vind je alle prijzen.

Whatsapp
Contact