4,6 104 Google-reviews

Stripper Alkmaar

Organiseer jij binnenkort een feestje in Alkmaar en ben je op zoek naar een spannende activiteit? Dan kunnen wij een striptease absoluut aanraden! Bij ons kun je verschillende strippers boeken die zich graag laten zien op je feestje.

Al meer dan 200+ feestvierders in de regio van Alkmaar gingen je voor om deze redenen:

  • Keuze uit meer dan 15 acts: van politieagent tot sexy cowboy.
  • Je kunt de stripper voor alle feestjes boeken. Van vriendenavonden tot verjaardagen.
  • Je mag samen met de stripper op de foto. Zo leg je de waanzinnige ervaring vast.

Ontdek hier onze mannelijke strippers én onze vrouwelijke strippers.

Waarom een stripper inhuren?

Wil je een keer wat anders dan een avondje Videoland of een drankspelletje? Dan kunnen wij een stripper zeker aanraden. Het is de ideale manier om jouw vriend of vriendin goed te verrassen.

En zeg nou zelf… Iedere man of vrouw heeft ooit wel eens gedroomd over een ‘foute’ striptease. Wat is er dan leuker om de stripper zelf te kiezen en de ‘stoute droom’ van je vriend of vriendin uit te laten komen.

Of het nu een meidenavond of vrijgezellenfeest is. Een stripshow is altijd hilarisch én origineel. Niemand zal verwachten als plotseling de bel gaat en een ‘sexy politieagent’ voor de deur staat. Of kies jij liever voor een brandweer of student? Bij Showtime Agency heb je in ieder geval keus uit meer dan 15 stripacts.

Strippers in de omgeving van Alkmaar

Stripper Destiny

Striptease Destiny

Destiny komt graag bij je langs om je gasten een onvergetelijke show te bezorgen. Met haar zwoele blik en sexy rondingen zal zij de vrijgezel een onvergetelijke show geven.

Ontdek meer over Destiny

Stripper Michele

Stripster Michele

Een ware tv-ster die maar al te graag een sexy stripshow voor je neerzet. Gehuld met haar handboeien komt ze graag bij jou op bezoek. Michele is al meerdere keren te zien geweest in televisieseries.

Ontdek meer over Michele

Stripper Eva

Striptease Eva

Entertainment shows met een erotische knipoog, dat is waar striptease Eva voor staat. En wil je het helemaal spectaculair maken? Zij kan in haar show ook vuurspuwen!

Ontdek meer over Eva

Stripper Luna

Stripster Chanel

Chanel zal de temperatuur in de kamer flink doen stijgen met haar woest aantrekkelijke dansmoves. Boek haar voor een sexy en hete stripshow.

Ontdek meer over Chanel

Stripper Angelo

Stripper Angelo

Komt deze hunk jullie bekend voor? Dat zou goed kunnen, hij was namelijk ook te zien in Temptation Island. En nu kan je hem ook in huren voor een strip act op jullie feestje.

Ontdek meer over Angelo

Stripper Helios

Stripper Helios

Als je Helios op tv heb gezien dacht je misschien wel; die mag wel een keer bij mij langskomen. Wij hebben goed nieuws voor je. Je kunt deze sexy stripper namelijk bij ons boeken in Alkmaar.

Ontdek meer over Helios

Stripper Mike

Stripper Mike

Deze sexy stripper is multifunctioneel. Je kan hem boeken voor een stripshow, topless bediening of candy boy. En hou jij wel van een lekker drankje? Ook voor Mike is het maken van een cocktail geen probleem!

Ontdek meer over Mike

Stripper Marco

Stripper Marco

Deze exotische man zorgt dat jouw feest een groot succes wordt. Waar kies jij voor? Marco gehuld in een soldatenkostuum, verkleed als cowboy of kan hij langskomen als politieagent?

Ontdek meer over Marco

De kosten van een striptease in Alkmaar

Je kunt al een striptease boeken vanaf € 175,-. Jij kiest de bestemming en onze stripper komt naar je toe. Of het nu in een huiskamer of kroeg in de stad is. De reiskosten zijn er bij inbegrepen voor provincie Noord-Holland.
Wil je naast een stripper ook wellicht één van onze hilarische workshops boeken? Ook dat is mogelijk. Dan krijg je zelfs € 10,- korting. Kies bijvoorbeeld uit één van de volgende workshops:

Benieuwd naar onze andere activiteiten inclusief prijzen? Kijk dan op deze pagina met onze workshops.

Hoe ziet een stripshow eruit?

Heb je de keuze gemaakt uit één van onze getalenteerde strippers in Alkmaar? Dan kan het aftellen beginnen. Maar wat kun je nu eigenlijk van zo’n show verwachten?
De stripper zal op de afgesproken tijd bij je langskomen. Voor hij of zij binnenstapt, wordt er even gebeld. Zo voorkom je dat de gasten de deur opendoen en de ‘verrassing’ zien staan. Vervolgens loods je de stripper naar binnen in een kamer, waar jouw feestvierders niet komen. Ondertussen ben je aan het gieren met je vriendinnen en vrienden, want zij weten natuurlijk nog niet wat hun te wachten staat.

Onze stripper kleed zich om in de kleding die jij hebt uitgekozen. Of ook wel gezegd: gehuld in een kostuum dat past bij jouw geboekte act. Niet veel later zullen je gasten met open mond toekijken wanneer de prachtige verschijning de kamer binnenkomt. Wat volgt is een stripshow van 15 minuten. Inclusief lapdance en de welbekende ‘slagroom-scene’. Liever een stripshow van 30 minuten? Ook dat is mogelijk.

Boek hier een stripper voor jouw feestje in Alkmaar

Ben je klaar voor een spannende en waanzinnige act? Neem dan direct contact met ons op. Wil je liever meer informatie en weten welke strip act bij je vriend of vriendin past? Dan helpen we je uiteraard graag verder. Ook last-minute, bijvoorbeeld in de avond! Wel zo fijn als je tijdens het feestje plotseling besluit dat er een stripper naar Alkmaar moet komen. Je kunt ons mailen, bellen of een WhatsApp-berichtje sturen.

Whatsapp
Contact