4,6 104 Google-reviews

Stripper Roermond

Is het tijd voor een feestje met je beste vriend(in) in Roermond? Boek dan een sexy stripper bij Showtime Agency. Zo bezorg je de vrijgezel of jarige gegarandeerd een onvergetelijk moment. Al meer dan 870+ feestvierders gingen je voor in Limburg!

Benieuwd waarom een striptease bij Showtime Agency uniek is? We geven een paar hints:

  • Je mag zelf een stripact kiezen: van cowboy tot een sexy politieagent(e). Bij ons kies je uit meer dan 10+ shows.
  • Onze stripper komt niet alleen met een sexy kostuum je feestje onveilig maken. Ook de welbekende handboeien zijn van de partij. Zorg er maar voor dat de ‘gelukkige’ niet té stout is.
  • Tijdens de striptease mag je beeldmateriaal maken. Dat vinden wij niet erg én jullie leggen zo de onvergetelijke herinnering vast.
  • Je hebt zelf in de hand welke stripper je boekt: je hebt de keuze uit meer dan 15+ hete mannen en vrouwen.

Wil je direct een striptease regelen in Roermond? Bel ons dan op 06 - 50 444 111. Niet plotseling verlegen worden als je één van onze strippers aan de lijn krijgt.

Is je feestje ergens anders in Limburg, zoals Eindhoven of Weert? Ook dan kun je ons bellen of Whatsappen.

Tijd voor het feest: zet de drankjes maar alvast koud

Het is de grote dag: het feest staat bijna op het punt van beginnen. Je legt de hapjes alvast op tafel en de flessen bier en wijn in de koelkast. Even later komt de vriendengroep met de ‘gelukkige’ binnen. Zij denken dat het een ‘standaard’ feestje wordt met wat hapjes en drankjes. Tot de bel een uur later gaat. Wie kan dat nou zijn?

Jij doet de deur open, terwijl je vrienden of vriendinnen genieten van een drankje. Uiteraard weet jij wel hoe laat het is nu is. Tijd voor het echte feest!

Onze stripper komt binnen en de ogen van de gasten rollen naar de hete hunk of babe. Want wat komt deze persoon nou doen in de kamer met zo’n sexy pakje? Twee tellen later gaat je andere vriend(in) al gieren, want diegene weet stiekem inmiddels al wat er aan de hand is.

De stripper loopt uitdagend naar de ‘gelukkige’ en begint dan met een waanzinnige striptease. Dat wordt een herinnering waar jullie tijdens de nieuwjaarsborrel in 2029 nog steeds over kunnen lachen.

Goed om te weten: een show van Showtime Agency in Roermond betekent niet alleen een ‘lapdance’. Het is een ware act waar onder meer slagroom in gebruikt wordt. Dat maakt een striptease van ons dan ook uniek! Daarnaast mag je bij ons tijdens én na de show nog leuke foto’s en filmpjes maken. Zo leg jij het moment voor jullie groepsapp op WhatsApp vast.

Een selectie van onze strippers in Roermond

Stripper Foxy

Stripster Foxy

Deze jonge, sexy stripster is altijd in voor een feestje. Met haar uitdagende look, pakt ze jouw vriend compleet in. Boek jij Foxy als sexy politieagente of mag ze als secretaresse verschijnen op je feestje?

Ontdek meer over Foxy

Stripper Michele

Stripster Michele

Michele weet wel hoe ze een waanzinnige stripact moet verzorgen. Niet gek dat mannen stoute dromen overhouden na haar show. Zo’n wilde striptease krijg je namelijk niet elke dag.

Ontdek meer over Michele

Stripper Candy

Stripster Candy

Heeft je vriend het altijd over exotische dames? Dan mag Candy niet ontbreken op je party. Deze prachtige verschijning geeft een onvergetelijke striptease. Pas maar op dat je vriend niet verliefd wordt.

Ontdek meer over Candy

Stripper Bella

Stripster Bella

Je vriend boft maar met Bella: hij hoeft namelijk niet alleen te kijken naar haar prachtige lichaam. Ook ‘proeven’ is onderdeel van de striptease. Ze komt namelijk met slagroom naar je feestje. En dat is niet om de taart te versieren.

Ontdek meer over Bella

Stripper Kevin

Stripper Kevin

Kevin is zo’n man waar je de kleding van het lijf wilt trekken. Onder zijn shirt schuilt namelijk een sexy, gespierd lichaam. Dit keer hoeft je vriendin haar handen niet thuis te houden. We weten zeker dat Kevin jouw vriendin een onvergetelijke dag bezorgt!

Ontdek meer over Kevin

Stripper Helios

Stripper Helios

Helios haalt het foutste bij je vriendin naar boven. Dat moet toch kunnen op een verjaardag of vrijgezellenfeest. Helios was al meerdere keren te zien in populaire televisieseries.

Ontdek meer over Helios

Stripper Black Chocolate

Stripper El Grande

Gespierd en sexy? Dat zijn de kenmerken van deze hunk. El Grande komt graag naar Roermond om je feestje op zijn kop te zetten. Zie jij de blik van je vriendin al voor je als deze sexy, getinte jongen in de woonkamer staat?

Ontdek meer over El Grande

Stripper Ferdi

Stripper Ferdi

Heb je het over jong en wild? Dan heb je het vast over stripper Ferdi. Als ware Zuid-Amerikaanse god brengt hij je feestje naar een heter level in Roermond. We garanderen met Ferdi zeker weten een ‘foute’ avond.

Ontdek meer over Ferdi

Je avond nog wilder? Boek dan één van onze workshops

Kan het voor jou niet wild genoeg? Boek dan ook één van onze populaire workshops in Roermond. Dat is de ideale aanvulling op een striptease. Zo weet je zeker dat jullie avond de boeken in gaat als party van het jaar!

Voor mannen en vrouwen hebben we bijvoorbeeld ‘naaktmodel schilderen’ op het menu staan. Dat is zo’n workshop waarbij de vrijgezel of jarige denkt: waarom boeken mijn vrienden zo’n saaie workshop… Tot het opeens een andere wending krijgt. We kunnen alvast verklappen: er verschijnt een naakte man of vrouw voor jullie neus.

Samen met je vrienden gaan jullie dit sexy model naschilderen. Doe wel een beetje je best, want anders heeft deze heerlijke hunk of babe nog een paar foute spulletjes mee.

Wat is de prijs voor een stripper in Roermond?

In Roermond boek je een stripper vanaf € 180,-. Dit is inclusief het maken van beeldmateriaal en de reiskosten. Kortom, er komen geen extra kosten bij. Dat is wel zo fijn! De show duurt ongeveer 15 minuten.

Benieuwd naar de tarieven van de workshops? Kijk dan op deze pagina. Als je naast de striptease ook een workshop boekt, krijg je € 10,- korting.

Whatsapp
Contact