Menu

Stripper Nijmegen

Vrijgezellenfeest of verjaardag in Nijmegen? Verras je vriend of vriendin dan met een hete stripper. Met deze originele verrassing weet je zeker dat je goed zit!
Waarom al 1500+ feestvierders je voor gingen in Nijmegen:

  • je mag bij ons zelf kiezen uit ruim 15 sexy dames en heren
  • ook de stripact bepaal je zelf; ga je voor een cowgirl of liever voor een foute politieman ;) Je kunt kiezen uit 10 acts
  • Uniek: bij ons mag je tijdens de striptease filmen of foto’s maken; zo leg je het spannende moment vast waar jullie nog lang over zullen napraten

Via 06 - 50 444 111 kun je ons bereiken om een stripper of stripster te boeken. Wanneer mogen wij bij de ‘gelukkige’ langskomen?

Stripper Mike als Matroos

Een spannende striptease voor je vriend(in)

Klop, klop: er staat iemand voor de deur. Terwijl jullie genieten van biertjes en wijntjes kijken jullie elkaar aan. Want wie kan dat nou zijn? Heel de vriendengroep is namelijk compleet. Jij weet natuurlijk al hoe laat het is. Het is namelijk niet je buurvrouw of buurman die gereedschap komt lenen. 

Een paar tellen later doe jij de deur open. In de opening staat een hete politieagent. Deze sexy agent stapt de kamer in. Je vriendinnen of maten denken nu nog even; dat heeft vast met geluidsoverlast te maken. Tot de handboeien tevoorschijn komen. Op dat moment begint de show! Je kan wel inbeelden wat voor hilarische momenten dat oplevert als het kostuum van de agent 1-voor-1 uitgaat.

Zit jouw vriend of vriendin al klaar voor een onvergetelijke show met daarin een lapdance?

Politie stripster

Serveer het eten nog ‘heter’ op je feest

Je kunt natuurlijk vooraf aan de striptease Domino’s bellen voor een pizza of de plaatselijke snackbar induiken voor een patatje. Maar hoe hilarisch zou het zijn als wij het diner voor jullie regelen. En dat is niet zomaar een standaard etentje.
Het hoofdgerecht loopt namelijk rond. Het is sappig, lekker en eigenlijk te mooi om op te eten ;) Gaat er bij jou al een belletje rinkelen? We hebben het natuurlijk over onze hunks en babes. Deze playboys en playgirls verzorgen een erotisch diner. Dit is wel een heel speciaal diner.
Naast overheerlijk eten wordt jullie vriendengroep namelijk vermaakt. De jarige of vrijgezel staat in het middelpunt en kan naast de striptease op een wel heel lekker toetje rekenen ;)
Kortom, een erotisch diner is een lekkere activiteit om jullie avond compleet te maken. Al meer dan 200+ vriendengroepen werden zo in de watten gelegd door onze sexy strippers.

Hilarische workshop na de striptease?

Als je het feestje organiseert wil je het natuurlijk verrassend aanpakken. Een striptease is dan ook geweldig. Maar hoe leuk zou het zijn als je na de striptease een hilarische activiteit met jouw vrienden volgt.
Een workshop twerken bijvoorbeeld. Laat het nou nét zo’n foute, maar oh zo geweldige workshop zijn die jouw vriendinnen totaal niet verwachten. 
Zie jij jezelf al leren twerken met de vriendengroep? Hoogstwaarschijnlijk een tikkeltje ongemakkelijk in het begin, tot de sfeer helemaal losgaat. Dan is het gieren en stelen jullie binnen de kortste keren de show. Denk tijdens een stapavond of op de bruiloft van de vrijgezel. Schud die billen maar alvast los!

Ontdek ook onze andere hilarische workshops. Bijvoorbeeld het schilderen van een naaktmodel. De ‘gelukkige’ denkt namelijk dat het zo’n saaie schildercursus is. Tot een sexy hunk of babe (naakt) tevoorschijn komt.

Tip: Boek een workshop en krijg € 10,- korting op een stripper.

Erotisch dineren met playboys en bunnies

Prijs voor een stripper in Nijmegen

Boek direct een stripper in Nijmegen voor € 175,-. Onze stripper komt naar de locatie waar jij het feestje organiseert. Bijvoorbeeld bij jouw thuis of in de kroeg. De reiskosten zitten bij de prijs inbegrepen. 

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd