Menu

Stripper Tilburg

Een sexy stripper of striptease in Tilburg mag niet ontbreken op je feestje. Stukje bij beetje geven onze strippers zich helemaal bloot aan de vrijgezel of jarige: met hun sensuele moves en opzwepende muziek nemen ze hun publiek mee in hun stoute, ondeugende fantasie.

Kleed je feest juist uit in plaats van aan: huur een van onze strippers in voor een erotische show.

  • Keuze uit meer dan 100 stripacts
  • Stijlvolle stripteases: niks simpel of ordinair
  • Ook last minute kan je bij ons terecht

Onze strippers zetten je verjaardag of vrijgezellenfeest graag op zijn kop!

Girls gone wild met the Sugar Boys

Thema’s voor de striptease in Tilburg

Je staat onder arrest! Je hebt het recht om te zwijgen, en om toe te kijken. Verras de jarige of vrijgezel met een sexy politieagent die plotseling voor de deur staat. Het feest stoppen? Nee, natuurlijk niet! Het feest begint nu pas. Zonder enige waarschuwing slaat hij je vriendin in de boeien. Laat de show beginnen!

Of breng je vriend, de vrijgezel, in extase met een bruidsact. Daar komt de bruid! Tijdens de opkomst hoor je de bellen al luiden. Maar al snel slaat de muziek om in zwoele R&B en ontdoet ze zich van haar bruidsjurk. De vrijgezel krijgt een lapdance die hij nooit zal vergeten.

Hoeveel kost een stripper in Tilburg?

Je huurt een van onze strippers al in vanaf € 170,- inclusief reiskosten. Wil je naast een stripper huren in Tilburg een workshop volgen of erotisch dineren? Bekijk dan onze tarievenpagina voor alle kosten.

Unieke stripteases in Tilburg

De stripacts zijn leuk bij jou op locatie, maar je kan er ook een heel spektakel van maken met onze specialere acts. Kies bijvoorbeeld voor een:

Spannende thema’s voor jouw feest

Een simpele striptease komt in ons woordenboek niet voor: er zit altijd een opwindend en uniek tintje aan onze acts. Een echte ervaring met fifty shades of sexy. We bieden onder andere de volgende uitdagende thema’s aan:

Stripster politie

Wat mag je verwachten van een striptease in Tilburg?

Je bepaalt helemaal zelf hoe je de avond laat verlopen! Een sexy politieagent die het feest komt ‘verstoren’? Dat regelen we! Houd rekening met een stripact van ongeveer 15 minuten. Hij bestaat uit:

  • Een hete dans
  • Een sexy lapdance
  • Humor met een erotische knipoog

Hoe huur je een stripper in Tilburg in?

Een stripper inhuren is bij Showtime Agency een fluitje van een cent. Neem contact met ons op en  maak al je wensen kenbaar. We kijken wat er allemaal mogelijk is om het zo uniek en spannend mogelijk te maken. Rode oortjes gegarandeerd! Ook voor last minute evenementen zijn onze strippers in te huren.

We hebben een aantal attributen nodig om de act zo goed mogelijk te laten verlopen. Houd bijvoorbeeld rekening met een stoel zonder armleuningen en een ruimte waar de stripper zich kan voorbereiden.

Combineer de striptease met een workshop

  • Naaktmodel schilderen
  • Buikdansen
  • Burlesque
Politie strippers

Ben je er klaar voor? Boek dan een stripper in Tilburg!

Ben je er klaar voor om je feest een uitdagende twist te geven? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons en we creëren een feest om nooit meer te vergeten!

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd