Menu

Vrouwelijke strippers

Boek onze vrouwelijke strippers voor een unieke en op maat gemaakte ervaring op jouw vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of ander evenement.

Ruime keuze uit striptease thema's

Wij bieden een breed scala van vrouwelijke strippers aan, elk gespecialiseerd in verschillende striptease thema's om aan de uiteenlopende voorkeuren van onze klanten te voldoen.
Of je nu kiest voor een klassieke burlesque-show, een eigentijdse en gedurfde performance, of de razend populaire politie striptease show, onze strippers maken van jouw feest een onvergetelijke ervaring.

Vrouwelijke strippers bekend van TV

Wat je bij ons ook terug vindt in ons bestand zijn vrouwelijke strippers die bekend zijn van televisie.
Deze getalenteerde artiesten voegen niet alleen een extra dosis glamour toe aan het evenement, maar bieden ook de mogelijkheid voor jouw gasten om een bekende persoonlijkheid van dichtbij te ervaren tijdens een sensationele striptease.
Zo hebben wij strippers geleverd bij de programma's "Gieren met Goor", "Het perfecte plaatje", "Spuiten en slikken" en "de Tiende van Tijl".

Boek hier jouw vrouwelijke stripper

Of je nu een intiem feestje thuis organiseert of een groter evenement plant op een externe locatie, wij regelen de perfecte vrouwelijke strippers om de feestvreugde te vergroten.
Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de ideale artiesten die passen bij de stijl en sfeer van jouw evenement, en om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Neem contact met ons op en laat ons je helpen bij het creëren van een avond die nog lang in de herinnering van jouw gasten zal blijven.

Showtime Agency op Instagram

Veelgestelde vragen over het boeken van een stripact

Wat als de geboekte stripper verhinderd is?
Hoe lang duurt een strip show?
Hoe ver gaat de stripper in zijn of haar show?
De strip show moet een verrassing blijven. Hoe weet ik als de stripper er is?
Is de prijs voor elke stripper het zelfde?
Heeft de stripper zijn of haar eigen show muziek?
Hoe kan ik de stripper betalen?
Kan een mannelijke stripper ook een show doen voor een man?
Moet ik de stripper ook fooi geven?
Houdt de stripper 1,5 meter afstand in zijn show?
Zijn de strippers gevaccineerd?
Draagt de stripper een mondkapje tijdens de show?

Werkgebied

Wij verzorgen stripteases en erotisch entertainment door heel Nederland en België. Zo zijn wij onder andere werkzaam in: