Menu

Stripper Lelystad

Wil je graag een stripper in Lelystad boeken? Dan ben je bij Showtime Agency aan het juiste adres. Wij hebben namelijk voor ieder feest een stijlvolle striptease. Zo breng je jouw feestje naar een heter niveau.
Wat maakt ons uniek:

  • Je kunt je eigen stripact samenstellen
  • Vele van onze strippers zijn te zien in televisieseries
  • Binnen een uur kunnen we al bij jou in je woonkamer staan.

Al nieuwsgierig geworden? Hier kun je onze mannelijke strippers en vrouwelijke strippers vinden.

Stripper Kevin als bouwvakker

Onvergetelijke en spannende striptease

Een sexy politieagente die voor jullie deur staat. Of een brandweerman die de eregast even ‘nat’ komt maken, omdat ze in brand staat. Dat levert hilarische momenten op bij jou en je gasten. Het leuke is dat wij meer dan 15+ verschillende shows kunnen verzorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Mr. Grey: bekend van de film Fifty Shades of Grey
  • Magic Mike: een welbekende film onder vrouwen
  • Cowboy: met een lasso komt hij of zij in actie
  • Taartshow: extra leuk voor verjaardagen

Kortom, voor iedere gelegenheid hebben wij een speciale striptease in petto. Weet je niet precies wat je wil én laat jij je dus liever verrassen? Dan komt onze stripper in één van zijn of haar favoriete kostuums naar je toe voor een waanzinnige show.

Wat kost een stripper in Lelystad?

Onze strippers komen al vanaf € 170,- op je feestje. Dit is inclusief vervoer. Dus al zijn jullie met een groep van 12, kost dat zo’n € 14,- per persoon. Onze stripact duurt 15 minuten en daar zit van alles bij. Van lapdances tot de welbekende ‘slagroom-scene’.
Wil je liever de hele groep in het middelpunt laten staan en dus een striptease van zo’n 30 minuten boeken? Dat kan natuurlijk ook. Kijk hier voor de ‘verlengde stripshow’.

Cowboy stripper Mike

Hoe ziet een stripshow eruit?

Heb je een stripper geboekt in Lelystad en zijn alle voorbereidingen gedaan? Dan kan het feest pas echt beginnen. Je nietsvermoedende gasten kwebbelen gezellig door terwijl jij op de avond een telefoontje ontvangt van de stripper, die op dat moment onderweg naar jou is.
Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de stripper ongezien naar binnen loodsen. Zo kan hij of zij zich in een aparte ruimte omkleden en voorbereiden. Daarna is het genieten geblazen! We willen nog niet teveel verklappen, maar maken de woorden lapdance en bodylotion je al warm?
Om het maximale uit de stripact te halen, vragen wij om het volgende te doen voordat de stripper er is:

  • zorg voor een smartphone of USB aansluiting voor de muziek
  • zet een geschikte stoel neer. Liefst zonder armleuningen
  • maak een ruimte vrij voor waar de stripper zich kan omkleden

Zelf leren strippen tijdens onze workshop

Niet alleen naar een stripshow kijken, maar zelf de kunst van deze elegante en sexy dans leren? Dat kan bij ons ook geregeld worden! Wij bieden namelijk verschillende workshops aan in Lelystad. Waaronder een complete striptease training. Wacht dus niet langer en gun jezelf zo’n onvergetelijke ervaring. Liever één van onze andere 19 workshops boeken? Dat kan natuurlijk ook. Wat dacht je van:

Jullie krijgen € 10,- op de show bij het kiezen van een workshop! Op deze pagina vind je alle prijzen.

Workshop naaktmodel schilderen in Rotterdam

Stripper boeken in Lelystad? Neem contact op

Kan je niet meer wachten tot de stripper arriveert in zijn of haar sexy kostuum? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we de wensen en mogelijkheden. Ook voor last-minute stripteases kun je bij ons terecht. Zo kan één van onze strippers al binnen een uur in Lelystad zijn. Wel zo fijn als je plotseling tijdens het feestje besluit dat jullie party wat heter mag worden.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd