Menu

Stripper vrijgezellenfeest

Heb je een fantastisch vrijgezellenfeest gepland, maar mis je nog een act die het feestje spectaculair en sensueel afsluit? Bij Showtime Agency hebben we aantrekkelijke hunks en prachtige modellen die de bruid of bruidegom niet kan weerstaan. Met een stripper op je vrijgezellenfeest zorg je voor een avond om nooit te vergeten!

Kies een van onze uitdagende vrouwelijke of mannelijke strippers. Neem vervolgens contact met ons op via 06 – 50 444 111 of vul het contactformulier in om je stripper in te huren. Onze strippers verheffen elke dans tot een sensuele kunst en zijn helemaal klaar om je vrijgezellenfeest tot een succes te maken!

 

Politie strippers

Stripper voor vrijgezellenfeest boeken

Speciale bruidegomstrippers

Voor een vrijgezellenfeest alleen voor mannen hebben we bij Showtime Agency speciale vrouwelijke strippers die geweldige bruidstripshows geven. Onze eigen FoxyCandyEva en Michele weten wel van wanten en halen alles uit de kast voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

 
Bruid striptease

Stripper Bruidsact

Wil jij een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren?
Boek dan een bruid striptease show! De vrijgezel wordt getrakteerd op een lap dance van een sexy dame in bruidsjurk, die uiteraard later uit zal gaan! Hopelijk gaat de echte bruiloft straks nog door...

Striptease Foxy

Hou jij wel van een rondborstige dame met tattoos? Dan is Foxy een goede keuze voor show. Haar specialiteiten? Een hete lapdance en ze kan goed overweg met een zweep...

 

Striptease danseres met tattoos
Sexy striptease candy

Stripper Candy

Wil je jouw feestje net wat meer aankleden of nou ja, uitkleden? Dan komt stripper Candy graag langs met haar handboeien en zweepje.

 

Striptease Michele

De striptease shows van Michele zijn ongekend en vol energie. In haar show zit veel dans en humor verwerkt. En WOW wat is zij lenig! Kortom een show die je niet snel zal vergeten.

Stripster Michele

Speciale bruidegomstripper boeken

Speciale strippers voor de bruid

Ook voor een sensueel vrijgezellenfeest voor vrouwen hebben we speciale gentleman strippers. Onze eigen KevinMikeHelios en Black Candy hebben in hun repertoire een uitdagende striptease show staan die de aanstaande bruid in het zonnetje zet.

 

Sexy stripper Kevin

Stripper Kevin

Kevin is al meerdere malen op TV verschenen vanwege zijn striptease kunsten. Sexy dansen, humor en een mooie glimlach zorgen er voor dat zijn show altijd een succes is.

Stripper Mike

Ben jij momenteel een feestje aan het organiseren en wil je het extra heet maken? Dan kun je de temperatuur in je woonkamer flink verhogen met een stripact van Mike!

Cowboy stripper Mike

Stripper Helios

Mede door zijn striptease kunsten die hij heeft laten zien in "Ex on the beach" en "Utopia" is Helios razend populair geworden. Met deze man haal je een bekende stripper in huis!

Stripper Black Candy

Once you go black you never go back. Dit is dan ook de reden waarom Black candy regelmatig wordt terug gevraag dop feestjes.

Stripper Black candy

Speciale stripper voor de bruid boeken

Stripper show vrijgezellenfeest: hoe ziet het eruit?

Met een stripper op je vrijgezellenfeest krijg je een fantastische striptease show. Onze vrouwelijke en mannelijke strippers doen er alles aan om de bruid of bruidegom te verleiden. Je bent volledig overgeleverd aan de bewegingen van de stripper op het vrijgezellenfeest.

Een striptease show duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt de act zelf samenstellen, bijvoorbeeld met een lapdance of een sensuele dans met humor of juist met meer tease. De stripper op het vrijgezellenfeest zorgt hoe dan ook voor een leuke avond met een erotische knipoog.

Ander sexy entertainment

Vind je het huren van een stripper voor een vrijgezellenfeest misschien cliché? Je hebt bij Showtime Agency nog veel meer mogelijkheden om van het vrijgezellenfeest een echt succes te maken. Zo zijn onze strippers ook in te huren als naakte butler of candy girls.

Huur een stripper in voor je vrijgezellenfeest

Kijk je uit naar een vrijgezellenfeest met een stripper die je wereld op zijn kop zet? Bekijk onze aantrekkelijkste en lekkerste strippers voor op je vrijgezellenfeest en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook bij vragen over de invulling van de act kun je ons makkelijk bereiken.