Menu

Stripper Alphen aan den Rijn

Organiseer jij een feestje in Alphen aan den Rijn of omstreken? Dan komen onze strippers graag bij je langs. Zo weet je zeker dat je feestje een tikkeltje pikanter wordt ;) De voordelen van een striptease bij Showtime Agency:

  • Keuze uit meer dan 15+ wilde mannen en vrouwen
  • Bekend van televisie; wij zijn regelmatig te zien in series, zoals Ex on the Beach
  • Jij mag zelf de act bepalen. Van cowboy tot politieagent

Woon je nou net buiten Alphen aan den Rijn? Bijvoorbeeld in Bodegraven, Boskoop, Leiden of Hazerswoude? Dan is het uiteraard ook mogelijk om een stripper te boeken.

Hilarische en onvergetelijke striptease

Regel jij het feestje? Dan kun je natuurlijk gaan voor drankspelletjes bij jou thuis. Of lekker met de mannen en meiden het centrum van Alphen aan den Rijn verkennen. Maar hoe leuk is het, als er een origineel tintje aan je feestje zit. En dat ook nog eens onvergetelijk is.
Je raadt het al: met een striptease haal je alle ingrediënten in huis om dat waar te maken. Dat wordt gieren èn genieten met je maten en vriendinnen!

Welke stripact boek jij?

Bij Showtime Agency heb je de keuze uit vele verschillende acts. Is je beste vriendin jarig? Dan komt agent politieagent Kevin haar wel even in de boeien slaan.
Als je vriendin eenmaal ‘gevangen’ zit, is zij helemaal overgeleverd aan de sexy dansmoves en het hete lichaam van Kevin.
Of wil jij je beste vriend verrassen met een stripper? Dan komt onze vrouwelijke agent met een tas vol foute spullen naar je toe. Dat levert vast ongemakkelijke beelden op.

Denk je van; ik ga toch liever voor wat anders. Dat kan. Bij ons heb je de keuze uit meer dan 10+ acts, waaronder:

Zit je te twijfelen en kom je er niet uit? Bel ons gerust op. Met onze ervaring weten wij precies welke act goed past bij jullie feest.

Soldaat stripepr Jay

Je feestje nog heter maken?

Boek dan èèn van onze hilarische workshops. Wat dacht je ervan om met de meiden te leren twerken. Als dat geen onvergetelijk moment is.
Ook leuk voor jullie vriendengroep; een naaktmodel schilderen. De jarige of vrijgezel denkt dat hij een ‘saaie’ schildercursus krijgt. Tot plotseling een bloedmooie vrouw, naakt op het toneel verschijnt.
Hier vind je een overzicht van de prijzen.

Workshop naaktmodel schilderen in Rotterdam

Wat kost een stripper in Alphen aan den Rijn?

Een stripper in Alphen aan den Rijn kan je al boeken vanaf € 170,-. Dat is inclusief reiskosten. Boek je naast een stripper ook èèn van onze workshops? Dan krijg je €10,- korting!

Wil je meer informatie of direct een stripper boeken in Alphen aan den Rijn of omstreken? Neem dan contact met ons op via telefoon, Whatsapp of e-mail.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd