4,6 104 Google-reviews

Stripper of striptease in Utrecht

Boek een sexy stripper in Utrecht: van een strenge politieagent die komt vragen of het geluid wat zachter kan tot een ondeugend schoolmeisje die jou de les komt lezen. Bij Showtime Agency heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende stripacts. Besluiten jij en je vrienden om op het laatste moment nog een hete stripper te boeken voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of studentenfeest? Geen probleem! Onze vrouwelijke strippers en mannelijke strippers kun je ook last minuteboeken.
 • Je boekt al een stripper vanaf € 170,-
 • Onze strippers zijn last minute beschikbaar
 • Stijlvolle stripacts in Utrecht
 • Kies uit 100 verschillende stripteases

Striptease Utrecht: van sexy bunny’s tot stoere cowboys

Het is het perfecte ingrediënt voor ieder vrijgezellenfeest: een stripper! Verras de toekomstige bruid of bruidegom met een stijlvolle striptease. Speciaal voor vrijgezellenparty’s hebben wij de bruid striptease en natuurlijk de droom van velen: de politie striptease. Willen jullie liever wat anders zoals een sexy bunny of stoere cowboy? Ook dat is mogelijk. Klik op de verschillende strippers in Utrecht en ontdek met welke shows zij jou en jouw vrienden kunnen verrassen.

Wil je het extra groot aanpakken voor bijvoorbeeld een studentenfeest? Kies dan voor een erotische show zoals de erotic night, vla worstelen of een pussy trick show.

Maak kennis met onze strippers

Bekijk hieronder onze populairste mannelijke én vrouwelijke strippers uit Utrecht.

Stripper Mike

Stripper Mike

De shows van Mike zijn verrassend en humoristisch, maar vooral heel erg sexy. Deze knappe stripper geeft shows als marinier, Mr. Grey, cowboy en politieagent. Eén ding is zeker: de temperaturen stijgen tijdens een striptease van Mike.

Ontdek meer over Mike

Stripper Michele

Stripper Michele

Komt deze mooie meid je bekend voor? Dat kan heel goed! Michele is namelijk bekend van TV shows zoals Spuiten en Slikken en de TV kantine. Michele bezorgt je gegarandeerd een avond om niet snel te vergeten.

Ontdek meer over Michele

Stripper Helios

Stripper Helios

Droom jij al weg bij de aanblik van de grote en gespierde stripper Helios? Deze mooie man laat jouw hoofd op hol slaan tijdens een striptease als bouwvakker, politieagent of gentleman. Hoe wil jij Helios zien op jouw verjaardag of vrijgezellenfeest?

Ontdek meer over Helios

Stripper Marloes

Stripper Marloes

Deze ondeugende en sexy danseres heeft flink wat alterego’s: van catwoman tot cowgirl. Eén ding is zeker: Marloes laat jullie met rode oortjes achter. Durf jij een striptease van Marloes aan?

Ontdek meer over Marloes

Stripper Chanel

Stripper Chanel

Huur deze rondborstige dame in voor een hete lapdance of spannende striptease. Chanel komt als sexy verpleegster graag bij jou langs om te kijken of je geen koudje hebt gevat.

Ontdek meer over Chanel

Stripper Steve

Stripper Steve

Deze zeer aantrekkelijke verschijning is exclusief te boeken bij Showtime Agency. Steve verzorgt stripacts als brandweerman, marinier, gladiator en politieagent Met welke act mag Steve jou komen verrassen?

Ontdek meer over Steve

Stripper Monique

Stripper Monique

Monique heeft flink wat acts voor jou in petto: van moulin rouge en burlesque tot schoolmeisje en geisha. Iedere striptease van Monique is een ware show die je niet snel meer vergeet. Hoe zie jij Monique het liefste?

Ontdek meer over Monique

Stripper Marloes

Stripper Choco Prince

De veelgeboekte Choco Prince has it all: een goddelijk lichaam, een flinke dosis humor en perfecte dans skills. Choco Prince komt langs als marinier, politieagent of gentleman. Durf jij de deur open te doen?

Ontdek meer over Choco Prince

Tarieven van een stripact

Een striptease van een van onze strippers boek je al vanaf € 170,- inclusief reiskosten. Een overzicht van alle prijzen vind je op onze tarievenpagina.

Je kunt onze strippers boeken in heel Utrecht

Vanuit heel Utrecht kun je bij ons terecht voor een striptease. Wij zijn onder andere in de volgende gebieden actief:

 • Utrecht Binnenstad
 • Utrecht Leidsche Rijn
 • Utrecht Noordoost
 • Utrecht Noordwest
 • Utrecht Oost
 • Utrecht Overvecht
 • Utrecht Wijk Vleuten-De Meern
 • Utrecht West
 • Utrecht Zuid
 • Utrecht Zuidwest

Showtime Agency is bekend van TV

Denk jij bij een van onze strippers: ‘Hé, die komt me bekend voor!’? Dat kan kloppen. Wij hebben erotisch entertainment verzorgd voor:

Speciale striptease

Voor een nog specialere stripact hebben wij een aantal bijzondere stripteases. Wat dacht jij bijvoorbeeld van een stripshow van een dikke dame of een clown? Ook aan de luxepoezen onder ons is gedacht. Voor een extra luxe ervaring kun je onze strippers boeken op een boot, in een hummer of in een limousine.

Hoe ziet een stripshow eruit?

Voor het grootste gedeelte bepaal jij hoe de stripact er uit komt te zien. Zo kies je bijvoorbeeld zelf jouw favoriete stripper, maar je beslist ook welk thema de stripact heeft. Waan je in het wilde westen met een show van cowgirl Michele of ga voor een hete stripact van stripper Clyde. Bij iedere show staat het plezier en comfort van onze klanten voorop. Jij kunt daarom van tevoren altijd aangeven bij de stripper hoe ver hij of zij mag gaan. Zo blijft de striptease voor iedereen leuk. De acts van onze strippers duren ongeveer 15 minuten en bestaan uit:

 • Een sexy dans
 • Een hete lapdance
 • Humor en een vette knipoog

Ben jij benieuwd hoe onze stripacts eruitzien? Bekijk dan de onderstaande video’s voor een impressie.

Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier.
Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier.

Wat heb ik nodig voor een stripact van Showtime Agency?

Onze strippers nemen zelf hun attributen mee, maar er zijn een aantal zaken waar je zelf voor moet zorgen:

 • Een cd-speler of aansluiting voor een iPhone
 • Een stoel zonder armleuningen
 • Een ruimte waar de stripper zich kan omkleden

Boek een stripper in Utrecht bij Showtime Agency

Wil jij een stripper boeken in Utrecht? Neem dan snel contact op via 06 50 44 41 11 of boek meteen een stripper.

Whatsapp
Contact