Menu

Stripper huren

Bij een vrijgezellenfeest is het huren van een stripper onmisbaar. Maar ook bij een verjaardagsfeest kan je een stripper huren voor sexy entertainment waar nog lang over nagepraat zal worden. Je wilt uiteraard niet voor vervelende verassingen komen te staan. Daarom leggen we je hieronder uit hoe jij een mannelijke of vrouwelijke stripper huurt en wat een stripper huren kost. Heb je daarna nog vragen? Neem dan gerust contact op.

 

Sexy schoolmeisje

Mannelijke stripper huren

Als jouw beste vriendin of vriend binnenkort gaat trouwen, huur je natuurlijk een mannelijke stripper. Wij hebben meerdere strippers beschikbaar, waardoor er altijd voor iedereen wel wat bij zit. Zo kies je bijvoorbeeld uit meer of minder gespierde strippers en met of zonder tatoeages.

Iedere stripper heeft zijn eigen striptease kunsten met verschillende thema’s en outfits. In totaal duurt een striptease show ongeveer 15 minuten. Voor een striptease is er een ruim aanbod aan striptease thema’s. Denk hierbij aan de klassieke politie agent die binnen komt voor geluidsoverlast of een stoer cowboy die een lapdance geeft. In elke stripact zit de nodige dosis humor verwerkt en een lapdance natuurlijk ook niet te vergeten. En na de act? Kunnen jullie nog een groepsfoto maken met de stripper.

Top 3 meest geboekte mannelijke strippers

Sexy stripper Kevin

Stripper Kevin

Kevin is al meerdere malen op TV verschenen vanwege zijn striptease kunsten. Sexy dansen, humor en een mooie glimlach zorgen er voor dat zijn show altijd een succes is.

Stripper black candy

Op zoek naar een donkere stripper? Dan is Black Candy de aangewezen man voor jullie feestje. Hij heeft de perfecte skills om een full entertainment stripshow te geven.

Stripper Dark Candy
Mannelijke stripper in Maassluis

Stripper Lex

Droomt de jarige of vrijgezel altijd al van een echte gespierde hunk? Dan is stripper Lex de juiste stripper voor jullie feestje.

 

Mannelijke stripact boeken

Vrouwelijke stripster huren

Heb je liever een vrouwelijke stripster? Ook dan hebben wij veel keuze, zoals exotisch, met of zonder tatoeages of met een goede voorgevel.

Heb jij een stripster gevonden? Bij een stripster huren kies je ook het thema van de striptease show uit. Deze show duurt ongeveer 15 minuten. Kies bijvoorbeeld voor een schoolgirl routine, een exotische striptease of een politie striptease. Stel de show zelf samen of kies uit een van onze vooropgestelde shows. Zelfde als bij stripper, je kan geen show zelf samenstellen.

Bekijk ook ons YouTubekanaal met enkele teasers van de dames.

Top 3 meest geboekte stripteases

 

Stripster Michele

Striptease Michele

De striptease shows van Michele zijn ongekend en vol energie. In haar show zit veel dans en humor verwerkt. En WOW wat is zij lenig! Kortom een show die je niet snel zal vergeten.

Striptease Foxy

Hou jij wel van een rondborstige dame met tattoos? Dan is Foxy een goede keuze voor show. Haar specialiteiten? Een hete lapdance en ze kan goed overweg met een zweep...
Striptease danseres met tattoos
Striptease Chanel

Stripper Chanel

Toch liever een meer exotische act? Dan is Chanel een striptease die alle kwaliteiten in huis heeft. Volle billen, een flinke bos hout voor de deur en ongelofelijke sexy dansmoves.

Vrouwelijke stripster boeken

Hoe gaat het nu verder?

Je hebt een stripper ingehuurd en hoe nu verder? Het moet natuurlijk vlekkeloos verlopen zodat de striptease show een complete verrassing blijft.
Daarom belt de stripper je op als hij arriveert, dit is meestal 5 a 10 minuten voor aanvang.
Zo kan hij of zij ongezien binnen gelaten worden. Op locatie moeten zij zich namelijk nog verkleden voor de show, want over straat gaan in een politie uniform kan echt niet.
Eenmaal omgekleed kan de show beginnen. De strippers hebben zelf een eigen bluetooth box bij zich met de show muziek. Het enige waar jullie zelf voor dienen te zorgen is een stoel zonder armleuning. Want deze is echt wel nodig voor het geven van een perfecte lapdance.

Andere sexy entertainment

Vind je het huren van een stripper net even iets to much? Dan zijn er ook nog vele andere mogelijkheden. Zoals het huren van een sexy butler. Er komt dan een aantrekkelijke man gekleed in een zwarte pantalon en strikje jullie entertainen op het feestje. Of wat dacht je van een topless serveerster? Een topless dame die lekkere hapjes en drankjes serveert en uiteraard is er ook nog gelegenheid om op de foto te gaan met deze prachtige dame.
Wil je meer informatie over onze entertainment diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat het beste bij jullie past.

Direct boeken?

Heb je jouw keuze gemaakt en wil je een stripper of stripster huren? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of whatsapp. We controleren dan of jouw gewenste stripper beschikbaar is de gekozen datum. We vertellen dan ook wat een stripper huren gaat kosten voor een act bij jou op locatie. Mocht je nog vragen hebben of advies willen over bepaalde acts, neem dan gerust even contact met ons op.

Wanneer je akkoord gaat met de prijs sturen wij jou een bevestiging toe. Op de dag zelf belt de stripper wanneer hij of zij arriveert, meestal 5 à 10 minuten voor aanvang. Je laat de stripper dan ongezien binnen, zodat hij of zij zich nog om kan kleden. Daarna kan de show beginnen!

De strippers nemen zelf een bluetoothluidspreker mee voor de muziek. Het enige waar jij voor moet zorgen, is een stoel zonder armleuning voor de lapdance.