4,6 104 Google-reviews

Stripper Haarlem

Organiseer je een feestje en kan je wel wat spanning en sensatie gebruiken? Dan is een striptease precies wat je zoekt.
Onze gespierde mannen en aantrekkelijke vrouwen geven een onvergetelijke strip act bij jou in Haarlem:

  • Kies uit èèn van de vijftien verschillende thema’s. Van cowgirl, klusjesman tot politieagent.
  • Onze strippers zijn regelmatig op televisie te bewonderen; wie weet staat er zo meteen een tv-ster in je kamer ;)
  • Je wilt natuurlijk later met je vriendengroep terugblikken op deze hilarische dag. Bij ons mag je dan ook een foto of video maken ;)
  • Heb je last-minute een stripper in Haarlem nodig? Geen probleem! Wij zijn er al binnen een uur.

Al meer dan 800+ tevreden feestvierders gingen je voor in deze Noord-Hollandse stad.

Hoe gaat zo’n striptease in Haarlem?

Samen met je beste vrienden of vriendinnen geniet je van een heerlijk drankje in Haarlem. Eigenlijk is dit zo’n typische vriendenavond. Er wordt flink gelachen en de flauwe grappen vliegen om je oren. Dan gaat plotseling de bel. Wie kan dat nou zijn?

Net voordat de jarige of vrijgezel een slokje neemt, verschijnt een sexy babe of hunk in de kamer. Verkleed als politieagent. Jullie kijken elkaar aan, want voor wie komt de agent? En waarom die handboeien?

Voor je het weet staat je vriend of vriendin in de spotlight! De show kan beginnen. Bij de striptease hoort uiteraard ook een spannende lapdance en de welbekende slagroom-scène. Als dat geen zoete avond wordt in Haarlem.


Voor welke stripper ga jij?

Stripper Destiny

Striptease Destiny

Niet voor niets wordt Destiny vaak geboekt voor feestjes. Ze weet de temperaturen flink op te krikken tijdens haar stripshow. Dat begint met uitdagende dansmoves tot het geven van een overheerlijke lapdance voor de vrijgezel of jarige job.

Ontdek meer over Destiny

Stripper Blanca

Striptease Blanca

Heb je het over charmant en ondeugend? Dan heb je het waarschijnlijk over de prachtige Blanca. Zie jij het al voor je: ze komt de kamer binnen als verpleegster die je vriend eens goed na gaat kijken. Dat levert onvergetelijke herinneringen op.

Ontdek meer over Blanca

Stripper Candy

Striptease Candy

Pas maar op dat je vriend niet verlegen wordt tijdens haar striptease. Want dan pakt Candy een zweepje en handboeien erbij. Stripper Candy is zeker aan te raden als je op zoek bent naar zo’n stoute striptease.

Ontdek meer over Candy

Stripper Michele

Striptease Michele

Altijd al een hete dame op je feestje willen hebben? Boek dan stripper Michele. Ze is een populaire verschijning bij Showtime Agency. Met al meer dan 300 stripacts, heeft ze dan ook alles in huis om jouw goed vriend te verrassen.

Ontdek meer over Michele

Stripper Mike

Stripper Mike

Zie je het al voor je? Een woest aantrekkelijke man, verkleed als politieagent, die bij jullie binnenvalt vanwege geluidsoverlast. Laat nou net je vriendin gefouilleerd en gearresteerd worden.

Ontdek meer over Mike

Stripper Angelo

Stripper Angelo

Wie heeft zijn shows niet gezien op Temptation Island? En hij is bij ons ook exclusief te boeken op jullie feestje. Wat zal dat een verrassing zijn voor de vrijgezel!

Ontdek meer over Angelo

Stripper El Grande

Stripper El Grande

Een exotische stripper voor je vriendin boeken? Dan is El Grande een goede keuze. En zijn naam is niet voor niets ‘El Grande’. Hij geeft de vrijgezel of jarige job een stijlvolle en ondeugende striptease.

Ontdek meer over El Grande

Stripper Lex

Stripper Lex

Hebben jullie de film Magic Mike gezien? En willen jullie net zo’n hete stripper regelen voor de ‘gelukkige’? Dan ben je bij Lex aan het juiste adres. Met zijn waanzinnige shows steelt hij de harten van vele vrouwen.

Ontdek meer over Lex

Welke strip act kan ik kiezen?

Ga je voor de sexy agent of kies je liever voor een stout schoolmeisje? Zo èèn die een iets te rokje aan heeft, met haar rugzak op en klaar is voor de les. 
Bij Showtime Agency heb je de keuze uit ruim vijftien verschillende acts. Wat dacht je hiervan:

  • Cowgirl: die de jarige komt vangen met een lasso
  • Magic Mike: lukt het jou om je handen thuis te houden? ;)
  • Mister Grey: voor de liefhebbers van de film Fifty Shades of Grey
  • Brandweer: daar krijgt de jarige of vrijgezel het zeker heet van
  • Taart striptease: een zoet cadeautje voor de jarige of aanstaande bruid

Wij krijgen regelmatig de vraag of zo’n stripact alleen erotisch is? Zeker niet! Onze shows combineren we met een vleugje humor, romantiek en dansjes. Uit ervaring weten wij dat dit perfect aansluit bij verschillende soorten feestjes. Deze combinatie maakt de shows van Showtime Agency dan ook uniek.

Wat kost een stripper in Haarlem?

Een onvergetelijke strip act kost € 170,-. Dit is inclusief reiskosten naar Haarlem. De show duurt 15-20 minuten. Deze prijs geldt ook als je in de omgeving woont. Bijvoorbeeld in Amsterdam, Bloemendaal, Beverwijk, Spaarnwoude of Heemstede.
Wil je na de show ook nog een pikante workshop volgen met je vriendengroep? Dan raden wij deze activiteiten zeker aan. Je krijgt dan ook nog eens 10 euro korting:

Op deze pagina vind je een overzicht met alle prijzen.

Regel direct een stripper voor je feestje in Haarlem

Klaar om je vriend of vriendin te verrassen met een striptease in Haarlem? Dan kun je ons bellen op 06 - 50 444 111. Of stuur ons een berichtje via WhatsApp. 
Heb je nog vragen, zoals welke act geschikt is voor de jarige of vrijgezel? Neem dan ook contact met ons op. Met onze ruime ervaring weten wij zeker de juiste stripact te kiezen.

Whatsapp
Contact