Menu

Het perfecte plaatje

Naaktmodellen bij de fotoshoot in het perfecte plaatje

Ook in het zesde seizoen zat er weer een opdracht bij voor het fotograferen van een naaktmodel.
En voor dit seizoen zijn Kevin en Ferdi gevraagd om mannelijk naaktmodel te zijn voor deze shoot.
Deze keer was de foto shoot in een garage vol met auto onderdelen. Bij ieder model hoort een 'prob', zoals startkabels, een auto of motorolie. Bij Kevin hoorde het attribuut de steeksleutel en Ferdi had het attribuut motorolie.

Naaktmodel fotografie
Ruth Jacott smeert naaktmodel Kevin in

'Helikopteren'

Actrice Georgina Verbaan keek erg uit naar de naaktshoot. Hier kan je echt je creativiteit in kwijt.
Zij had motorolie als attribuut gekozen en daar kwam Ferdi.
In eerste instantie had zij géén idee wat ze met haar potige mannelijke naaktmodel aan moest. “Een man met zo’n toestand enzo. Hoe moet ik dat nou doen?”, riep ze uit. Het helpt ook niet echt mee dat de man meteen met zijn zaakje begint te 'helikopteren'. Het zorgt voor rode oortjes bij Verbaan én het publiek

Yeehaw cowboy

Zangeres Ruth Jacott had de steeksleutel als attribuut en deze was gekoppeld aan Kevin.
En Ruth Jacott reageerde laaiend enthousiast toen Kevin, gekleed in enkel een cowboyhoed en cowboy laarzen, verscheen. Zij besloot Kevin eerst eens flink in te smeren met olie. Een klap op zijn billen leidt tot wat commotie: doet Jacott hier een me-tootje?
Ruth Jacott wilde Kevin flink in de olie op de foto vast leggen en wilde graag helpen met het insmeren van zijn gespierde lichaam "Lekker!", gilde ze van geluk als ze zijn billen insmeert.

Enthousiaste reacties op social media

Deze aflevering is goed bekeken op TV en op onze twee naaktmodellen werd enthousiast gereageerd. Zeker de 'helikopter' actie van Ferdi bleef niet onbesproken.

Naaktmodellen op het platform X strippers die helikopteren

Ook een naaktmodel voor jouw fotoshoot of workshop?

Heb jij binnenkort ook een naaktmodel nodig? Naaktmodellen Ferdi en Kevin worden regelmatig geboekt voor diverse gelegenheden. Zo staan zij regelmatig model bij vrijgezellenfeestjes die een workshop naaktmodel schilderen volgen maar voor een fotoshoot zijn zij ook beschikbaar.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd