4,6 104 Google-reviews

Stripper Nieuwegein

Heb je een feestje in Nieuwegein? En wil je over tien jaar nog steeds praten over deze speciale dag? Boek dan nu een stripper. Dit is namelijk dé ingrediënt voor een onvergetelijk moment.
Want zeg nou zelf: niemand houdt er rekening mee dat er plotseling een sexy dame of man de kamer instapt en uit de kleren gaat.

De shows van onze strippers zijn geliefd in omgeving van Nieuwegein. Dit komt onder meer door:

  • Onze ruime keuze uit mannelijke of vrouwelijke strippers
  • Je mag je eigen thema bepalen. Wil je een striptease door een agent of liever door zo’n foute badboy ;) Kies uit meer dan 15+ acts
  • Onze stripteases zijn helemaal compleet: van sexy dansmoves, likken van slagroom tot het krijgen van een lapdance

Besluit je op het laatste moment dat je een stripper nodig hebt? Ook dat is geen probleem. Binnen 60 minuten kunnen we al een striptease geven in Nieuwegein.

Wat gebeurt er nadat ik een stripper heb geboekt?

Nadat je de stripper hebt geboekt, kan het feestje in Nieuwegein bijna beginnen ;) Onze hunk of babe neemt alle ingrediënten mee voor een geslaagde show.
Eenmaal bij jou aangekomen, stuurt onze stripper een appje of geeft diegene je een belletje. Het zou natuurlijk zonde zijn als de jarige of vrijgezel opendoet als de deurbel gaat. Om die reden laten we eerst weten dat we er zijn. Dan kun jij een excuus verzinnen, zoals dat de buurvrouw voor de deur staat.
Vervolgens loods je de sexy stripper naar binnen waar diegene zich klaarmaakt voor de show. Terwijl jouw vrienden- of vriendinnengroep het ene na het andere drankje drinkt, gaat plotseling de kamerdeur open. De show kan beginnen!

Welke stripper nodig je uit in Nieuwegein?

Stripper Foxy

Striptease Foxy

Heeft jouw vriend het in de kroeg vaak over mooie, ronde billen? Laten we zijn wens dan eens uitkomen. Foxy is een ondeugende dame die jullie feestje graag een stukje heter komt maken.

Ontdek meer over Foxy

Stripper Michele

Stripster Michele

De talenten van stripster Michele zijn niet onopgemerkt gebleven. Ze houdt het namelijk niet bij verjaardagen of vrijgezellenfeesten. Ze wordt namelijk regelmatig gevraagd voor televisieseries. Haal jij binnenkort een ‘bijna’ BN-er in huis?

Ontdek meer over Michele

Stripper Chanel

Stripster Candy

Candy is de ideale vrouw voor een striptease met humor en erotiek. Doordat ze beide ingrediënten perfect mixt, krijgt je vriend een ondeugende avond. En laat Candy net van die prachtige billen hebben. Daar zegt je vriend vast geen nee tegen.

Ontdek meer over Candy

Stripper Margot

Stripster Margot

Margot is een ware mannenmagneet. Haar onschuldige glimlach verandert al snel in een zwoele blik als ze voor je vriend staat. Ze komt ‘geladen’ met foute spulletjes naar je toe. Denk aan handboeien en een zweepje. Boek jij haar in Nieuwegein?

Ontdek meer over Margot

Stripper Kevin

Stripper Kevin

Ga je voor Kevin? Dan haal je zeker weten een topper in huis. Met zijn gespierde lichaam en sexy danspasjes, maakt hij vrouwen helemaal wild. En dat is niet zo gek, want je hebt immers niet iedere dag zo’n hete stripper over de vloer.

Ontdek meer over Kevin

Stripper Helios

Stripper Helios

Een stripper met een exotisch smaakje? Dan raden wij Helios zeker aan. Hij haalt alles uit de kast om jullie een spetterende striptease te bezorgen. Hij is populair onder de dames vanwege zijn ‘onschuldige’ uitstraling. Maar of hij bij je vriendin zo onschuldig blijft... Dat ontdekken jullie al snel.

Ontdek meer over Helios

Stripper El Grande

Stripper El Grande

El Grande is een prachtige verschijning. Hij hoeft de kamer maar binnen te stappen en het feest gaat los. Zie jij het al voor je als je beste vriendin een tikkeltje ongemakkelijk kijkt bij het krijgen van een lapdance van deze gespierde hunk? Dat wordt gieren.

Ontdek meer over El Grande

Stripper Mike

Stripper Mike

Met Mike haal je een sexy man op je feest. Hij zorgt ervoor dat je vriendin de avond van haar leven krijgt. Het is een ware ‘Eye Candy’! Mike is te boeken als Magic Mike, politieagent, klusjesman en badboy.

Ontdek meer over Mike

Van ‘standaard’ feestje tot een hete party

Wat een ‘standaard’ feestje moest worden, krijgt plotseling een hele andere betekenis. Dat maakt een striptease dan ook zo leuk. Samen met je vriendengroep beleef je iets unieks. Dit keer namelijk niet alleen een kaasplankje, bitterballen, bier en wijntjes. Er staat namelijk iets veel pittigers op het menu: een show waar jullie nog lang over napraten.
En wat je wellicht al stiekem hoopt. De ‘gelukkige’ krijgt een lapdance en mag zich uitleven met bodyolie. Als dat geen onvergetelijke avond wordt.
De show duurt zo’n 15 minuten. Na afloop (of tijdens de show) heb je de mogelijkheid om foto’s of filmpjes te maken.

Wat is de prijs voor een stripper in Nieuwegein?

De prijs voor een stripper en stripster is € 170,-. En mocht je net buiten Nieuwegein wonen. Bijvoorbeeld in Utrecht, Houten en Zeist. Dan blijft de prijs hetzelfde.
Er komen verder geen reiskosten bij, dus dat is fijn! Mocht je nou denken; ik wil de avond nog pittiger maken. Dan kun je naast de stripact, kiezen uit één van onze populaire activiteiten. Dat kan gewoon bij jou op locatie of bij ons in Rotterdam.

En boek je naast een stripper of stripster ook nog een workshop? Dan krijg je € 10,- korting op de stripshow!

Reserveer nu je striptease in Nieuwegein

Kan je niet wachten tot het zover is? Boek dan alvast je striptease in Nieuwegein. Al meer dan 1500+ feestvierders gingen je voor! Je kunt ons e-mailen, bellen of stuur een Whatsapp-berichtje.

Whatsapp
Contact