Menu

Stripper Dordrecht

Ben je op zoek naar een stripper in Dordrecht? We hebben meerdere strippers in ons bestand die uit deze regio komen en dus een show bij jou op locatie kunnen geven. Ook voor last minute boekingen zijn onze strippers beschikbaar voor een stripshow in Dordrecht!

  • Keuze uit meer dan 20 striptease thema’s
  • Stijlvolle stripshows: erotische entertainment, maar wel classy
  • Ook last minute zijn onze strippers beschikbaar

Onze strippers geven geregeld stripshows in omgeving Dordrecht voor allerlei gelegenheden. Dit gebeurt veelvuldig bij huisfeestjes. Onze strippers komen gewoon bij je aan huis om hier een stripshow te geven voor de jarige of vrijgezel.

Een uitdagende stripshow in Dordrecht boeken

Al onze stripshows zijn met een erotische knipoog. Dat wil zeggen dat de show uitdagend is, maar wel gewoon stijlvol. Er zit natuurlijk niemand te wachten op een stripper die veel te ver gaat in de show voor de jarige of vrijgezel. We geven een leuke show, waar zelfs opa of oma om kan lachen.

Wil je meer dan alleen een stripshow in Dordrecht? Dat kan! Zo kan je bij ons ook een limousine tour met een stripper boeken of wat dacht je van een workshop die we bij jullie aan huis in Dordrecht geven?

Wat kost het om een stripper te huren in Dordrecht?

Huur al een stripper in Dordrecht in vanaf € 170,-  inclusief reiskosten. Wil je meer inzicht in onze prijzen voor bijvoorbeeld het boeken van topless bediening? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Meer dan een standaard striptease show

Bij Showtime Agency bieden we meer aan dan een standaard striptease show. De bekende politie show is bij uitstek de meest geboekte show maar ook echt een standaard show.

Ben je opzoek naar een iets uniekere act die beter bij je feest past?
Dan hebben wij bijvoorbeeld de Miss Piggy show, dit is een komische stripshow zoals je nog nooit hebt gezien. Of wat dacht je van een stripper die ook gaat vuurspuwen in zijn act?

Kies zelf je stripper en het thema

We vinden het belangrijk dat de striptease van je dromen uitkomt. Daarom bepaal je helemaal zelf hoe het feest eruit komt te zien. Laat Chanel het feest onderbreken als politie agente. Of kies voor stripshow van Lex waarbij hij komt opdagen als Magic Mike.

Heb je binnenkort een vrijgezellenfeest? Kies dan bijvoorbeeld voor Michele met de striptease Bruidsact. Hierboven zie je al een voorproefje van wat je kan verwachten. Of wil je het feest laten onderbreken door een sexy politieagent? Kies dan bijvoorbeeld voor stripper Gabriel met de Politie Stripact.

Politie striptease danseres

Wat kan je verwachten als je een stripper in Dordrecht boekt?

De stripper zal als hij arriveert even een belletje geven zodat je hem kan opvangen. Zo blijft het nog een verrassing voor de jarige of vrijgezel. Eenmaal op locatie moet de stripper zich nog wel verkleden en voorbereiden voor de stripshow. En de show zelf? Deze zit vol entertainment, dans en tease. En natuurlijk zit een lapdance met bodylotion hierbij inbegrepen.

Hoe organiseer ik een striptease act in Dordrecht?

Als je een striptease act wilt plannen in Dordrecht, neem dan contact met ons op. We nemen al je wensen door en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Onze strippers zijn ook last minute in te huren.

Wanneer het eenmaal zover is, heb je enkele attributen nodig om te act zo goed mogelijk te laten verlopen, namelijk:

  • Aansluiting voor een iPhone
  • Een stoel zonder armleuningen
  • Een ruimte waar de stripper zich kan voorbereiden

Workshop combineren met een stripper

Wil je de stripact in Dordrecht nog leuker maken? Breid het feest uit met een uitdagende workshop. Door deze twee  te combineren, ontvang je € 10,- korting! 

Grappige stripshow

Boek nu een stripper in Dordrecht

Jij wilt een van onze strippers inhuren voor een show in Dordrecht? Klik dan op een van de onderstaande buttons om contact met ons op te nemen.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd