Menu

Stripper Woerden

Wil jij het feestje heter maken èn jouw vriend(in) verrassen? Boek dan bij Showtime Agency een stripper in Woerden. Bij ons heb je de keuze uit meer dan 35 strippers. Zowel prachtige heren als sexy vrouwen. In de omgeving van Woerden hebben we al tientallen stripteases gegeven. Onder meer op verjaardagen en vrijgezellenfeesten.

Benieuwd waarom Showtime Agency geliefd is? Ontdek het hieronder.

  • Jij mag zelf uit één van onze vijftien thema’s kiezen. Van een hete politieagent tot een sexy cowgirl.
  • Na de show gaat de stripper er niet gelijk vandoor. Je mag namelijk samen met je vrienden of vriendinnen op de foto. Wel zo leuk als herinnering ;)
  • Je mag ons ook last minute bellen voor een striptease. Wij komen dan direct naar Woerden (zonder extra kosten).

Met meer dan 500+ tevreden feestvierders, weten we zeker dat we jouw party naar een heter niveau krijgen. Ook als je woont in Utrecht, Harmelen, Kamerik of Zegveld.

Boek hier je stripper in Woerden

Een vrijgezellenfeestje in de stad, een verjaardag bij een vriendin thuis of juist een studentenfeestje. Onze strippers kun je voor alle gelegenheden boeken. En mocht je denken: wij willen de kroeg in en daar een stripper laten komen. Ook dat is mogelijk. Wat dacht je ervan om in één van deze Woerdense cafés in centrum een striptease te regelen. Jij bepaalt de locatie en wij regelen de rest.

Zo kun je de gelukkige op een originele manier in het zonnetje zetten. Want zeg nou zelf: zo’n cadeau zal niemand verwachten. Dat maakt deze verrassing dan oh zo leuk!

Stripper Ferdi als politie agent

Klaar voor de striptease?

Heb je een favoriete stripper uitgekozen? Dan kunnen de voorbereidingen beginnen. Hieronder vind je een paar tips. Zo zorg je dat de striptease succesvol verloopt:

  • Spreek minstens een half uur eerder met de gelukkige af. Je zal maar net zien dat hij of zij nog bij een ander afspraakje is. Daarnaast komt diegene ook helemaal in zijn comfortzone. Tot onze stripper verschijnt ;)
  • Laat niks merken en houd de ‘smoes’ realistisch: bij een vrijgezellenfeest wordt vaak gedacht aan een striptease. Zorg er daarom voor dat de vrijgezel denkt dat je het niet geregeld hebt. Zeg bijvoorbeeld dat jullie gaan borrelen of spelletjes gaan doen. En dus niet: thuis wacht je een pikante verrassing ;)
  • Zorg voor een muziekaansluiting of bluetooth-speaker: onze strippers halen hun moves uit de kast. Daar hoort ook sensuele muziek bij. Zorg dat de stripper zijn of haar muziek aan kan sluiten. Dan wordt het zeker weten een topervaring!
  • Vergeet je mobiel niet op te laden om waanzinnige foto’s of filmpjes te maken.

Met deze tips weet je zeker dat je een onvergetelijke ervaring beleeft.

vrouwelijke stripper geeft de vrijgezel een lapdance

Wat kost een stripper in Woerden?

Voor dit onvergetelijke moment vragen wij 170 euro. Daar zitten de reiskosten bij inbegrepen en de attributen die de stripper gebruikt.
Wil je naast een show ook een workshop volgen? Bijvoorbeeld bij jou thuis in de woonkamer of op onze locatie in Rotterdam? Ook dat kan natuurlijk. De volgende workshops worden regelmatig geboekt in combinatie met een stripact:

Hier vind je een complete lijst en de tarieven. Boek je naast een stripper ook een workshop? Dan krijg je 10 euro korting.

Buikdans workshop in Den Haag

Neem contact op

Ben jij er helemaal uit en weet je wat voor strip act je wilt? Laat het ons weten. Heb je liever dat wij (gratis) nadenken over een geschikte act? Ook dan kun je ons een berichtje sturen of bellen. Zo zorgen we samen voor een ‘pikant’ feestje in Woerden.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd