Menu

Stripper Weert

Ben jij aan de beurt om een spetterende verjaardag of vrijgezellenfeest te organiseren in Weert? Door het boeken van een stripper zal je hoogstwaarschijnlijk de boeken ingaan als het brein van een onvergetelijke avond.

Want eerlijk is eerlijk: je vrienden en vriendinnen verwachten vast niet als opeens een sexy dame of heer voor de deur staat. En deze hunk of babe komt hier niet alleen voor een glas wijn.

Je kunt het volgende verwachten op je feest:

  1. Een striptease die we combineren met humor en erotiek. Zo brengen we jullie avond naar een heter level
  2. Een stripshow van 15 á 20 minuten. De vrijgezel staat dan in de spotlights. Dat wordt vast gieren als je vriend of vriendin een lapdance krijgt
  3. Je mag zelf kiezen welke act je wilt. Wat dacht je van een politieagent of stoute klusjesman?

Direct een stripper boeken in Weert of in de omgeving van Eindhoven? Bel naar 06 – 50 444 111. En hebben jullie direct iemand nodig in Limburg? Dan is dit mogelijk. We kunnen al binnen een uur bij jou zijn.

Harley Quinn striptease

Maak je feest spannender: boek een striptease

Je kent het vast wel. Die feestjes waarin er een paar goede glazen wijn worden gedronken. En naast de Merlot zullen er vast ook nog een paar biertjes in de ronde gaan. Na leuke, grappige gesprekken en de nodige alcohol gaan jullie weer naar huis.

Dat kan uiteraard leuk zijn, maar hoe gaaf zou het zijn als jullie avond nou nét een andere wending krijgt. Iets wat te boeken gaat als een onvergetelijk herinnering. Onze hete strippers helpen daar graag bij!

De hunks en babes zorgen namelijk voor de nodige dosis spanning en humor op jullie feest. En nee: dat komt niet door de flauwe verhalen of nodige grappen. Onze strippers komen namelijk maar met één missie. Om jullie dag naar een heter level te tillen in Weert.

De vrijgezel staat hierbij in het middelpunt. En wat hem of haar te wachten staat? We geven een paar kleine hints:

  • Het likken van slagroom
  • Zweepjes en handboeien
  • Lapdance

Kan jij je al inbeelden wat voor dag dit word?

vrouwelijke stripper geeft de vrijgezel een lapdance

Nog wilder? Boek een uitdagende workshop in Weert

Wil jij het feest helemaal compleet maken met wilde activiteiten? Boek dan naast een striptease ook één van onze hilarische workshops.

Wat dacht je ervan om samen met je vriendinnen te leren twerken. Ja je leest het goed. Dit is namelijk niet een activiteit die je iedere maand spontaan boekt. Dat maakt het oh zo hilarisch. Die vriendin die altijd in de kroeg losgaat, krijgt door deze wilde workshop nog een dansmove erbij.

Wil jij met de mannen een wilde avond beleven? Ga dan voor een workshop: naaktmodel schilderen. En verklap van tevoren niet dat er een sexy babe op het podium verschijnt. Laat je vriend maar denken dat het zo’n oersaaie schilderworkshop is. Het is namelijk alles behalve saai.

Zie jij al de blik van jouw vriend al voor je als er een prachtige dame naakt verschijnt die hij moet natekenen.

Workshop naaktmodel schilderen

Wat betaal je voor een stripper in Weert?

Een stripper in Weert kost € 180,-. Hier zitten de reiskosten bij inbegrepen. Boek je naast een striptease ook een workshop? Dan krijg je € 10,- op de rekening. Op deze pagina vind je alle prijzen.

Boek nu direct een stripper in Weert door ons te bellen of stuur ons een WhatsApp-berichtje. Dat mag ook last minute. De babes en hunks kunnen er namelijk al binnen 60 minuten zijn.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd