Menu

Stripper Delft

Heb jij binnenkort een feestje in Delft te vieren?
Dan kan je bij ons terecht voor een leuke en speelse striptease show. Of dit nu voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of studentenfeest is. Voor elke gelegenheid kunnen wij een gepaste stripshow leveren.

  • Strippers uit omgeving Delft
  • Shows kunnen op maatwerk
  • Geen aanbetaling nodig

Geregeld zijn onze strippers in Delft te vinden. Door de weeks vaak op studentenfeestjes en in het weekend geregeld voor een strip act tijdens een vrijgezellenfeest.

Extra erotische entertainment

Bij de meeste studenten feesten zijn al tal van strippers geweest. Maar wil je net even iets anders boeken voor jullie feestje? Dan hebben wij nog wat aanvullende erotische entertainment voor jullie.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een pussy trick act? Dit is een echte x-rated stripshow waarbij er van alles in en uit de vagina wordt getoverd. En kan het nog gekker? Jazeker! Ring werpen iedereen kent dit spelletje wel. Alleen bij ons gaat dit net even anders. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan bij onze thema show Pussytrick voor aanvullende informatie.

Striptease in Panorama magazine

Wat kost het om een stripper te huren in Delft?

Bij Showtime Agency huur je in Delft al een stripper in vanaf € 170,-, inclusief reiskosten. Wil je meer inzicht in onze prijzen voor bijvoorbeeld het boeken van topless bediening? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Unieke en originele striptease shows

Iedereen kent het wel die standaard politie striptease show waarbij de stripper binnen komt voor geluidsoverlast. Hij blijft leuk maar wil je toch net even wat anders? Dan hebben wij ook enkele unieke shows zoals een Miss Piggy striptease. Dit is een echte komische stripshow zoals je nog nooit gezien hebt. En ga jij een meiden avond organiseren waar je eens goed wilt uitpakken?
Dan hebben wij ook een mannen strippersgroep “The Sugar Boys”. Deze heren kunnen een geheel avondvullend programma geven met striptease shows in stijl van “The Chipendales/ Magic Mike”.

Komische striptease show Miss Piggy

Strippers bekend van TV

Kan het zijn dat veel van onze strippers je bekend voorkomen? Dat kan goed kloppen.
Meerdere van onze strippers zijn op TV verschenen. Zo heb je stripper Helios terug kunnen zien als sexy politie agent in Utopia en Ex on the Beach, stripper Angelo bij Temptation Island en striptease Foxy is een echte internet hit geweest als online streaker.

Wat zijn de voorwaarden voor het boeken van een stripper in Delft?

Zodra je de strip act bij ons heb geboekt krijg je van ons een bevestiging. Telefonisch of per What’s app. Verder hoef je geen aanbetaling te doen, je kan op de dag zelf met de stripper contact afrekenen. Als de stripper arriveert belt hij of zij je even op zodat het nog een verrassing blijft voor het feestvarken.

Voor de show zelf is enkel het volgende nodig:

  • Aansluiting voor een iPhone ( strippers hebben vaak zelf ook een bluetooth box bij zich )
  • Een stoel zonder armleuningen
  • Een kleedruimte ( geen toilet )

Korting op een stripper

We bieden ook verschillende uitdagende workshops aan. Door een van deze workshops te combineren met een strip act, ontvang je € 10,- korting! Hieronder vind je een aantal van onze workshops. Ze zijn ook ontzettend leuk om te combineren met een vrijgezellenfeest.

Reserveer nu een stripper in Delft

Jij wilt een van onze strippers inhuren voor een show in Delft? Gebruik dan onderstaande buttons om contact met ons op te nemen.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd