Menu

Stripper Gorinchem

Wat dacht je ervan om een sexy politieagent(e) te boeken. Voor je het weet word je vriend of vriendin ‘gefouilleerd’ en in de boeien geslagen. Daarna kan de show beginnen ;)

Een striptease bij Showtime Agency betekent gegarandeerd:

 • Een show met hierin alles wat je van een strip act mag verwachten. Dus het krijgen van een lapdance, het likken van slagroom tot het insmeren van de stripper met bodylotion. Dus zoals je het ook op televisie ziet ;)
 • Een juiste portie entertainment om jullie feestje naar een heter level te krijgen.
 • Een mannelijke stripper met een gespierd lichaam. Of een dame met prachtige rondingen. Dat wordt smullen!

Wil je direct een stripper in Gorinchem boeken? Bel ons dan op 06 - 50 444 111. Een WhatsApp-berichtje sturen mag uiteraard ook.

Verras je vriend of vriendin met een striptease

Met een striptease zet je jouw vriendin of vriend op een originele manier in het zonnetje. Want zeg nou zelf: een stripper verwacht niemand. Dat maakt het dan een hilarische verrassing.  Dat is dus weer eens wat anders dan een avondje Videoland met je vrienden of borrelen in het centrum van Gorinchem.

Zie jij de blik van je beste vriend of vriendin al voor je als de stripper binnenkomt? Grote kans dat diegene een tikkeltje ongemakkelijk kijkt. Maar niet getreurd, onze stripper weet hier wel raad mee. En ja, daar komen ook de ‘foute’ spulletjes bij kijken ;)

Pas maar op dat je niet stout bent, anders pakt de stripper zijn of haar zweepje erbij. En een blinddoek voor het geval je vriend of vriendin verslaafd raakt aan het sexy lichaam.

Mocht jij je afvragen wat je als voorbereiding voor de show kunt doen? Dat is het trainen van de handjes van de vrijgezel. Die komen namelijk goed van pas tijdens de striptease. We geven alvast een hint: bodylotion.

Politie striptease Pamela

Kies je voor een stoute student of badboy?

Bij ons kun jij je stripact zelf bepalen. Dat is dan ook een reden waarom veel feestvierders kiezen voor Showtime Agency. Heeft je vriendin een zwak voor gespierde badboys? Zo één die je ook wel eens in films ziet en waarvan je in jouw stoutste dromen hoopt die persoon te ontmoeten? Nou, laten we die droom dan maar snel uitkomen ;) Je kunt namelijk bij ons zo’n badboy als stripact boeken.

Wij hebben voor de heren natuurlijk ook de ‘bad girls’. Zo één waarvan je bijna zou denken dat ze bij een motorclub zit. Met een stoer, zwart leren jack en sexy tattoos stapt ze de kamer binnen. Wat badgirl ‘Foxy’ vervolgens doet? Daar komt je beste vriend al snel genoeg achter. Hints: zweepje, bodyolie en lapdance.
Of gaat het hart van je vriend sneller kloppen door een ondeugende studente? Dan komt stripper Michele naar je toe met haar schooltas. En daar zitten geen boeken in ;) Om je een beetje op weg te helpen: slagroom en handboeien.

Ga je liever toch voor een andere act? Bij ons heb je de keuze uit 15+ thema’s, waaronder:

 • Brandweer
 • Politie
 • Magic Mike (bekend van de film)
 • Mister Grey (van de film Fifty Shades)
 • Stripper verkleed als opa of oma
 • Cowboy en cowgirl
 • Klusjesman

Al onze dames en heren kunnen deze acts uitvoeren.

Striptease danseres met tattoos

Wat is de prijs voor een stripper in Gorinchem?

Heb je de keuze gemaakt uit één van onze getalenteerde strippers in Alkmaar? Dan kan het aftellen beginnen. Maar wat kun je nu eigenlijk van zo’n show verwachten?
De stripper zal op de afgesproken tijd bij je langskomen. Voor hij of zij binnenstapt, wordt er even gebeld. Zo voorkom je dat de gasten de deur opendoen en de ‘verrassing’ zien staan. Vervolgens loods je de stripper naar binnen in een kamer, waar jouw feestvierders niet komen. Ondertussen ben je aan het gieren met je vriendinnen en vrienden, want zij weten natuurlijk nog niet wat hun te wachten staat.

Onze stripper kleed zich om in de kleding die jij hebt uitgekozen. Of ook wel gezegd: gehuld in een kostuum dat past bij jouw geboekte act. Niet veel later zullen je gasten met open mond toekijken wanneer de prachtige verschijning de kamer binnenkomt. Wat volgt is een stripshow van 15 minuten. Inclusief lapdance en de welbekende ‘slagroom-scene’. Liever een stripshow van 30 minuten? Ook dat is mogelijk.

 • Naaktmodel schilderen
 • Twerken
 • Aftrekken

Goed om te weten: boek je een workshop naast een striptease? Dan geven we je € 10,- korting.

Workshop naaktmodel schilderen in Rotterdam

Bel ons of stuur een Whatsapp-bericht

Heb je in gedachten welke stripper jij op je feestje wilt? Of laat je je liever verrassen? Reserveer nu een stripper in Gorinchem door te bellen naar 06 - 50 444 111. Of stuur ons een WhatsApp-bericht. Ook voor last-minute reserveringen kun je bij ons terecht.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd