Menu

Stripdiner

Regelmatig komt het voor dat onze klanten het strip diner verwarren met het erotisch diner.
Tijdens het stripdiner is er geen playboy of sexy bunny aan tafel die jullie bedient en entertaint maar er komt wel een stripshow. De stripshow vindt meestal plaats na het hoofd gerecht. En hierbij wordt de vrijgezel in het zonnetje gezet door de stripper.

  • € 59,50 per persoon
  • Vanaf 10 personen
  • 3 gangen diner met striptease show
vrouwelijke stripper geeft de vrijgezel een lapdance

Zitten wij met het stripdiner in een aparte ruimte?

Tijdens het stripdiner kan het voorkomen dat jullie gewoon in de “normale” restaurant gedeelte zitten. Maar voor de stripshow worden jullie begeleid naar een apart zaaltje waar de stripshow plaats vindt. Voor één “kleine” groep wordt vaak niet een hele aparte ruimte gereserveerd. Mochten er op deze dag meerdere vrijgezellengroepen zijn dan kan het wel zijn dat jullie allemaal in de aparte ruimte worden geplaatst. En dit is vaak leuker en ook met meer entertainment. Jullie zien immers dan ook de stripshows van de andere groepen.

Waar kan ik het strip diner boeken?

Het stripdiner bieden we in principe in elke plaats aan waar wij ook het erotisch diner aanbieden.
En hier gelden ook dezelfde groepsmenu’s.
De prijs van het stripdiner is € 59,50 en kan geboekt worden vanaf 8 personen en dit duurt totaal 2 a 2,5 uur.

Maak jouw vrijgezellenfeest compleet

Om de vrijgezellen dag goed in te vullen/ plannen kan je voor afgaand van het stripdiner een workshop inplannen. Er zijn vele workshops die goed aansluiten bij het stripdiner en die vaak ook op de zelfde locatie of dichtbij de locatie van het stripdiner gevolgd kunnen worden.

Stripdiner boeken? Neem contact met ons op.