4,6 104 Google-reviews

Stripper Weert

Ben jij aan de beurt om een spetterende verjaardag of vrijgezellenfeest te organiseren in Weert? Door het boeken van een stripper zal je hoogstwaarschijnlijk de boeken ingaan als het brein van een onvergetelijke avond.

Want eerlijk is eerlijk: je vrienden en vriendinnen verwachten vast niet als opeens een sexy dame of heer voor de deur staat. En deze hunk of babe komt hier niet alleen voor een glas wijn.

Je kunt het volgende verwachten op je feest:

  1. Een striptease die we combineren met humor en erotiek. Zo brengen we jullie avond naar een heter level
  2. Een stripshow van 15 á 20 minuten. De vrijgezel staat dan in de spotlights. Dat wordt vast gieren als je vriend of vriendin een lapdance krijgt
  3. Je mag zelf kiezen welke act je wilt. Wat dacht je van een politieagent of stoute klusjesman?

Direct een stripper boeken in Weert of in de omgeving van Eindhoven? Bel naar 06 – 50 444 111. En hebben jullie direct iemand nodig in Limburg? Dan is dit mogelijk. We kunnen al binnen een uur bij jou zijn.

Maak je feest spannender: boek een striptease

Je kent het vast wel. Die feestjes waarin er een paar goede glazen wijn worden gedronken. En naast de Merlot zullen er vast ook nog een paar biertjes in de ronde gaan. Na leuke, grappige gesprekken en de nodige alcohol gaan jullie weer naar huis.

Dat kan uiteraard leuk zijn, maar hoe gaaf zou het zijn als jullie avond nou nét een andere wending krijgt. Iets wat te boeken gaat als een onvergetelijk herinnering. Onze hete strippers helpen daar graag bij!

De hunks en babes zorgen namelijk voor de nodige dosis spanning en humor op jullie feest. En nee: dat komt niet door de flauwe verhalen of nodige grappen. Onze strippers komen namelijk maar met één missie. Om jullie dag naar een heter level te tillen in Weert.

De vrijgezel staat hierbij in het middelpunt. En wat hem of haar te wachten staat? We geven een paar kleine hints:

  • Het likken van slagroom
  • Zweepjes en handboeien
  • Lapdance

Kan jij je al inbeelden wat voor dag dit wordt.

Kies een hete stripper in Weert

Stripper Foxy

Stripster Foxy

Foxy is een jonge meid die al tientallen jongens blozend heeft achtergelaten in Weert. We geven je vriend alvast een hint: als hij te lang naar haar sexy billen kijkt, komt er een zweepje tevoorschijn. Dat wordt een pittige striptease!

Ontdek meer over Foxy

Stripper Michele

Stripster Michele

Michele is een hete stripster die graag bij jullie op bezoek komt. En nee, dat is niet alleen om een wijntje te doen. Haar striptease is ondeugend en stout. Ze komt graag in haar sexy politiepakje op je feestje.

Ontdek meer over Michele

Stripper Candy

Stripster Candy

Een exotische vrouw met mooie, ronde vormingen. Dat zijn de kenmerken van dit ‘snoepje’. Of nou ja, beter gezegd: stripper Candy. Zo zoet als ze klinkt, zo stout dat ze is tijdens haar shows.

Ontdek meer over Candy

Stripper Marloes

Stripster Marloes

Wil jij je vriend verrassen met een wilde dame? Dan is Marloes dé persoon die je moet hebben. Ze neemt haar ervaring als SM-meesteres graag mee naar jullie party.

Ontdek meer over Marloes

Stripper Kevin

Stripper Kevin

Een ware spierbundel die ook nog eens goed kan strippen? We hebben het over Kevin. Zijn shows combineert hij met erotiek en gezelligheid. Niet voor niets dat hij al meerdere keren verscheen op televisie. Wat dacht je ervan om Kevin als cowboy te boeken? Origineler kan bijna niet!

Ontdek meer over Kevin

Stripper Helios

Stripper Helios

Kan jouw vriendin wegdromen van jongens met een tintje? Boek dan Helios voor haar. Hij weet heel goed hoe jouw vriendin stoute dromen kan overhouden aan zo’n wilde avond. En mocht je denken: hij komt me bekend voor. Dat kan kloppen. Helios was te zien in Ex on the Beach.

Ontdek meer over Helios

Stripper Black Candy

Stripper Black candy

Stripper Black Candy is een lust voor het oog. Het klinkt wel heel fout, maar je zal vast wel kunnen bedenken waarom hij Black Candy heet. Tijdens zijn lapdance komt je vriendin daar in ieder geval al gauw achter.

Ontdek meer over Black Candy

Stripper Ferdi

Stripper Ferdi

Een latino-stripper: dat betekent een fantastische danser met sexy pasjes. Ferdi vertoont die maar al te graag op jullie verjaardag of vrijgezellenfeest. Zit jouw vriendin al klaar om een spannende lapdance van hem te krijgen?

Ontdek meer over Ferdi

Nog wilder? Boek een uitdagende workshop in Weert

Wil jij het feest helemaal compleet maken met wilde activiteiten? Boek dan naast een striptease ook één van onze hilarische workshops.

Wat dacht je ervan om samen met je vriendinnen te leren twerken. Ja je leest het goed. Dit is namelijk niet een activiteit die je iedere maand spontaan boekt. Dat maakt het oh zo hilarisch. Die vriendin die altijd in de kroeg losgaat, krijgt door deze wilde workshop nog een dansmove erbij.

Wil jij met de mannen een wilde avond beleven? Ga dan voor een workshop: naaktmodel schilderen. En verklap van tevoren niet dat er een sexy babe op het podium verschijnt. Laat je vriend maar denken dat het zo’n oersaaie schilderworkshop is. Het is namelijk alles behalve saai.

Zie jij al de blik van jouw vriend al voor je als er een prachtige dame naakt verschijnt die hij moet natekenen.

Wat betaal je voor een stripper in Weert?

Een stripper in Weert kost € 180,-. Hier zitten de reiskosten bij inbegrepen. Boek je naast een striptease ook een workshop? Dan krijg je € 10,- op de rekening. Op deze pagina vind je alle prijzen.

Boek nu direct een stripper in Weert door ons te bellen of stuur ons een WhatsApp-berichtje. Dat mag ook last minute. De babes en hunks kunnen er namelijk al binnen 60 minuten zijn.

Whatsapp
Contact