4,6 104 Google-reviews

Mannelijke strippers

Ben je er klaar voor om je verjaardags- of vrijgezellenfeest next level te vieren? Huur dan een mannelijke stripper in en geef de jarige of vrijgezel een ontzettend leuke verrassing. Kies voor een sexy brandweer die je juist in vuur en vlam zet of voor Magic Mike die een spetterende striptease show geeft.

Brede keuze uit mannelijke strippers

Hieronder vindt je een overzicht van alle sexy mannelijke strippers waar je uit kunt kiezen. Ze voeren altijd een professionele stripshow op en zorgen voor een avond om nooit meer te vergeten. Kijk welke van onze mannelijke strippers je aantrekkelijk vindt en boek hem direct. Wellicht herken je er al een aantal van tv.

Alles
Populaire strip thema's
Alle strippers

Een mannelijke stripper inhuren

Een mannelijke stripper inhuren is heel makkelijk bij Showtime Agency. Neem contact met ons op via 06 – 50 444 111 of vul ons contactformulier in. Met een uitdagende en spetterende striptease van onze hunks krijg je altijd waar voor je geld en ga je een fantastische avond tegemoet.

Hoe ziet een show eruit?

Een striptease show duurt ongeveer 15 mintuten en is volledig zelf samen te stellen, bijvoorbeeld met dans, humor, tease of lapdance. De striptease show is gericht om vooral de vrijgezel een onvergetelijke avond te bieden. We verzorgen de entertainment altijd met een erotische knipoog.

Je hebt bij Showtime Agency ook nog veel keuze uit verschillende thema’s en outfits. Uiteraard heb je ook de keuze uit onze vooraf opgestelde shows, maar heb je een uniek idee dat perfect past bij de persoon die je wilt verrassen? Bespreek dan met ons je wensen en we kijken wat er mogelijk is.

Onze mannelijke strippers van tv

Hieronder benoemen we een paar bekende strippers die je wellicht als eens eerder hebt gezien.

Stripper Kevin

Stripper Kevin is bekend van TV en andere media, zoals RTL 4, NET5, LINDA Magazine en Utopia. Kevin is in te zetten voor allerlei stripshows, van bouwvakker, sexy klusjesman tot opa Abraham.

Stripper Marco

Onze sexy Latino stripper Marco komt je misschien ook wel bekend voor. Hij heeft stripshows gegeven bij Gieren met Goor en Toren C.

Stripper Helios

Onze sexy stripper Helios ken je misschien wel van Ex on the Beach . Zijn unieke shows als 365 DNI of SWAT vergeet je niet snel.

Ook te boeken voor een gay friendly striptease show

Is een van je vrienden jarig of gaat hij binnenkort trouwen en wil je hem verrassen met een striptease? Bij ons kun je een sexy gay friendly stripper huren. Hij geeft een fantastische show en zet iedereens wereld op de kop. Bel ons op 06 – 50 444 111 en vraag wie van onze mannelijke strippers de gay friendly striptease shows uitvoeren.

Huur een stripper in voor je feest

Wil je ook sexy entertainment op je vrijgezellen- of verjaardagfeest? We hebben een breed aanbod aan mannelijke strippers. Browse door de strippers en kies de hunk die je het aantrekkelijkst vindt. Ze zijn op de korte termijn beschikbaar voor je feest.

Heb je nog vragen over de invulling van de stripshow van onze mannelijke strippers? Of wil je meer weten over het boeken van een stripper? Neem dan snel contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over mannelijke strippers huren

Hoe weet ik wanneer de mannelijke stripper er is?

Ongeveer 5 à 10 minuten voordat de ingehuurde mannelijke stripper er is, belt hij je op. Zo kun je hem goed opvangen er ervoor zorgen dat het een verrassing blijft voor de jarige of vrijgezel.

Zijn de kosten voor elke mannelijke stripper gelijk?

De prijs verschilt nog weleens, omdat we stripper uit Nederland en België hebben. Het is dus heel goed mogelijk dat de ene mannelijke stripper duurder is dan de andere in verband met reistijd en -kosten.

Neemt de mannelijke stripper zijn eigen muziek mee voor de stripshow?

Elke mannelijke stripper die we aanbieden om een stripshow te geven, heeft zijn eigen muziek. De muziek staat op een usb-stick of een smartphone.

Hoe betaal ik de mannelijke stripper?

Het is bij Showtime Agency gebruikelijk om na de stripshow bij de mannelijke stripper zelf te betalen. Als je de betaling liever per bank overmaakt, dan sturen we je een factuur. Je moet de betaling dan wel voor het begin van de show overmaken.

Doen jullie mannelijke strippers ook stripshows voor een man?

Bij Showtime Agency geven enkele mannelijke strippers stripshow die gay friendly zijn. Als je contact met ons opneemt, vertellen we je graag welke strippers dit soort shows uitvoeren.

Whatsapp
Contact