4,6 104 Google-reviews

Stripper Roosendaal

Staat er een vrijgezellenfeest, verjaardag of andere party op de planning? Dan komt onze stripper graag bij je langs in Roosendaal.
Als je een strip act boekt bij Showtime Agency ben je verzekerd van:

  • Een show met alles erop en eraan. Dus hoe je het ook in series ziet: slagroom, handboeien, lapdance en andere attributen.
  • Striptease van 15-20 minuten, waarbij de jarige of vrijgezel in de spotlight staat.
  • Ons unieke element: namelijk dat je zelf het thema mag bepalen. Ga je voor een politieagent, cowgirl of kies je èèn van onze andere 15 acts?

Direct een stripper in Roosendaal boeken? Bel 06 - 50 444 111 of stuur ons een berichtje via WhatsApp. Ook als je in de omgeving woont. Bijvoorbeeld in Etten-Leur, Breda of Bergen op Zoom.

Een onvergetelijke striptease op je feest

Je kunt natuurlijk voor een avondje Netflixen gaan of de kroeg induiken voor een paar drankjes. Bijvoorbeeld op de Markt bij café Moeders. Maar hoe leuk zou het zijn als deze avond een ‘stout’ tintje krijgt. Iets waar niemand op rekent. Of nou ja, jij wel natuurlijk.

Zie jij de blikken van je vrienden of vriendinnen al voor je? Allereerst zie je verbaasde gezichten, want wat doet zo’n sexy hunk of babe in de kamer? Dat gaat vervolgens al snel over naar een glimlach. Want je vriendengroep heeft al een beetje door dat het een stripper is, maar voor wie komt diegene?

Daar zal je snel genoeg achter komen als de striptease begint. Met verleidelijke danspasjes begint de stripper de ‘gelukkige’ in te palmen. Dat wordt een moment om niet meer te vergeten met je vriendengroep.

Welke stripper kies jij?

Stripper Foxy

Striptease Foxy

Foxy is een ware lust voor het oog. Ze komt onschuldig over, tot ze aan haar show begint. Dan komt het wilde in haar naar boven. Een show van Foxy betekent een avond gieren met je vrienden. Want zo’n ‘stoute’ activiteit maken jullie waarschijnlijk niet vaak mee.

Ontdek meer over Foxy

Stripper Michele

Stripster Michele

Een prachtige, charmante dame die graag opduikt tijdens verjaardagen en vrijgezellenfeestjes. Michele is dan ook de ideale ingrediënt voor als jullie party wat spanning en sensatie kan gebruiken. Met haar lapdance en sexy moves, krijgt je vriend de avond van zijn leven.

Ontdek meer over Michele

Stripper Candy

Stripster Candy

Houd je vriend van exotische dames? Zo één met heerlijke ronde billen, waar je in de foutste dromen over nadenkt? Dan hebben we goed nieuws. Deze dame is nu te boeken bij Showtime Agency in Roosendaal. Dat wordt vast smullen tijdens haar striptease.

Ontdek meer over Candy

Stripper Marloes

Stripster Marloes

Humor en erotiek met elkaar combineren? Dan is Marloes een uitstekende keuze. Ze is een mooie verschijning en heeft een speciale lapdance voor je vriend in petto. En nu zal je denken: waarom humor? Nou, Marloes kan ook optreden als opa, oma of burlesque danseres. Dat maakt haar shows één uit duizenden.

Ontdek meer over Marloes

Stripper Kevin

Stripper Kevin

Kevin is het perfecte plaatje voor vrouwen die wild worden van hunks. Zo één met een gespierd lichaam die ook nog eens goed kan dansen. Als dat dan geen match is met je vriendin ;) Laat je Kevin komen in politie-uniform of zie je hem liever als cowboy?

Ontdek meer over Kevin

Stripper Ferdi

Stripper Ferdi

Ben je bekend met de film Magic Mike? Dankzij onze stripper Ferdi wordt een ‘spannende’ scéne uit de film realiteit! Je kunt wellicht al inbeelden wat voor scène dat is; een sexy stripper die vrouwen gek maakt met lapdances. En zeg nou zelf; tegen zo’n gespierd lichaam en een lapdance zegt je vriendin vast geen nee.

Ontdek meer over Ferdi

Stripper El Grande

Stripper El Grande

Zijn naam verklapt het stiekem al. Dat wordt een foute show en gieren met je vriendinnen! Als een echte gentlemen weet hij de gelukkige te verleiden. El Grande komt met handboeien, slagroom en olie naar je feestje. We kunnen één ding verzekeren: een striptease van hem is een hilarisch verrassing voor je vriendin.

Ontdek meer over El Grande

Stripper Gabriel

Stripper Gabriel

Deze latino stripper steelt de harten van vele vrouwen. Niet alleen door zijn erotische shows, maar ook vanwege zijn zwoele blik. Dat zijn dan ook de perfecte ingrediënten om een onvergetelijk moment bij de vrijgezel of jarige achter te laten. Wie van je vriendinnen gun jij een lapdance van Gabriel?

Ontdek meer over Gabriel

Voor welk thema ga jij?

Bij Showtime Agency heb je de keuze uit meer dan 15 stripacts. Jij mag zelf beslissen welke show de stripper doet. Dat maakt het oh zo leuk, want jij kan de show perfect laten aansluiten bij je feestje.
Heb je bijvoorbeeld een verjaardag? Dan is een taartstriptease erg leuk en origineel. We nemen je hieronder even mee naar zo’n foute avond;)
Het is ietsjes na 22.00 uur. Jullie hebben net de derde cocktail opgedronken. De stemming zit er dan ook goed in. Plotseling gaat de deurbel, er staat namelijk ‘zoetigheid’ voor de deur.
Terwijl de jarige job of vrijgezel in de kamer zit, komt de ‘taart’ jullie kamer in. Wie zou daar nou inzitten... Een paar tellen later komt de aap uit de mouw. Of nou ja beter gezegd: de stripper uit de taart. Jouw maat of vriendin krijgt vervolgens de avond van zijn of haar leven.

Wil je liever voor een ander thema gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor:

Dit is slechts een selectie van onze hilarische thema’s. Al deze acts kunnen door zowel onze mannelijke strippers als vrouwelijke strippers uitgevoerd worden.
Meer informatie over de thema’s in Roosendaal? Bel ons gerust of stuur een WhatsApp: 06 - 50 444 111.

Hoeveel kost een stripper in Roosendaal?

Een stripper in Roosendaal kost € 175,- Zowel voor mannen als voor vrouwen uit de regio. En over de reiskosten hoef jij je geen zorgen te maken. Die zitten bij de prijs inbegrepen.
Wil je na de stripact nog een spannende en hilarische activiteit doen met je vriendengroep? Boek dan nu één van deze workshops. Dan krijg je ook nog eens € 10 korting:

Stripper in Bladel? Binnen één minuut geregeld

Wil je meer informatie of direct een stripper boeken? Stuur ons dan een e-mail, What’s app berichtje of bel ons. Binnen één minuut heb je al een stripper geregeld.
En mocht je nou op het laatste moment denken: ‘ik heb binnen een uur de stripper nodig in Roosendaal.’ Dat is bij ons geen probleem.

Whatsapp
Contact