Menu

Stripper Roermond

Is het tijd voor een feestje met je beste vriend(in) in Roermond? Boek dan een sexy stripper bij Showtime Agency. Zo bezorg je de vrijgezel of jarige gegarandeerd een onvergetelijk moment. Al meer dan 870+ feestvierders gingen je voor in Limburg!

Benieuwd waarom een striptease bij Showtime Agency uniek is? We geven een paar hints:

  • Je mag zelf een stripact kiezen: van cowboy tot een sexy politieagent(e). Bij ons kies je uit meer dan 10+ shows.
  • Onze stripper komt niet alleen met een sexy kostuum je feestje onveilig maken. Ook de welbekende handboeien zijn van de partij. Zorg er maar voor dat de ‘gelukkige’ niet té stout is.
  • Tijdens de striptease mag je beeldmateriaal maken. Dat vinden wij niet erg én jullie leggen zo de onvergetelijke herinnering vast.
  • Je hebt zelf in de hand welke stripper je boekt: je hebt de keuze uit meer dan 15+ hete mannen en vrouwen.

Wil je direct een striptease regelen in Roermond? Bel ons dan op 06-50 444 111. Niet plotseling verlegen worden als je één van onze strippers aan de lijn krijgt.

Is je feestje ergens anders in Limburg, zoals Eindhoven of Weert? Ook dan kun je ons bellen of Whatsappen.

Striptease cowgirl

Je avond nog wilder? Boek dan één van onze workshops

Kan het voor jou niet wild genoeg? Boek dan ook één van onze populaire workshops in Roermond. Dat is de ideale aanvulling op een striptease. Zo weet je zeker dat jullie avond de boeken in gaat als party van het jaar!

Voor mannen en vrouwen hebben we bijvoorbeeld ‘naaktmodel schilderen’ op het menu staan. Dat is zo’n workshop waarbij de vrijgezel of jarige denkt: waarom boeken mijn vrienden zo’n saaie workshop… Tot het opeens een andere wending krijgt. We kunnen alvast verklappen: er verschijnt een naakte man of vrouw voor jullie neus.

Samen met je vrienden gaan jullie dit sexy model naschilderen. Doe wel een beetje je best, want anders heeft deze heerlijke hunk of babe nog een paar foute spulletjes mee.

workshop naaktschilderen

Wat is de prijs voor een stripper in Roermond?

In Roermond boek je een stripper vanaf € 180,-. Dit is inclusief het maken van beeldmateriaal en de reiskosten. Kortom, er komen geen extra kosten bij. Dat is wel zo fijn! De show duurt ongeveer 15 minuten.

Benieuwd naar de tarieven van de workshops? Kijk dan op deze pagina. Als je naast de striptease ook een workshop boekt, krijg je € 10,- korting.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd