Menu

Bachelor party Amsterdam

Seks, drugs en rock ’n roll: Amsterdam has it all. Verras jouw beste vriend of vriendin en vier de bachelor party in Amsterdam. Eén ding is zeker: tijdens het vrijgezellenfeest zijn rode oortjes een feit. Samen met jou organiseren wij een vrijgezellenfeest vol erotisch entertainment. Als vanzelfsprekend kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een ondeugende boottocht door de grachten van Amsterdam onder leiding van onze sexy kapitein of ons verleidelijke matroosje, volg de workshop aftrekken of speel speciale partygames onder leiding van onze hete hunks en babes.

  • Stoute workshops zoals paaldansen, strippen en fifty shades of tease
  • Je boekt al een verleidelijke stripper vanaf € 170,-
  • Meer dan 100 verschillende stripacts
  • Vrijgezellenfeesten in Amsterdam voor mannen en vrouwen

Rode oortjes voor hem én haar
Om er een onvergetelijk vrijgezellenfeest van te maken, stellen we de party aan de hand van jouw wensen samen. Om je een beeld te geven bij de mogelijkheden, hebben wij een aantal acts en activiteiten voor je verzameld. Heb je op onze website een andere workshop, stripact of show gezien die je aanspreekt? Neem contact met ons op door te bellen naar 06-50444111, zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Workshop aftrekken

Handig voor de vrijgezel én voor de toekomstige bruidegom: de workshop aftrekken. Wanneer jullie de vingervlugge moves onder de knie hebben, is het tijd om over te gaan naar deel twee: de adembenemende pijptechnieken. Aan het einde van de workshop moet de vrijgezel een proeve van bekwaamheid afleggen, waarna zij het famous handjob diploma ontvangt. Vergeet niet om je nieuw opgedane moves zo snel mogelijk uit te proberen. Succes gegarandeerd!

Workshop aftrekken boeken

workshop burlesque

Let’s tease tijdens de workshop Burlesque

Vrouwelijk, pikant en verleidelijk: dat is de workshop Burlesque. Tijdens de anderhalf uur durende workshop leer je op een sensuele manier te verleiden en dansen. En na de workshop? Dan teasen jullie à la Dita van Teese, voelen jullie je net zo sexy als Marilyn Monroe en poseren jullie als een ware pin-up girl. Bijkomend voordeel: naast het leren teasen geeft deze workshop jullie zelfvertrouwen een absolute boost.

Workshop Burlesque boeken

Ondeugende boottocht door de grachten

Verken de grachten van Amsterdam per beruchte rondvaartboot. De rondvaart gaat dwars door het beroemde red-light district heen. Aan de kade staat een van onze vrouwelijke of mannelijke strippers op jullie te wachten om de vrijgezel te trakteren op een onvergetelijke striptease.

Mannelijke stripper op de rondvaart boot in Amsterdam boottocht met stripper door de Amsterdamse grachten

Ondeugende boottocht boeken

workshop naaktschilderen Workshop naaktmodel schilderen

Naaktmodel schilderen

Met het schilderij van een van onze hete naaktmodellen blijft de bachelor party in Amsterdam scherp op je netvlies staan. Dankzij de instructies van onze docent is het voor iedereen mogelijk om te schilderen als een ware Picasso. Tip: combineer de workshop met een striptease.

 

Naaktmodel schilderen boeken

Play it chic: limousine airport service

Speciaal voor de luxepoezen onder ons: de limousine airport service. Gedurende de rit worden jullie onderbroken door een heuse politiecontrole. Zodra de politieagent instapt, schalt de luide muziek uit de boxen, waarna jullie worden verrast door een sexy striptease. Na afloop is het tijd om met een glaasje champagne te proosten met de stripper. Hét perfecte begin van jullie vrijgezellenweekend in Amsterdam.
Limousine stripper Amsterdam Schiphol Striptease in de limousine

Limousine airport service boeken

Sexy hunks en babes

Het is megapopulair in Engeland: de butler in the buff. Maar no worries. Ook in Amsterdam hebben wij sexy hunks en babes die lekkere drankjes en hapjes serveren tijdens het vrijgezellenfeest. Voor een middagvullend programma hebben wij speciale partygames samengesteld, waarbij iedereen wordt betrokken.

Sexy hunks en babes boeken

Om het af te maken: een erotisch diner

Van al het erotische entertainment krijg je natuurlijk flinke trek. Om in stijl te blijven, hebben wij daarom een erotisch diner onder leiding van onze eigen playboys en playbunny’s. Geniet van ons unieke driegangenmenu: van het voorspel en hoogtepunt tot het naspel. Je kunt er ook voor kiezen om het erotische diner te combineren met een workshop striptease, chairdance, buikdansen of een ondeugende stripteaseshow. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Boek een bachelor party in Amsterdam

Wil je een bachelor of bachelorette party organiseren in Amsterdam? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 06 50 444 111 of boek direct een party.