4,6 104 Google-reviews

Stripper Bladel

Maak je feestje in Bladel nog wilder door een stripper te boeken. Onze playboys en bunnies bezoeken graag jouw party. Dat zal de jarige en aanstaande bruid vast niet erg vinden.
Een striptease bij Showtime Agency betekent:

  • een stripshow met meer dan alleen een lapdance. Zo mag je vriend of vriendin slagroom likken en komen er handboeien aan te pas. Het is een spannende act.
  • een sexy hunk of babe met een woest aantrekkelijk lichaam. Jij mag zelf beslissen wie je boekt
  • een onvergetelijke herinnering waar jullie in 2030 vast nog over praten.

Boek nu direct een stripper in Bladel.
Woon je in de buurt, bijvoorbeeld in Eindhoven, Geldrop of Valkenswaard? Ook dan kun je bij ons terecht.

Een stoute agent of cowgirl in Bladel

Het leuke is dat jij zelf de act mag bepalen. Wil jij je vriendin of vriend bijvoorbeeld verrassen met een foute of eigenlijk ‘stoute’ agent? Dan kan dat. En beeld je even in hoe dat gaat. Onze stripper komt namelijk in politie-uniform aan. De gelukkige denkt vast; wat is hier aan de hand.
De sexy agent zal vervolgens een fouilleeractie doen. Dat zal wel anders gaan dan normaal. Want tijdens het fouilleren gaat 1-voor-1 de kleren van de agent uit. Dat wordt gieren en vooral genieten!
Wil je liever een andere stripact? Zoals een cowgirl die je vriend wel even komt vangen met een lasso en alle hoeken van de kamer laat zien. Geef het aan ons door!

Ontdek een selectie van onze stripacts:

Welke stripper kies jij?

Stripper Foxy

Striptease Foxy

De vrijgezel of jarige zal vast blij zijn als deze jongedame voor de deur staat. Foxy is zo’n stoute type die je vriend goed zal verwennen. Zie jij het al voor je als je maat een lapdance van haar krijgt? Dat wordt smullen.

Ontdek meer over Foxy

Stripper Michele

Stripster Michele

Michele is een sexy dame die jouw vriend helemaal inpalmt. Met haar sexy uitstraling en spannende show laat ze een onvergetelijke indruk achter. En is jouw vriend een zoetekauw? Dat komt mooi uit! Hij mag namelijk slagroom van haar hete lichaam likken.

Ontdek meer over Michele

Stripper Candy

Stripster Candy

Word je vriend warm van exotische dames? Dan zit hij met Chanel helemaal goed. Haar prachtige, ronde billen zijn een lust om naar te kijken. En stiekem ook om aan te raken ;) Eén ding is gegarandeerd: je vriend houdt een heleboel stoute herinneringen aan deze stripshow over.

Ontdek meer over Candy

Stripper Marloes

Stripster Marloes

‘Gewapend’ met handboeien en een zweepje komt Marloes bij jullie langs. Dus die grote praatjes die hij had, zullen vast verleden tijd zijn. Marlies combineert haar shows met erotiek en humor.

Ontdek meer over Marloes

Stripper Kevin

Stripper Kevin

Kevin kan je wellicht herkennen van televisie. Zo was hij onder meer te zien in RTL-programma’s BEAU en Divorce. Kevin heeft de kijkers laten smelten met een spannende en hilarische striptease. Haal jij een BN’er op je feestje in Bladel?

Ontdek meer over Kevin

Stripper Ferdi

Stripper Ferdi

Ferdi weet wel hoe hij jouw vriendin in Brabant op zijn kop kan zetten. Daar zijn enkel de sexy danspasjes, handboeien en het gespierde lichaam voor nodig. Ferdi geeft een erotische stripshow met een vleugje humor.

Ontdek meer over Ferdi

Stripper El Grande

Stripper El Grande

Waar de naam El Grande vandaan komt? Dat ontdekt je vriendin al snel tijdens zijn striptease. We kunnen alvast verklappen dat het een aangename verrassing zal zijn. Deze stripper komt graag als badboy of politieagent op visite.

Ontdek meer over El Grande

Stripper Helios

Stripper Helios

Helios is zo’n hunk waar je vriendin stiekem van droomt. Zo heeft hij een afgetraind lichaam, de juiste dansmoves in huis en een zwoele blik. Dit zijn dé ingrediënten voor een spetterende striptease om je vriendin helemaal in te pakken!

Ontdek meer over Helios

Beleef onvergetelijke momenten met je vrienden of vriendinnen

Het doel van de avond is natuurlijk gezelligheid en een hoop mooie herinneringen. Met een striptease weet je zeker dat jullie tijdens de kerstborrel in 2030 nog steeds gieren om die ene oh zo foute striptease. Dat maakt zo’n avondje dan ook vele malen leuker dan alleen drankjes drinken.
Hieronder nog een paar tips voor de ideale striptease;

  • Zorg dat de vrijgezel van niks weet. Zeg dat jullie lekker gaan borrelen en een hapje gaan eten. En spreek ruim van tevoren af, je zal maar net zien dat de gelukkige te laat arriveert.
  • De stripper neemt sensuele muziek mee. Het is daarom handig als je een USB of Bluetooth-aansluiting hebt van een speaker.
  • Een stoel zonder armleuningen is zeker welkom! Dan kan de stripper zich helemaal uitleven.

Wil je het feestje nog heter maken? Boek dan één van onze hilarische workshops na de striptease.

Boek je naast een striptease ook een workshop? Dan krijg je 10 euro korting op de stripper.

Wat kost een stripper in Bladel?

Bij Showtime Agency boek je een stripper voor € 175,- in Bladel. Maak je geen zorgen over reiskosten, deze zitten bij de prijs inbegrepen.

Whatsapp
Contact