Menu

Stripper Roosendaal

Staat er een vrijgezellenfeest, verjaardag of andere party op de planning? Dan komt onze stripper graag bij je langs in Roosendaal.
Als je een strip act boekt bij Showtime Agency ben je verzekerd van:

  • Een show met alles erop en eraan. Dus hoe je het ook in series ziet: slagroom, handboeien, lapdance en andere attributen.
  • Striptease van 15-20 minuten, waarbij de jarige of vrijgezel in de spotlight staat.
  • Ons unieke element: namelijk dat je zelf het thema mag bepalen. Ga je voor een politieagentcowgirl of kies je èèn van onze andere 15 acts?

Direct een stripper in Roosendaal boeken? Bel 06 - 50 444 111 of stuur ons een berichtje via WhatsApp. Ook als je in de omgeving woont. Bijvoorbeeld in Etten-Leur, Breda of Bergen op Zoom.

Agent stripper geeft een lapdance

Een onvergetelijke striptease op je feest

Je kunt natuurlijk voor een avondje Netflixen gaan of de kroeg induiken voor een paar drankjes. Bijvoorbeeld op de Markt bij café Moeders. Maar hoe leuk zou het zijn als deze avond een ‘stout’ tintje krijgt. Iets waar niemand op rekent. Of nou ja, jij wel natuurlijk.

Zie jij de blikken van je vrienden of vriendinnen al voor je? Allereerst zie je verbaasde gezichten, want wat doet zo’n sexy hunk of babe in de kamer? Dat gaat vervolgens al snel over naar een glimlach. Want je vriendengroep heeft al een beetje door dat het een stripper is, maar voor wie komt diegene?

Daar zal je snel genoeg achter komen als de striptease begint. Met verleidelijke danspasjes begint de stripper de ‘gelukkige’ in te palmen. Dat wordt een moment om niet meer te vergeten met je vriendengroep.

Een stripper in Roosendaal kost € 175,- Zowel voor mannen als voor vrouwen uit de regio. En over de reiskosten hoef jij je geen zorgen te maken. Die zitten bij de prijs inbegrepen.
Wil je na de stripact nog een spannende en hilarische activiteit doen met je vriendengroep? Boek dan nu één van deze workshops. Dan krijg je ook nog eens € 10 korting:

  • Naaktmodel schilderen
  • Twerken
  • Aftrekken
Mannelijke stripper als klusjesman

Voor welk thema ga jij?

Bij Showtime Agency heb je de keuze uit meer dan 15 stripacts. Jij mag zelf beslissen welke show de stripper doet. Dat maakt het oh zo leuk, want jij kan de show perfect laten aansluiten bij je feestje.Heb je bijvoorbeeld een verjaardag? Dan is een taartstriptease erg leuk en origineel. We nemen je hieronder even mee naar zo’n foute avond;)

Het is ietsjes na 22.00 uur. Jullie hebben net de derde cocktail opgedronken. De stemming zit er dan ook goed in. Plotseling gaat de deurbel, er staat namelijk ‘zoetigheid’ voor de deur.
Terwijl de jarige job of vrijgezel in de kamer zit, komt de ‘taart’ jullie kamer in. Wie zou daar nou inzitten... Een paar tellen later komt de aap uit de mouw. Of nou ja beter gezegd: de stripper uit de taart. Jouw maat of vriendin krijgt vervolgens de avond van zijn of haar leven.

Wil je liever voor een ander thema gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor:

Dit is slechts een selectie van onze hilarische thema’s. Al deze acts kunnen door zowel onze mannelijke strippers als vrouwelijke strippers uitgevoerd worden.
Meer informatie over de thema’s in Roosendaal? Bel ons gerust of stuur een WhatsApp: 06 - 50 444 111.

Stripster politie

Stripper in Roosendaal? Binnen één minuut geregeld

Wil je meer informatie of direct een stripper boeken? Stuur ons dan een e-mail, Whatsapp berichtje of bel ons. Binnen één minuut heb je al een stripper geregeld.
En mocht je nou op het laatste moment denken: ‘ik heb binnen een uur de stripper nodig in Roosendaal.’ Dat is bij ons geen probleem.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd