4,6 104 Google-reviews

Stripper Helmond

Is het jouw beurt om een spetterende verjaardag of vrijgezellenfeest te organiseren in Helmond? Maak het dan compleet met èèn van onze strippers. Zij komen graag bij jou op bezoek!

Een striptease bij Showtime Agency betekent:

  • een hilarische activiteit met een pikant tintje, waar jullie nog lang over napraten;
  • een stripact die je zelf mag kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor een politieagent of klusjesman? Kies uit meer dan 15 stripacts;
  • een onvergetelijke herinnering die je zeker mag vastleggen met je mobieltje

Direct een stripper boeken in Helmond? Regel het door te bellen naar 06 - 50 444 111. Een berichtje sturen naar dit telefoonnummer mag uiteraard ook.

Kers op de taart in Helmond

Niemand verwacht het als een sexy stripper, of nou ja een ‘politieagent’,  plotseling aanbelt. Jullie kijken elkaar in eerste instantie vreemd aan, want wat komt deze agent nou doen? Ondertussen weet jij wel beter en probeer je je lach nog in te houden ;)

De sexy agent loopt de woonkamer in, op zoek naar de jarige of vrijgezel. Terwijl je vriend of vriendin nog een slokje van de cocktail neemt, haalt de agent de handboeien tevoorschijn. Je maat of vriendin weet inmiddels wel hoe laat het is. De show kan beginnen in Helmond!

Zo’n onverwachte wending aan je feestje maakt het oh zo leuk. Bij Showtime Agency noemen we het ook wel de ‘zoete’ kers op de taart. Je maakt je verjaardag of vrijgezellenfeest namelijk helemaal compleet met onze striptease.

Voor welke stripper ga jij?

Stripper Foxy

Stripster Foxy

Stripper Foxy is een jongedame die wel raad weet met jouw vriend. Geladen met slagroom, handboeien en een sexy kostuum tilt ze jullie feestje naar een heter niveau.

Ontdek meer over Foxy

Stripper Michele

Stripster Michele

Michele is een verschijning waar een man zeker geen nee tegen zegt. Met haar sexy lapdance heeft ze al vele vrijgezellen doen twijfelen of ze wel het huwelijksbootje in moeten stappen. Haar shows combineert ze met humor en erotiek.

Ontdek meer over Michele

Stripper Candy

Stripster Candy

Een exotische dame met mooie, ronde billen? Dan is Candy zeker een aanrader! Terwijl de jarige of vrijgezel op een stoel zit, ‘trekt’ Candy alles uit de kast. We bedoelen uiteraard haar kleding. Een stoute show is met Candy zeker gegarandeerd!

Ontdek meer over Candy

Stripper Marloes

Stripster Marloes

Zie jij het al voor je wanneer Marloes als sexy secretaresse of politieagent je feestje onveilig komt maken? Met haar prachtige lichaam geeft ze een show waar je vriend nog vele nachten over zal dromen.

Ontdek meer over Marloes

Stripper Kevin

Stripper Kevin

Deze hunk kan je onder meer boeken als cowboy en Mr. Grey. Zo’n romanticus die je wellicht kent uit de film Fifty Shades of Grey. Met zijn pikante show steelt hij de harten van vele vrouwen. Lukt het jouw vriendin om de verleiding te weerstaan?

Ontdek meer over Kevin

Stripper Helios

Stripper Helios

Grote kans dat je vriendin stoute dromen overhoudt na de striptease van Helios. Een geweldige act, met lapdance en slagroom, zorgt voor een onvergetelijke herinnering bij jullie in Helmond. Als dat geen zoete avond wordt.

Ontdek meer over Helios

Stripper Black Candy

Stripper Black candy

Black Candy laat het hart van je vriendin sneller kloppen. De striptease die hij geeft, zal jullie vriendinnengroep een onvergetelijke herinnering bezorgen. Zit jij klaar om het gespierde lichaam van deze jonge god te aanschouwen?

Ontdek meer over Black Candy

Stripper Ferdi

Stripper Ferdi

Ferdi is zo’n stripper die het foutste in dames naar boven haalt. Een zwoele blik, sexy lichaam en perfecte danspasjes; dat maakt deze latino-stripper zo geliefd op verjaardagen en vrijgezellenfeestjes!

Ontdek meer over Ferdi

De stripper neemt een rugzak ‘foute’ spullen mee

Een striptease bij Showtime Agency betekent niet zo’n standaard show met alleen een lapdance. Onze stripteases zijn vooral geliefd, omdat het een complete show is met een pikant randje.

Onze stripper komt namelijk naar Helmond met een wel hele speciale rugzak. We kunnen alvast verklappen; hier zitten geen schoolboeken in.

Voor je het weet mag jouw vriend of vriendin slagroom aflikken. En dat is niet van een bord. Jij en je vrienden zullen hard in de lach schieten als de gelukkige de zoetigheid van een sexy lichaam likt.

 Wat er nog meer in deze foute rugzak zit? Dat houden we nog even geheim.

Wat kost een stripper in Helmond?

Bij ons boek je voor € 180,- een stripper in Helmond. Geen zorgen over de reiskosten. Deze zitten bij de prijs inbegrepen. Er komen dus geen (onverwachte) extra kosten bij. Ook het maken van foto’s of filmpjes zijn bij ons gratis!
Wil je de verjaardag of vrijgezellenfeest nog ludieker maken? Boek dan direct een workshop erbij! En het leuke is; deze kan gewoon bij jou thuis plaatsvinden.

Wat dacht je van het volgende:

Bekijk het overzicht van alle workshops voor je verjaardag en vrijgezellenfeest. Op deze pagina vind je alle prijzen. Boek je naast een workshop ook een stripper? Dan krijg je € 10,- korting.

Boek nu direct je striptease

Direct een stripper of stripster in Helmond boeken? Bel ons dan op 06  -50 444 111 of stuur een berichtje. Besluit je last-minute dat je een stripper nodig hebt; ook dat is geen probleem! In de meeste gevallen kunnen wij binnen een uur in Helmond zijn.

Whatsapp
Contact