Menu

Stripper Nieuwegein

Heb je een feestje in Nieuwegein? En wil je over tien jaar nog steeds praten over deze speciale dag? Boek dan nu een stripper. Dit is namelijk dé ingrediënt voor een onvergetelijk moment.
Want zeg nou zelf: niemand houdt er rekening mee dat er plotseling een sexy dame of man de kamer instapt en uit de kleren gaat.

De shows van onze strippers zijn geliefd in omgeving van Nieuwegein. Dit komt onder meer door:

  • Onze ruime keuze uit mannelijke of vrouwelijke strippers
  • Je mag je eigen thema bepalen. Wil je een striptease door een agent of liever door zo’n foute badboy ;) Kies uit meer dan 15+ acts
  • Onze stripteases zijn helemaal compleet: van sexy dansmoves, likken van slagroom tot het krijgen van een lapdance

Besluit je op het laatste moment dat je een stripper nodig hebt? Ook dat is geen probleem. Binnen 60 minuten kunnen we al een striptease geven in Nieuwegein.

Comic con striptease show

Wat gebeurt er nadat ik een stripper heb geboekt?

Nadat je de stripper hebt geboekt, kan het feestje in Nieuwegein bijna beginnen ;) Onze hunk of babe neemt alle ingrediënten mee voor een geslaagde show.
Eenmaal bij jou aangekomen, stuurt onze stripper een appje of geeft diegene je een belletje. Het zou natuurlijk zonde zijn als de jarige of vrijgezel opendoet als de deurbel gaat. Om die reden laten we eerst weten dat we er zijn. Dan kun jij een excuus verzinnen, zoals dat de buurvrouw voor de deur staat.
Vervolgens loods je de sexy stripper naar binnen waar diegene zich klaarmaakt voor de show. Terwijl jouw vrienden- of vriendinnengroep het ene na het andere drankje drinkt, gaat plotseling de kamerdeur open. De show kan beginnen!

Stripper Lex bij een ladiesnight in Breda

Van ‘standaard’ feestje tot een hete party

Wat een ‘standaard’ feestje moest worden, krijgt plotseling een hele andere betekenis. Dat maakt een striptease dan ook zo leuk. Samen met je vriendengroep beleef je iets unieks. Dit keer namelijk niet alleen een kaasplankje, bitterballen, bier en wijntjes. Er staat namelijk iets veel pittigers op het menu: een show waar jullie nog lang over napraten.
En wat je wellicht al stiekem hoopt. De ‘gelukkige’ krijgt een lapdance en mag zich uitleven met bodyolie. Als dat geen onvergetelijke avond wordt.
De show duurt zo’n 15 minuten. Na afloop (of tijdens de show) heb je de mogelijkheid om foto’s of filmpjes te maken.

Wat is de prijs voor een stripper in Nieuwegein?

De prijs voor een stripper en stripster is € 170,-. En mocht je net buiten Nieuwegein wonen. Bijvoorbeeld in Utrecht, Houten en Zeist. Dan blijft de prijs hetzelfde.
Er komen verder geen reiskosten bij, dus dat is fijn! Mocht je nou denken; ik wil de avond nog pittiger maken. Dan kun je naast de stripact, kiezen uit één van onze populaire activiteiten. Dat kan gewoon bij jou op locatie of bij ons in Rotterdam.

  • Naaktmodel schilderen
  • Twerken
  • Burlesque

En boek je naast een stripper of stripster ook nog een workshop? Dan krijg je € 10,- korting op de stripshow!

workshop burlesque

Reserveer nu je striptease in Nieuwegein

Kan je niet wachten tot het zover is? Boek dan alvast je striptease in Nieuwegein. Al meer dan 1500+ feestvierders gingen je voor! Je kunt ons e-mailen, bellen of stuur een Whatsapp-berichtje.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd