4,6 104 Google-reviews

Stripper Eindhoven: spannende striptease via Showtime Agency

Boek een stripper in Eindhoven en beleef een avond om nooit te vergeten. Bij Showtime Agency kun je kiezen uit veel mannelijke strippers en vrouwelijke strippers. Wil jij een lapdance van een cowgirl of een striptease van een sexy pizzabezorger? Boek dan snel een stripper in Eindhoven voor een spannende en erotische show.

 • Een stripper in Eindhoven vanaf € 170,-
 • Onze strippers zijn last minute beschikbaar
 • Meer dan 100 verschillende stripacts
 • Stijlvolle stripacts in Eindhoven

Striptease Eindhoven: een erotische show

Gaat een van jouw vrienden binnenkort trouwen en moet jij het vrijgezellenfeest organiseren? Doe hem een plezier en boek een van onze sexy strippers. Zij zal hem de avond van zijn leveren bezorgen! Natuurlijk kun je onze strippers ook boeken voor verjaardagen, jubileums, bedrijfsfeesten of gewoon een gezellige avond. Dankzij ons uitgebreide aanbod mannelijke en vrouwelijk strippers vind je voor elke gelegenheid een leuke stripact.

Maak kennis met onze strippers

Bekijk hieronder onze populairste mannelijke en vrouwelijke strippers uit Eindhoven.

Stripper Steve

Stripper Steve

De vrolijke stripper Steve is een echte gentleman. Hij geeft stijlvolle striptease shows die niet ordinair, maar wel heel sexy zijn! Wil jij Steve als politieagent of brandweerman zien strippen? Boek Steve dan exclusief bij Showtime Agency

Ontdek meer over Steve

Stripper Michele

Stripper Michele

De prachtige Michele bezorgt je gegarandeerd een hete avond om niet te vergeten. Ze heeft een breed aanbod aan spannende acts voor je in de aanbieding: van schoolmeisje tot cowgirl en van verpleegster tot vampier.

Ontdek meer over Michele

Stripper Kevin

Stripper Kevin

De veel geboekte Kevin geeft onvergetelijke stripshows vol dans en humor. Met zijn goddelijke lichaam heeft hij al veel vrouwenhoofden op hol doen slaan. Durf jij een striptease van deze sexy stripper aan?

Ontdek meer over Kevin

Stripper Prince

Stripper EL Grande

Deze lekkere stripper heeft veel alterego’s. Huur El Grande in voor een show als politie agent, marinier, gentleman of Blade. De shows van Prince zijn zeer gewild en hij treedt op door heel Europa. Ben jij klaar voor een bezoekje van El Grande ?

Ontdek meer over El Grande

Stripper Marloes

Stripper Marloes

Sexy stripper Marloes geeft exotische en erotische dansshows. De shows van Marloes zijn zeer geschikt voor grote evenementen. Ze heeft echter ook verschillende stripacts voor kleinere gezelschappen.

Ontdek meer over Marloes

Stripper Priscilla

Stripper Priscilla

Huur deze sexy stripper in voor een hete lapdance of een ondeugende stripact. Deze rondborstige dame laat jullie gegarandeerd met rode oortjes achter. Durf jij een stripact van deze mooie vrouw aan?

Ontdek meer over Priscilla

Stripper Helios

Stripper Helios

Deze zeer aantrekkelijke verschijning is exclusief te boeken bij Showtime Agency. Helios verzorgt stripacts als politieagent,, gentleman en in fifty shades of grey stijl. Hoe zie jij Helios het liefst?

Stripper Tamara

Stripper Tamara

Huur deze sexy stripper in voor een hete lapdance of een ondeugende stripact. Deze blonde, rondborstige dame laat jullie gegarandeerd met rode oortjes achter. Durf jij een stripact van deze mooie vrouw aan?

Tarieven van onze strippers

Onze stripacts zijn voor aantrekkelijke prijzen te boeken. Je boekt bij ons al een stripper in Eindhoven vanaf 170 euro, inclusief reiskosten. Kijk voor een overzicht van al onze prijzen op de tarievenpagina.

Onze strippers zijn actief in heel Eindhoven

Vanuit heel Eindhoven kun je bij ons terecht voor het boeken van een stripper. Onder andere in de volgende gebieden zijn wij actief:

 • Eindhoven Centrum
 • Woensel-Zuid
 • Tongelre
 • Strijp
 • Stratum
 • Woensel-Noord
 • Gestel

Woon je niet in Eindhoven, maar wil je toch een stripper boeken? Onze strippers zijn in heel Nederland én België actief. Bekijk snel in welke plaatsen je nog meer een stripper kunt boeken.

Wij hebben erotisch entertainment verzorgd voor:

Speciale stripteases

Wil jij een bijzondere striptease boeken? Showtime Agency biedt ook duo stripteases, waarbij je een stripact krijgt van twee strippers. Krijg je liever een striptease van een clown, of een dikke dame? Kijk dan eens tussen onze komische stripteases. Voor een extra luxe ervaring is het ook mogelijk om een stripact te boeken in een hummer of limousine.

Hoe ziet een stripshow eruit?

Je kunt zelf voor een deel bepalen hoe een stripact van Showtime Agency eruitziet. Jij kiest uiteraard zelf de stripper, maar mag ook beslissen welk thema de stripact heeft. Wil jij in de boeien geslagen worden door politie agente Michele of krijg je liever een hete show van stripper Steve? Het plezier en comfort van onze klanten is bij elke stripshow het belangrijkst. Jij kunt daarom altijd van tevoren bij de stripper aangeven hoe ver hij of zij mag gaan. Zo blijft de striptease voor iedereen leuk. De stripacts van onze strippers duren ongeveer 15 minuten en bestaan uit:

 • Sexy dans
 • Een hete lapdance
 • Humor en een vette knipoog

Ben je benieuwd hoe onze stripacts eruitzien? Bekijk dan de onderstaande video’s voor een impressie.

Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier.
Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier.

Wat heb ik nodig voor een stripact van Showtime Agency?

Onze strippers nemen hun benodigdheden zelf mee, maar er zijn een aantal zaken die je zelf moet verzorgen:

 • Een cd-speler of aansluiting voor een iPhone
 • Een stoel zonder armleuningen
 • Een ruimte waar de stripper zich om kan kleden

Een stripper boeken bij Showtime Agency

Wil jij een stripper boeken in Eindhoven? Neem dan snel contact met ons op via 06 50 444 111 of boek meteen een stripper.

Whatsapp
Contact