Menu

Stripper Gouda

Wil je jouw vriend of vriendin verrassen? Dan is een striptease origineel èn vooral hilarisch. Niemand verwacht als er plotseling een gespierde man voor de deur staat. Of juist een sexy dame met prachtige rondingen.

Bij ons boek je snel een betaalbare stripper in Gouda. Voor je het weet wordt er ‘plotseling’ aangebeld. Jullie vriendengroep kan dan het volgende verwachten:

  • Een show van 15-20 minuten met dansmoves, een spannende lapdance, blinddoek-scene, bodylotion en slagroom. En oh ja: de handboeien mogen uiteraard ook niet ontbreken ;)
  • Je mag een foto of video maken om het moment vast te leggen. Als dat niet gieren wordt tijdens de ‘nabespreking’
  • Een stripact die je zelf mag uitkiezen. Van een ondeugend schoolmeisje tot een gespierde brandweerman die jou wel even ‘nat’ komt maken :)

Woon je naast Gouda, bijvoorbeeld in: Boskoop, Waddinxveen of Alphen aan den Rijn? Ook dan kun je uiteraard bij ons terecht!

Ding dong: de deurbel gaat

Drie keer raden wie dat nou is. De buurman, een pakketjesbezorger van Zalando of wellicht de politie? Wij denken het laatste. En de politieagent of dame komt niet zomaar op visite. Voor je het weet stapt deze ‘sexy’ agent de kamer binnen om je vriendin te fouilleren en in de boeien te slaan. En wat je wellicht niet van zo’n ambtenaar verwacht: de kledingstukken gaan uit. Let the show go on.

Kan jij je al inbeelden wat voor hilarische momenten dat oplevert? In ieder geval iets om niet te vergeten met je vriendengroep.

Werkpak stripper Kevin

Waarom een striptease in Gouda?

Je kunt natuurlijk naar de plaatselijke kroeg voor de ‘standaard’ wijntjes of biertjes. Bijvoorbeeld in één van deze cafés in Gouda. Of wellicht ben je een spelletjesliefhebber en kies je voor een ganzenbordavond bij jullie thuis. Hartstikke leuk natuurlijk, maar hoe hilarisch zal het zijn als deze avond plotseling een andere wending krijgt. Iets wat je vrienden of vriendinnen totaal niet verwachten: een stripact!

En het leuke is dat jij zelf verzoekjes kunt doen voor een act. Dus wil je een klusjesman in plaats van een politieagent. Ook dat kan natuurlijk. Of heb je liever Magic Mike in je kamer staan? ;)

Bij ons kan je kiezen uit meer dan 15 thema’s, waaronder:

  • Brandweer
  • Cowboy
  • Matroos
  • Bruidsmeisje
  • Politieagent
  • Oma of opa
  • Schoolmeisje

Al deze acts kunnen door zowel onze mannelijke strippers als vrouwelijke strippers uitgevoerd worden. Onze strippers zijn regelmatig te bewonderen in televisieprogramma’s. Van de ‘foute’ series zoals Ex on the Beach tot talkshows.
Door bij ons te boeken, heb je straks een ware tv-ster bij jou in de kamer staan in Gouda. Als dat geen lekker toetje is ;)

Wat kost een stripper?

Je kunt onze strippers in Gouda al vanaf 170,- euro boeken. En voor verrassingen kom je niet te staan: de reiskosten zijn namelijk gratis. Wil je jouw feestje extra spicy maken? Kies dan naast onze stripact ook voor een pikante workshop. Als dat niet gieren wordt met de heren of dames. In Gouda worden regelmatig deze hilarische workshops geboekt:

Een volledige lijst met tarieven vind je hier. Als je zo’n activiteit naast een stripact boekt, krijg je 10,- euro korting.

Twerk les

Boek nu direct jouw stripper bij Showtime Agency

Ben je klaar voor de show? Bel of stuur ons een WhatsApp-berichtje. Ook als je op het laatste moment pas besluit dat het feestje wel wat heter kan worden. Onze strippers kunnen namelijk binnen een uur al in Gouda zijn.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd