Menu

Sexy butler

  • Sexy butler vanaf € 180,-
  • Naakte butler vanaf € 225,-
  • Sexy bediening en entertainment
  • Vooral verjaardagen en vrijgezellenfeesten

Voeg een vleugje verleiding toe aan jouw feest met onze sexy butlers, gekleed in stijlvolle pantalons, strikjes en een ontbloot bovenlijf.
Laat je gasten verwennen en verrassen door deze charmante bediening die niet alleen professioneel is, maar ook een erotisch tintje toevoegt aan de sfeer.

 

Sexy bediening en entertainment

Onze sexy butlers zijn meer dan alleen oogverblindend; ze zijn ook getraind om jouw feest tot in de puntjes te verzorgen.
Van het serveren van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes tot het organiseren van opwindende party games, ze staan klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken.
Maak gebruik van de gelegenheid om een groepsfoto te laten maken met deze knappe bediening als onvergetelijke achtergrond.

Mag het iets pikanter?

Voor degenen die het nog wat pikanter willen, bieden we de mogelijkheid om een naakte butler te boeken.
Beeld je een sexy, gespierde butler in, slechts gekleed in een suggestieve schort.
Deze gewaagde keuze voegt een ondeugend element toe aan jouw feest en creëert een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Boek nu een sexy butler

Dus, waar wacht je nog op? Voeg wat allure en sensualiteit toe aan je volgende evenement en laat onze sexy butlers de sterren van de avond zijn.
Verwen jezelf en je gasten met een onvergetelijke ervaring die nog lang in de herinnering zal nazinderen.
Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw feest naar een hoger niveau kunnen tillen met onze betoverende en opwindende butlers.