4,6 104 Google-reviews

Stripper Nijmegen

Vrijgezellenfeest of verjaardag in Nijmegen? Verras je vriend of vriendin dan met een hete stripper. Met deze originele verrassing weet je zeker dat je goed zit!
Waarom al 1500+ feestvierders je voor gingen in Nijmegen:

  • je mag bij ons zelf kiezen uit ruim 15 sexy dames en heren
  • ook de stripact bepaal je zelf; ga je voor een cowgirl of liever voor een foute politieman ;) Je kunt kiezen uit 10 acts
  • Uniek: bij ons mag je tijdens de striptease filmen of foto’s maken; zo leg je het spannende moment vast waar jullie nog lang over zullen napraten

Via 06 - 50 444 111 kun je ons bereiken om een stripper of stripster te boeken. Wanneer mogen wij bij de ‘gelukkige’ langskomen?

Een spannende striptease voor je vriend(in)

Klop, klop: er staat iemand voor de deur. Terwijl jullie genieten van biertjes en wijntjes kijken jullie elkaar aan. Want wie kan dat nou zijn? Heel de vriendengroep is namelijk compleet. Jij weet natuurlijk al hoe laat het is. Het is namelijk niet je buurvrouw of buurman die gereedschap komt lenen. 

Een paar tellen later doe jij de deur open. In de opening staat een hete politieagent. Deze sexy agent stapt de kamer in. Je vriendinnen of maten denken nu nog even; dat heeft vast met geluidsoverlast te maken. Tot de handboeien tevoorschijn komen. Op dat moment begint de show! Je kan wel inbeelden wat voor hilarische momenten dat oplevert als het kostuum van de agent 1-voor-1 uitgaat.

Zit jouw vriend of vriendin al klaar voor een onvergetelijke show met daarin een lapdance?

Selectie van onze strippers in Nijmegen

Stripper Eva

Stripster Eva

Stripper Eva is een jonge, wilde vrouw die zelfs stoere mannen laat blozen. Zie jij het al voor je. Die oh zo stoere vriend die normaal grote praatjes heeft. Tot hij verrast wordt met een hete stripshow van Eva.

Ontdek meer over Eva

Stripper Michele

Stripster Michele

Een tv-ster in huis? Dan is Michelle de aangewezen stripper voor jouw feestje. Deze sexy dame heeft al in tientallen programma’s haar spannende stripacts vertoond. Weet jij al in welk sexy kostuum ze jouw kamer mag binnenstappen?

Ontdek meer over Michele

Stripper Sierra

Stripster Sierra

Zie jij het al voor je als je vriend een lapdance krijgt van deze hete vrouw met ronde billen. Dat levert vast een hilarische herinnering op. En om de show compleet te maken; je vriend mag slagroom likken van haar prachtige rondingen. Dat wordt een zoete, sappige avond.

Ontdek meer over Sierra

Stripper Margot

Stripster Margot

Uitdagend en fout: dat zijn de kenmerken van Margot haar striptease. Als SM-meesteres weet ze je vriend goed op zijn plek te zetten. En luistert hij niet goed naar haar? Dan komen de handboeien en het zweepje van Margot goed van pas.

Ontdek meer over Margot

Stripper Kevin

Stripper Kevin

Stripper Kevin weet wel hoe hij indruk moet maken op je vriendin. Hopelijk kan de vrijgezel de verleiding weerstaan. Ze krijgt vast niet iedere dag een lapdance van een woest aantrekkelijke man.

Ontdek meer over Kevin

Stripper Steve

Stripper Helios

Helios is een jonge god die erg in trek is bij de dames. Niet alleen vanwege zijn striptease, maar ook door zijn aantrekkelijke lijf. Hij heeft eigenlijk zo’n lichaam waar je slagroom vanaf wilt likken. Laat dat nou net onderdeel van zijn show zijn.

Ontdek meer over Helios

Stripper Ferdi

Stripper Ferdi

Een sexy man met een gespierd lichaam en sensuele danspasjes op je feestje? Boek dan direct Ferdi. Wij weten zeker weten dat jouw vriendin blij zal zijn met een striptease van deze hunk.

Ontdek meer over Ferdi

Stripper El Grande

Stripper El Grande

Deze stripper doet zijn artiesten naam eer aan.
Nieuwsgierig geworden? Na het zien van zijn show zal je begrijpen waarom deze donkere stripper zo razend populair is.

Ontdek meer over El Grande

Serveer het eten nog ‘heter’ op je feest

Je kunt natuurlijk vooraf aan de striptease Domino’s bellen voor een pizza of de plaatselijke snackbar induiken voor een patatje. Maar hoe hilarisch zou het zijn als wij het diner voor jullie regelen. En dat is niet zomaar een standaard etentje.
Het hoofdgerecht loopt namelijk rond. Het is sappig, lekker en eigenlijk te mooi om op te eten ;) Gaat er bij jou al een belletje rinkelen? We hebben het natuurlijk over onze hunks en babes. Deze playboys en playgirls verzorgen een erotisch diner. Dit is wel een heel speciaal diner.
Naast overheerlijk eten wordt jullie vriendengroep namelijk vermaakt. De jarige of vrijgezel staat in het middelpunt en kan naast de striptease op een wel heel lekker toetje rekenen ;)
Kortom, een erotisch diner is een lekkere activiteit om jullie avond compleet te maken. Al meer dan 200+ vriendengroepen werden zo in de watten gelegd door onze sexy strippers.

Hilarische workshop na de striptease?

Als je het feestje organiseert wil je het natuurlijk verrassend aanpakken. Een striptease is dan ook geweldig. Maar hoe leuk zou het zijn als je na de striptease een hilarische activiteit met jouw vrienden volgt.
Een workshop twerken bijvoorbeeld. Laat het nou nét zo’n foute, maar oh zo geweldige workshop zijn die jouw vriendinnen totaal niet verwachten. 
Zie jij jezelf al leren twerken met de vriendengroep? Hoogstwaarschijnlijk een tikkeltje ongemakkelijk in het begin, tot de sfeer helemaal losgaat. Dan is het gieren en stelen jullie binnen de kortste keren de show. Denk tijdens een stapavond of op de bruiloft van de vrijgezel. Schud die billen maar alvast los!

Ontdek ook onze andere hilarische workshops. Bijvoorbeeld het schilderen van een naaktmodel. De ‘gelukkige’ denkt namelijk dat het zo’n saaie schildercursus is. Tot een sexy hunk of babe (naakt) tevoorschijn komt.

Tip: Boek een workshop en krijg € 10,- korting op een stripper.

Prijs voor een stripper in Nijmegen

Boek direct een stripper in Nijmegen voor € 175,-. Onze stripper komt naar de locatie waar jij het feestje organiseert. Bijvoorbeeld bij jouw thuis of in de kroeg. De reiskosten zitten bij de prijs inbegrepen. Whatsapp
Contact