4,6 104 Google-reviews

Stripper Alphen aan den Rijn

Organiseer jij een feestje in Alphen aan den Rijn of omstreken? Dan komen onze strippers graag bij je langs. Zo weet je zeker dat je feestje een tikkeltje pikanter wordt ;) De voordelen van een striptease bij Showtime Agency:

  • Keuze uit meer dan 15+ wilde mannen en vrouwen
  • Bekend van televisie; wij zijn regelmatig te zien in series, zoals Ex on the Beach
  • Jij mag zelf de act bepalen. Van cowboy tot politieagent

Woon je nou net buiten Alphen aan den Rijn? Bijvoorbeeld in Bodegraven, Boskoop, Leiden of Hazerswoude? Dan is het uiteraard ook mogelijk om een stripper te boeken.

Hilarische en onvergetelijke striptease

Regel jij het feestje? Dan kun je natuurlijk gaan voor drankspelletjes bij jou thuis. Of lekker met de mannen en meiden het centrum van Alphen aan den Rijn verkennen. Maar hoe leuk is het, als er een origineel tintje aan je feestje zit. En dat ook nog eens onvergetelijk is.
Je raadt het al: met een striptease haal je alle ingrediënten in huis om dat waar te maken. Dat wordt gieren èn genieten met je maten en vriendinnen!

Welke strippers komen in Alphen aan den Rijn?

Stripper Foxy

Striptease Foxy

Foxy is een populaire verschijning bij Showtime Agency. Zij geeft regelmatig stripteases in Alphen aan den Rijn op vrijgezellenfeesten en verjaardagen. Boek haar bijvoorbeeld als stout schoolmeisje of agent.

Ontdek meer over Foxy

Stripper Michele

Stripster Michele

Heb je het over een sexy, wilde stripper? Dan heb je het vast over Michele. Met haar pikante show laat ze een onvergetelijke herinnering achter bij de jarige of vrijgezel.

Ontdek meer over Michele

Stripper Candy

Stripster Candy

Stripper Candy is een lust voor het oog. Eigenlijk wel een zoet snoepje, zoals haar naam al verklapt ;) Haar prachtige rondingen zorgen ervoor dat je vriend het nodige kan vastpakken tijdens de striptease. Kan jij je het al inbeelden?

Ontdek meer over Candy

Stripper Margot

Stripster Margot

Laat jij je maat nog èèn keer goed verwennen voor hij het huwelijksbootje instapt? Dan helpt stripster Margot daar graag bij. Haar specialiteiten als SM-meesteres komt goed van pas tijdens de act.

Ontdek meer over Margot

Stripper Kevin

Stripper Kevin

Stripper Kevin is geliefd bij vele vrouwen. Nieuwsgierig waarom? Daar kom je snel genoeg achter tijdens zijn striptease als zijn broek uitgaat en je vriendin een lapdance geeft. Boek Kevin voor je vrijgezellenfeest of verjaardag.

Ontdek meer over Kevin

Stripper Helios

Stripper Helios

Kan je vriendin genieten van jongens met een ‘foute’ blik? Dan raden wij zeker aan om Helios te regelen voor je party in Alphen aan den Rijn. Zijn stripteases zijn heet en onvergetelijk!

Ontdek meer over Helios

Stripper El Grande

Stripper El Grande

Word je vriendin wild van mannen met een mooi tintje? Deze mannelijke stripper heet niet voor niets zo. Dat ontdek je namelijk al snel als hij zijn kleding uittrekt.

Ontdek meer over El Grande

Stripper Ferdi

Stripper Ferdi

Stripper Ferdi heeft de sensuele dansmoves in huis wat je van een stripper mag verwachten. Hij is al meerdere malen op televisie verschenen. Haal jij een ware BN’er op je feestje?

Ontdek meer over Ferdi

Welke stripact boek jij?

Bij Showtime Agency heb je de keuze uit vele verschillende acts. Is je beste vriendin jarig? Dan komt agent politieagent Kevin haar wel even in de boeien slaan.
Als je vriendin eenmaal ‘gevangen’ zit, is zij helemaal overgeleverd aan de sexy dansmoves en het hete lichaam van Kevin.
Of wil jij je beste vriend verrassen met een stripper? Dan komt onze vrouwelijke agent met een tas vol foute spullen naar je toe. Dat levert vast ongemakkelijke beelden op.

Denk je van; ik ga toch liever voor wat anders. Dat kan. Bij ons heb je de keuze uit meer dan 10+ acts, waaronder:

Zit je te twijfelen en kom je er niet uit? Bel ons gerust op. Met onze ervaring weten wij precies welke act goed past bij jullie feest.

Je feestje nog heter maken?

Boek dan èèn van onze hilarische workshops. Wat dacht je ervan om met de meiden te leren twerken. Als dat geen onvergetelijk moment is.
Ook leuk voor jullie vriendengroep; een naaktmodel schilderen. De jarige of vrijgezel denkt dat hij een ‘saaie’ schildercursus krijgt. Tot plotseling een bloedmooie vrouw, naakt op het toneel verschijnt.
Hier vind je een overzicht van de prijzen.

Wat kost een stripper in Alphen aan den Rijn?

Een stripper in Alphen aan den Rijn kan je al boeken vanaf € 170,-. Dat is inclusief reiskosten. Boek je naast een stripper ook èèn van onze workshops? Dan krijg je €10,- korting!

Wil je meer informatie of direct een stripper boeken in Alphen aan den Rijn of omstreken? Neem dan contact met ons op via telefoon, whats app of e-mail.

Whatsapp
Contact