4,6 104 Google-reviews

Stripper Tilburg

Een sexy stripper of striptease in Tilburg mag niet ontbreken op je feestje. Stukje bij beetje geven onze strippers zich helemaal bloot aan de vrijgezel of jarige: met hun sensuele moves en opzwepende muziek nemen ze hun publiek mee in hun stoute, ondeugende fantasie.

Kleed je feest juist uit in plaats van aan: huur een van onze strippers in voor een erotische show.

  • Keuze uit meer dan 100 stripacts
  • Stijlvolle stripteases: niks simpel of ordinair
  • Ook last minute kan je bij ons terecht

Onze strippers zetten je verjaardag of vrijgezellenfeest graag op zijn kop!

Carwash

Thema’s voor de striptease in Tilburg

Je staat onder arrest! Je hebt het recht om te zwijgen, en om toe te kijken. Verras de jarige of vrijgezel met een sexy politieagent die plotseling voor de deur staat. Het feest stoppen? Nee, natuurlijk niet! Het feest begint nu pas. Zonder enige waarschuwing slaat hij je vriendin in de boeien. Laat de show beginnen!

Of breng je vriend, de vrijgezel, in extase met een bruidsact. Daar komt de bruid! Tijdens de opkomst hoor je de bellen al luiden. Maar al snel slaat de muziek om in zwoele R&B en ontdoet ze zich van haar bruidsjurk. De vrijgezel krijgt een lapdance die hij nooit zal vergeten.

Leer onze strippers wat beter kennen

Stripper Foxy

Stripster Foxy

Rode oortjes en een tikkeltje ongemakkelijke lach op je gezicht: dat hoort bij een striptease van stripster Foxy. Geniet van dans en tease tijdens haar shows. Foxy heeft tal aan thema’s waar je uit kiest.

Ontdek meer over Foxy

Stripper Michele

Stripster Michele

Deze mooie vrouw herken je misschien wel van tv. De stripshows van Michele zijn namelijk al diverse keren uitgezonden. Je huurt Michele in voor tal een themashows. Van oma tot sexy bunny.

Ontdek meer over Michele

Stripper Chanel

Stripster Chanel

Een stripster met volle rondingen en ongelofelijk sexy dansmoves: wie wil dat nou niet? Stripster Chanel huur je in voor verschillende thema shows. Iedereen is altijd erg onder de indruk van haar stripkunsten.

Ontdek meer over Chanel

Stripper Margot

Stripster Margot

Je kent Margot misschien al van shows bij BITCH, Crazyland of de Kamasutra beurs. De ondeugende Margot mag niet ontbreken bij een stripact in Tilburg. Je huurt haar in voor vele soorten striptease shows.

Ontdek meer over Margot

Stripper Kevin

Stripper Kevin

Een lapdance krijgen van een echte gentleman: dat is toch de droom van elke vrouw? Stripper Kevin biedt stripacts met veel dans, humor en tease. En waarschijnlijk ken je ook Kevin al wel van tv.

Ontdek meer over Kevin

Stripper Steve

Stripper Steve

Onze sexy stripper Steve redt jou zonder moeite uit een brandend gebouw. Dat is vast niet nodig, maar je krijgt het wel ontzettend warm van deze exotische stripper en zijn hete stripacts.

Ontdek meer over Steve

Stripper Ferdi

Stripper Ferdi

Stripgod Ferdi maakt ieder vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest in Tilburg compleet. Met zijn opwindende shows verleidt hij niet alleen de eregast, maar alle aanwezigen. Natuurlijk mag ook een spannende lapdance niet ontbreken..

Ontdek meer over Ferdi

Stripper El Grande

Stripper El Grande

Stripper El Grande maakt al je ondeugende fantasieën werkelijkheid. De bijnaam El Grande heeft hij niet voor niets.. Geniet van zijn sexy en stijlvolle shows. In te huren voor vele soorten thema’s.

Ontdek meer over El Grande

Hoeveel kost een stripper in Tilburg?

Je huurt een van onze strippers al in vanaf € 170,- inclusief reiskosten. Wil je naast een stripper huren in Tilburg een workshop volgen of erotisch dineren? Bekijk dan onze tarievenpagina voor alle kosten.

Unieke stripteases in Tilburg

De stripacts zijn leuk bij jou op locatie, maar je kan er ook een heel spektakel van maken met onze specialere acts. Kies bijvoorbeeld voor een:

Spannende thema’s voor jouw feest

Een simpele striptease komt in ons woordenboek niet voor: er zit altijd een opwindend en uniek tintje aan onze acts. Een echte ervaring met fifty shades of sexy. We bieden onder andere de volgende uitdagende thema’s aan:

Wat mag je verwachten van een striptease in Tilburg?

Je bepaalt helemaal zelf hoe je de avond laat verlopen! Een sexy politieagent die het feest komt ‘verstoren’? Dat regelen we! Houd rekening met een stripact van ongeveer 15 minuten. Hij bestaat uit:

  • Een hete dans
  • Een sexy lapdance
  • Humor met een erotische knipoog

Hoe huur je een stripper in Tilburg in?

Een stripper inhuren is bij Showtime Agency een fluitje van een cent. Neem contact met ons op en  maak al je wensen kenbaar. We kijken wat er allemaal mogelijk is om het zo uniek en spannend mogelijk te maken. Rode oortjes gegarandeerd! Ook voor last minute evenementen zijn onze strippers in te huren.

We hebben een aantal attributen nodig om de act zo goed mogelijk te laten verlopen. Houd bijvoorbeeld rekening met een stoel zonder armleuningen en een ruimte waar de stripper zich kan voorbereiden.

Combineer de striptease met een workshop

Is een stripper net niet spannend genoeg om de jarige of vrijgezel te verleiden? Combineer het feest dan met een leuke (en leerzame) workshop! Je ontvangt dan zelfs nog € 10,- korting. Kies bijvoorbeeld voor:

Ben je er klaar voor? Boek dan een stripper in Tilburg!

Ben je er klaar voor om je feest een uitdagende twist te geven? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons en we creëren een feest om nooit meer te vergeten!

Whatsapp
Contact