Menu

Stripper Bladel

Maak je feestje in Bladel nog wilder door een stripper te boeken. Onze playboys en bunnies bezoeken graag jouw party. Dat zal de jarige en aanstaande bruid vast niet erg vinden.
Een striptease bij Showtime Agency betekent:

  • een stripshow met meer dan alleen een lapdance. Zo mag je vriend of vriendin slagroom likken en komen er handboeien aan te pas. Het is een spannende act.
  • een sexy hunk of babe met een woest aantrekkelijk lichaam. Jij mag zelf beslissen wie je boekt
  • een onvergetelijke herinnering waar jullie in 2030 vast nog over praten.

Boek nu direct een stripper in Bladel.
Woon je in de buurt, bijvoorbeeld in Eindhoven, Geldrop of Valkenswaard? Ook dan kun je bij ons terecht.

De finale act van the Sugar Boys

Een stoute agent of cowgirl in Bladel

Het leuke is dat jij zelf de act mag bepalen. Wil jij je vriendin of vriend bijvoorbeeld verrassen met een foute of eigenlijk ‘stoute’ agent? Dan kan dat. En beeld je even in hoe dat gaat. Onze stripper komt namelijk in politie-uniform aan. De gelukkige denkt vast; wat is hier aan de hand.
De sexy agent zal vervolgens een fouilleeractie doen. Dat zal wel anders gaan dan normaal. Want tijdens het fouilleren gaat 1-voor-1 de kleren van de agent uit. Dat wordt gieren en vooral genieten!
Wil je liever een andere stripact? Zoals een cowgirl die je vriend wel even komt vangen met een lasso en alle hoeken van de kamer laat zien. Geef het aan ons door!

Ontdek een selectie van onze stripacts:

Brandweer stripper Kevin

Beleef onvergetelijke momenten met je vrienden of vriendinnen

Het doel van de avond is natuurlijk gezelligheid en een hoop mooie herinneringen. Met een striptease weet je zeker dat jullie tijdens de kerstborrel in 2030 nog steeds gieren om die ene oh zo foute striptease. Dat maakt zo’n avondje dan ook vele malen leuker dan alleen drankjes drinken.
Hieronder nog een paar tips voor de ideale striptease;

  • Zorg dat de vrijgezel van niks weet. Zeg dat jullie lekker gaan borrelen en een hapje gaan eten. En spreek ruim van tevoren af, je zal maar net zien dat de gelukkige te laat arriveert.
  • De stripper neemt sensuele muziek mee. Het is daarom handig als je een USB of Bluetooth-aansluiting hebt van een speaker.
  • Een stoel zonder armleuningen is zeker welkom! Dan kan de stripper zich helemaal uitleven.

Wil je het feestje nog heter maken? Boek dan één van onze hilarische workshops na de striptease.

Boek je naast een striptease ook een workshop? Dan krijg je 10 euro korting op de stripper.

Workshop burlesque dansen in Amsterdam

Wat kost een stripper in Bladel?

Bij Showtime Agency boek je een stripper voor € 175,- in Bladel. Maak je geen zorgen over reiskosten, deze zitten bij de prijs inbegrepen.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd