Menu

Stripper Oosterhout

In Oosterhout worden regelmatig stripshow geboekt. Deze zijn met name voor mannen vrijgezellenfeesten. En wij hebben dan ook speciale shows voor zo’n gelegenheid.

• Speciale shows voor een vrijgezellenfeest
• Full entertainment show met een erotische knip oog
• Ook last minute kan je een stripper huren

Nieuwsgierig geworden welke shows razend populair zijn in Oosterhout?

Een vrijgezellen weekend in Oosterhout

Wij worden vaak door klanten gebeld dat zij een vrijgezellen weekend hebben geboekt in het vakantie park de Katjeskelder in Oosterhout. Tijdens zo’n weekend is het natuurlijk erg leuk als er een stripper of stripster langs kan komen die een striptease show geeft voor de vrijgezel. En dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze strippers hebben namelijk alles zelf bij zich, ook de muziek box.
Het enige wat er aanwezig hoeft te zijn is een stoel waar de vrijgezel op kan zitten voor de lapdance. En deze zijn gewoon in het vakantie huisje aanwezig.

Schoolgirl stripper

Wat zijn de kosten voor een stripper in Oosterhout?

Wil je een stripster in Oosterhout boeken? Dan kan al vanaf € 170,-, inclusief reiskosten. Wil je meer inzicht in onze prijzen voor bijvoorbeeld het boeken van candy girl? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je kent het wel, die politie agent die gaat strippen. Veel geboekt maar niet echt origineel.
Bij ons kan je buiten de “standaard” stripshows ook terug voor unieke striptease shows.
Dit kunnen shows zijn waarin de stripper ook gaat vuurspuwen of shows van een mannelijke en vrouwelijke stripper die in hun show ook acrobatische hoogtestandjes verwerkt hebben,
Deze shows zijn een echte eye catcher en altijd een groot succes op een event.
Kies zelf je stripper en het thema.

In Oosterhout heb je ook de Mannenspeeltuin. Dit is een outdoor center waar je kan paintballen, soldaatje spelen en meer. Dit is dan ook met uitstek the place to be voor een mannen vrijgezellenfeest. En ook hier zijn onze stripteases regelmatig aanwezig voor een show. Het thema wat dan het beste past bij deze gelegenheid is de Army striptease show. De vrijgezel wordt in deze stripact even stevig aan de tand gevoeld.

 

Striptease in Oosterhout

Hoe regel ik een striptease act in Oosterhout?

Als je een striptease act wilt plannen in Oosterhout, neem dan contact met ons op. We bespreken je wensen en kijken wat er mogelijk is. Onze strippers zijn ook last minute in te huren.

Wanneer het eenmaal zover is, heb je enkele attributen nodig om te act zo goed mogelijk te laten verlopen, namelijk:

  • Een cd-speler of een aansluiting voor een iPhone
  • Een stoel zonder armleuningen
  • Een ruimte waar de stripper zich kan voorbereiden

Workshop combineren met een stripper

We bieden ook verschillende uitdagende workshops aan. Door een van deze workshops te combineren met een stripact, ontvang je € 10,- korting! Hieronder vind je een aantal van onze workshops. Ze zijn ook ontzettend leuk om te combineren met een vrijgezellenfeest.

Combineer de striptease met een workshop

Is een stripper net niet spannend genoeg om de jarige of vrijgezel te verleiden? Combineer het feest dan met een leuke (en leerzame) workshop! Je ontvangt dan zelfs nog € 10,- korting. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Paaldansen
  • Buikdansen
  • Pimp my Tarzan
Dildo's versieren met de workshop pimp my Tarzan

Boek een stripper in Oosterhout

Stripper in Oosterhout boeken? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd