Menu

Stripper Venlo

Tijd voor een feestje in Venlo? Nodig dan één van onze sexy strippers uit. Zij brengen jouw party naar een heter level. Dat zullen je gasten op het feest vast niet erg vinden.
Een striptease bij Showtime Agency betekent:

 • Een waanzinnige strip act waarbij de jarige of vrijgezel in de spotlight staat
 • Lapdance, slagroom en handboeien: allemaal elementen die eraan te pas komen op je hete avond. Als de ‘gelukkige’ stout is, dan komt er vast ook een zweepje tevoorschijn.
 • Een groepsfoto om het moment vast te leggen. Filmen tijdens de striptease mag uiteraard ook.

Een stripper in Venlo boeken? Neem dan via onderstaande button(s) contact met ons op. Is je feest op een andere plek in Limburg. Bijvoorbeeld in Eindhoven of Weert? Ook dan kun je ons bellen om een striptease te regelen!

Agent stripper geeft een lapdance

Voor welke stripact ga jij?

Zie jij het al voor je als plotseling een politieagent aanbelt. Je vrienden en vriendinnen denken waarschijnlijk dat de politie op het foute adres is, want jullie hebben niks verkeerds gedaan. Of toch wel. Jij kan je lach nog net inhouden, je weet namelijk hoe laat het is.
Het valt je vrienden op dat deze agent eigenlijk wel heel sexy is. De ogen van je gasten rollen dan ook van boven naar beneden. Zo’n sexy verschijning in een politie-kostuum zie je niet iedere dag.
Een paar tellen later loopt de politie naar de jarige of aanstaande bruid. De agent vraagt aan diegene of die even op wilt staan. Kan jij al inbeelden wat voor schrikreactie dat stiekem oplevert bij je vriend(in). Want wat zou diegene nou gedaan kunnen hebben? Ondertussen fouilleert de politie de ‘verdachte’ en de handboeien komen tevoorschijn. De show kan beginnen!
Terwijl het pakje van de politie uitgaat, houden jullie het niet meer van het lachen. Het is namelijk geen ‘echte’ politie, maar een sexy stripper. We verklappen maar niet hoe deze act afloopt. Kleine hint: slagroom, lapdance en een hele hoop plezier.
Liever een andere stripact dan een sexy politieagent? Wat dacht je van:

 • Ondeugende brandweerman- of vrouw
 • Hitsige student(e)
 • Klusjesman die de gootsteen komt repareren
 • Grey (bekend van Fifty Shades of Grey)
 • Cowgirl of Cowboy die je vriend(in) met een lasso vangt
 • Badboy
 • Stoere motorchick

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Heb je zelf iets in gedachten? Laat het ons dan weten. Dat kan ook via een WhatsApp-berichtje.

Soldaat stripepr Jay

Ben jij al voorbereid op de komst van onze stripper?

Zit jij al met smart te wachten op de grote dag? Begrijpelijk! Een wilde stripper in huis maak je namelijk niet dagelijks mee. Om nog meer uit de striptease te halen, hebben we nog een paar tips voor je op een rijtje gezet:

 • Een stoel zonder armleuningen is een aanrader! Dan kan onze stripper zich helemaal uitleven ‘op’ de gelukkige.
 • Toevallig een speaker in huis met een USB of Bluetooth-aansluiting? Leg ‘m alvast klaar. Onze stripper neemt namelijk sensuele muziek mee om de sfeer compleet te maken.
 • Zorg ervoor dat je vriend(in) van niks weet! Nog leuker zou zijn om het feestje helemaal verborgen te houden. Dan is de verrassing zeker compleet als opeens de vriendengroep bijeen is én vervolgens ook nog een striptease op het menu staat.
 • Laad je mobieltje op: dan kun je deze onvergetelijke herinnering vastleggen. Wie weet scoren jullie wel een nieuwe profielfoto van jullie groepsapp.

Met deze tips weet je zeker dat je alles uit de striptease haalt in Venlo!

 

Maak je feest compleet: boek een pikante workshop

Kan het vrijgezellenfeest of de verjaardag nog heter? Boek dan naast een striptease ook één van onze pikante workshops. Wij kunnen alvast verklappen dat het niet van die standaard workshops zijn, zoals ‘servies schilderen’. Dat maakt ons dan ook erg geliefd onder vriendengroepen in Limburg. Weten wat je kunt verwachten? Check het hieronder.

 • Het zijn activiteiten die je zelden ziet: leer twerken of ga bijvoorbeeld met je vriendinnen een dildo versieren.
 • Je kiest zelf de locatie: bij jou thuis of bij ons op locatie.
 • De workshop wordt gegeven door een sexy hunk of babe.

Je kunt het net zo heet maken als je zelf wilt. Zo hebben we bijvoorbeeld voor de dames een workshop aftrekken. Dat komt zeker goed van pas in de slaapkamer. Voor de mannen hebben we bijvoorbeeld ‘naaktmodel schilderen’ op het menu staan in Venlo. Dat wordt spannend als opeens een bloedmooie vrouw naakt voor je maat staat!

 • Een ruimte waar de stripper zich kan omkleden

Goed om te weten: boek je een workshop naast een striptease? Dan geven we je € 10,- korting.

Stripper Mike als Mr. Grey

Boek een stripper in Utrecht bij Showtime Agency

Boek nu direct een stripper voor € 180,- in Venlo. Dat is inclusief de reiskosten van de stripper. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Onze shows zijn ideaal voor feestjes, zoals verjaardagen en vrijgezellenfeesten.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd