Menu

Stripper Almere

Wat is er nou hilarischer dan een stripper op jouw feestje in Almere? Bijvoorbeeld tijdens een verjaardag, huisfeestje of vrijgezellenfeest. Het wordt gegarandeerd een moment om niet te vergeten. Onze strippers treden niet alleen maar op tijdens feesten. Ze zijn ook regelmatig op televisie te zien. Bijvoorbeeld op RTL en Veronica.

Het voordeel van Showtime Agency is dan ook:

  • Een stripper met ervaring die jouw gast(en) weet te vermaken
  • Een foto of filmpje om de striptease vast te leggen
  • Je mag zelf kiezen welke act de stripper uitvoert

Als dat niet smullen wordt met een striptease op jullie feestje in Almere.

Boek een striptease in Almere

Stel je voor; je beste vrienden zitten nietsvermoedend aan hun cocktail te slurpen als ineens de deurbel gaat. Voor je deur staat een gespierde mannelijke stripper of een uitdagende vrouwelijke stripper. De gasten zullen elkaar met verbazing aankijken. Want voor wie is de striptease geboekt? Dat blijft een groot geheim.
Tot de kledingstukken één voor één uitgaan. Je kunt je vast wel inbeelden wat voor moment dat oplevert bij je vrienden. Voor je het weet staat de stripper met zijn of haar sexy lichaam voor de eregast, met een zweepje in de handen. Wat er nog meer aan te pas komt als je een stripper in Almere boekt? Dat houden we nog even geheim. Twee hints: slagroom en handboeien. Dat wordt vast een tikkeltje ongemakkelijk.

Wil je de stripshow liever nog grootser uitpakken. Dan kun je ook deze arrangementen (erbij of los) boeken. Iets wat de feestgangers vast niet zullen vergeten:

De finale act van the Sugar Boys

Wat kost een stripper in Almere?

Een complete stripshow kan al vanaf € 170,-. Geen zorgen over de reiskosten, deze zitten er bij inbegrepen. Wil je de prijzen van andere arrangementen weten? Kijk hier bijvoorbeeld voor een workshop aftrekken. Liever iets anders? Bekijk hier dan het volledige tarievenoverzicht.

Wil je de striptease combineren met één van onze uitdagende workshops? Dan ontvang je € 10,- korting. Wel mooi meegenomen zo. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

Striptease in Panorama magazine

Stel zelf je stripshow in Almere samen

Het unieke aan Showtime Agency is dat jij zelf je stripact samen kunt stellen. Van begin tot het eind. Zo kan de stripper bijvoorbeeld onderdeel zijn van een ‘vrijgezellenspelletje’. Of wat dacht je van onderstaande thema’s:

  • Een sexy politieagent(e); voor je het weet ga je mee naar het cellencomplex in Almere.
  • Bruidsact; dat wordt een wilde avond voor de vrijgezel.
  • Een brandweerman of vrouw die je feestje extra heet maakt.

Kortom, jij kunt je striptease helemaal zelf bepalen. Je liever laten verrassen? Ook dat kan natuurlijk. Dan is het een kwestie van bellen én onze strippers komen gehuld in hun sexy kostuum naar jullie toe.
De stripshow duurt ongeveer 15 minuten en is voorzien van:

  • Een sensuele dans
  • De beroemde en beruchte lapdance
  • Een goede combinatie tussen humor erotiek.
  • Na afloop kun je een foto maken: ook dit maakt ons uniek
vrouwelijke stripper geeft de vrijgezel een lapdance

Klaar voor de act? Neem contact met ons op!

Ben je klaar voor een spannende, sensuele striptease? Neem contact op en voor je het weet staan we in Almere op je feestje. Je kunt uiteraard ook je wensen met ons bespreken en om meer informatie vragen. Heb je wellicht al een stripper over een uur nodig? Geen probleem! Ook voor last-minute boekingen kun je bij ons terecht.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd