Menu

Stripper Helmond

Is het jouw beurt om een spetterende verjaardag of vrijgezellenfeest te organiseren in Helmond? Maak het dan compleet met èèn van onze strippers. Zij komen graag bij jou op bezoek!

Een striptease bij Showtime Agency betekent:

  • een hilarische activiteit met een pikant tintje, waar jullie nog lang over napraten;
  • een stripact die je zelf mag kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor een politieagent of klusjesman? Kies uit meer dan 15 stripacts;
  • een onvergetelijke herinnering die je zeker mag vastleggen met je mobieltje

Direct een stripper boeken in Helmond? Regel het door te bellen naar 06 - 50 444 111. Een berichtje sturen naar dit telefoonnummer mag uiteraard ook.

Kers op de taart in Helmond

Niemand verwacht het als een sexy stripper, of nou ja een ‘politieagent’,  plotseling aanbelt. Jullie kijken elkaar in eerste instantie vreemd aan, want wat komt deze agent nou doen? Ondertussen weet jij wel beter en probeer je je lach nog in te houden ;)

De sexy agent loopt de woonkamer in, op zoek naar de jarige of vrijgezel. Terwijl je vriend of vriendin nog een slokje van de cocktail neemt, haalt de agent de handboeien tevoorschijn. Je maat of vriendin weet inmiddels wel hoe laat het is. De show kan beginnen in Helmond!

Zo’n onverwachte wending aan je feestje maakt het oh zo leuk. Bij Showtime Agency noemen we het ook wel de ‘zoete’ kers op de taart. Je maakt je verjaardag of vrijgezellenfeest namelijk helemaal compleet met onze striptease.

Girls gone wild met the Sugar Boys

De stripper neemt een rugzak ‘foute’ spullen mee

Een striptease bij Showtime Agency betekent niet zo’n standaard show met alleen een lapdance. Onze stripteases zijn vooral geliefd, omdat het een complete show is met een pikant randje.

Onze stripper komt namelijk naar Helmond met een wel hele speciale rugzak. We kunnen alvast verklappen; hier zitten geen schoolboeken in.

Voor je het weet mag jouw vriend of vriendin slagroom aflikken. En dat is niet van een bord. Jij en je vrienden zullen hard in de lach schieten als de gelukkige de zoetigheid van een sexy lichaam likt.

 Wat er nog meer in deze foute rugzak zit? Dat houden we nog even geheim.

vrouwelijke stripper geeft de vrijgezel een lapdance

Wat kost een stripper in Helmond?

Bij ons boek je voor € 180,- een stripper in Helmond. Geen zorgen over de reiskosten. Deze zitten bij de prijs inbegrepen. Er komen dus geen (onverwachte) extra kosten bij. Ook het maken van foto’s of filmpjes zijn bij ons gratis!
Wil je de verjaardag of vrijgezellenfeest nog ludieker maken? Boek dan direct een workshop erbij! En het leuke is; deze kan gewoon bij jou thuis plaatsvinden.

Wat dacht je van het volgende:

Bekijk het overzicht van alle workshops voor je verjaardag en vrijgezellenfeest. Op deze pagina vind je alle prijzen. Boek je naast een workshop ook een stripper? Dan krijg je € 10,- korting.

Workshop buikdansen in Rotterdam

Boek nu direct je striptease

Direct een stripper of stripster in Helmond boeken? Bel ons dan op 06-50 444 111 of stuur een berichtje. Besluit je last-minute dat je een stripper nodig hebt; ook dat is geen probleem! In de meeste gevallen kunnen wij binnen een uur in Helmond zijn.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd