Menu

Stripper Ede

Een feestje in Ede? Dan kan een stripper uiteraard niet ontbreken. Met onze stripteases  maken we jouw feest extra spicy. Of je nu jouw vriend of vriendin wilt verrassen. Bij ons is iedere stripact mogelijk. Van cowgirl tot de populaire politieagent.
Al meer dan 150+ feestgangers gingen je voor in Ede. Zij boekten bij Showtime Agency vanwege:

 • Grote keus uit vrouwen en mannen.
 • Een foto of filmpje om het moment vast te leggen.
 • Last-minute boekingen: we kunnen al binnen een uur in je woonkamer staan.

Woon je dus in de omgeving van Ede en wil je het feest een spannend tintje geven? Wacht niet langer en boek hier jouw favoriete stripper.

Een hete striptease in Ede

Niemand zal verwachten als plotseling een sexy man of vrouw in kamer staat. Dat maakt zo’n striptease erg origineel en komisch. Je kunt vast wel inbeelden wat verbaasde blikken het oplevert als opeens een gespierde man of sexy vrouw je feest komt vergezellen. Als jij een stripact bij ons boekt in Ede, ben je verzekerd van:

 • Een stripper met ruime ervaring: ze zijn regelmatig op televisie te zien
 • Een complete show: van de welbekende lapdances tot slagroom-scene
 • Heel de groep mag met de stripper op de foto

Bij ons mag je zelf kiezen wat voor je act je wilt. Kortom, word je vriendin hitsig van klusjesmannen? Of staat ze te poppelen om een cowboy met lasso? Jij kiest een thema én wij komen geheel verkleed! Als jij je liever laat verrassen, kan dat natuurlijk ook.

Politie stripper Steve

Hoeveel kost een stripper in Ede?

Ook in Ede hanteren wij scherpe prijzen. Vanaf € 170,- komen wij op je feestje. En goed om te weten: het is niet alleen een stripshow en dan weer gaan. Onze sexy strippers zijn altijd nog in voor een praatje en een foto. Dat maakt Showtime Agency uniek. Over de reiskosten hoef jij je ook geen zorgen te maken. Deze zitten in de prijs inbegrepen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wil je liever zelf de fijne kneepjes van het vak leren? Dan kun je ook een ‘workshop strippen’ boeken. Voor je het weet sta jij lapdances te geven in de woonkamer. Liever voor een andere workshop gaan? Kijk dan hier. Op deze pagina vind je al onze tarieven.

Agent stripper geeft een lapdance

Waarom een stripper huren voor je feest?

Misschien zie je het al voor je: je hebt jouw beste vriendinnen uitgenodigd voor een gezellige avond. Het is tenslotte niet iedere dag dat jullie bij elkaar kunnen komen. Een unieke kans dus om ze de verrassing van hun leven te bezorgen. Dit keer namelijk geen avondje Netflixen of alleen drankjes doen.
Ook wanneer je een gezellige avond met de mannen organiseert is een striptease erg geschikt. Niemand zal teleurgesteld zijn wanneer er een prachtige vrouw voor de deur staat. Dat maakt het huren van een stripper ook zo leuk. Weten waar we regelmatig te bewonderen zijn? Je ontdekt het hieronder:

 • Verjaardag
 • Vrijgezellenfeest
 • Mannenavond
 • vrouwenavond
 • Discotheek of in de kroeg
 • Kortom, voor iedere gelegenheid hebben wij de ideale show in petto.

Klaar voor show?

Heb jij je favoriete stripper uitgekozen? Dan is het tijd om een paar kleine voorbereidingen te treffen. Zo zorg je ervoor dat de stripshow een groot succes wordt. Het liefste hebben we namelijk de volgende situatie. Mocht dit niet uitkomen, is het uiteraard geen probleem:

 • zorg voor een speaker: kortom, waarmee de stripper zijn of haar telefoon kan verbinden voor sensuele muziek.
 • plaats een ‘lapdance-vriendelijke’ stoel in de ruimte waar de show plaatsvindt. Liefst één zonder armleuningen.
 • zorg dat je een ruimte klaar hebt staan waar de stripper zich onopgemerkt kan omkleden.

En niet te vergeten: bedenk vast een ‘smoes’ om de stripper ongezien naar binnen te lozen. Komt wellicht je schoonmoeder nog wat afgeven. Je kunt uiteraard met de stripper afspreken om niet aan te bellen. Hij of zij kan je dan appen als hij/zij buiten staat.

Stewardes striptease

Stripper huren in Ede

Stripper inhuren in Ede en omgeving? Klik dan op een van de onderstaande buttons om contact met ons op te nemen.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd