Menu

AR striptease

Een striptease show boeken tijdens de corona periode.

Voelt het al als een eeuwigheid geleden dat je een stripshow hebt gehad? Door de huidige maatregelen is het nagenoeg niet mogelijk om een striptease show te boeken. En juist nu kan een beetje entertainment en plezier prettig zijn, want je eigen woonkamer wordt door al het thuiswerken toch ook wel een beetje saai.
Gelukkig komt 2021 eraan en kunnen we door het toepassen van moderne/ digitale techniek toch een show bij jou thuis brengen. Voor het eerst ooit gaan wij een striptease show in augmented reality (AR) verzorgen. Zo zorgen we ervoor dat volgend jaar geweldig gaat worden!

Striptease shows op je telefoon
Het verschil tussen diverse striptease shows

Wat is het verschil tussen AR-striptease show en een gewone striptease show?

Een gewone striptease show is vrijwel niet mogelijk gezien de huidige maatregelen omtrent de Coronacrisis. En laten we eerlijk zijn een stripper met een mondkapje op 1,5 meter is ook niet echt sexy toch?
Met een AR-striptease show verschijnt een hologram van de door jouw geboekte stripper in jouw eigen huis. En je zou de show geheel privé kunnen bekijken of zelfs via een beamer of livestream kunnen afspelen zodat jouw vrienden ook kunnen genieten van de show.
Of wat dacht je ervan om jouw beste vriend of vriendin te verrassen met een AR-striptease show?
Je kan hem of haar de link toesturen en samen genieten van de show. Een leuk en origineel verjaardagscadeau!
De act wordt live gedaan. Jij kan de stripper wel zien, maar de stripper jou niet. Alleen jouw naam wordt doorgegeven. Daarmee zal ze je gegarandeerd aanspreken, want jij doet mee in de act natuurlijk.
Daarnaast bieden we ook een on demand striptease show. Dit werkt een beetje als een filmpje huren, je bekijkt de show wanneer je wilt, maar er is geen live interactie.

Een augmented reality stripper bestellen

Ben jij ook erg nieuwsgierig geworden hoe de ervaring zal zijn met deze stripshow?
We hebben hier alvast een teaser, zodat je een beter beeld kunt krijgen hoe dit eruit komt te zien.

Lijkt dit jou wat? Laat jouw gegevens dan achter en dan houden wij je op de hoogte van ons nieuwe project en zo ben jij een van de eerste die een AR-striptease kan boeken.