4,5 81 Google-reviews

Stripper Arnhem

Ben je op zoek naar een stripper in Arnhem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of dat dit nu voor een verjaardag of vrijgezellenfeest is, voor elke show hebben wij een gepast thema.

  • Keuze uit meer dan 20 striptease thema’s
  • Strip shows gericht op entertainment met een erotische knip oog
  • Exclusieve strippers

Besluit je op de avond zelf om toch nog even een stripper te boeken om jullie feestje net even dat beetje extra te geven? Geen probleem. Ook last minute kan je bij ons een stripper huren.

Vrijgezellenfeest in Arnhem

Jullie gaan het vrijgezellenfeest in Arnhem organiseren? Dan zijn er tal van mogelijkheden voor zo’n dag. Maar een ding mag natuurlijk niet ontbreken. Een stripper!
Speciaal voor vrijgezellenfeesten hebben wij unieke striptease thema’s.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een vrouwelijke stripper die haar show geeft als bruidsmeisje? Of een mannelijke stripper die als gentleman de “bride 2 be” trakteert op een sensuele lapdance?
Toch liever de echte klassieker als politie agent die het feestje stil legt voor geluidsoverlast?
Wij hebben keuze uit meer dan 20 striptease thema’s. Dus altijd wel een geschikt thema voor jullie feestje.

Maak kennis met onze strippers in Arnhem

Stripper Sierra

Striptease Sierra

Opzoek naar een show waarbij de jarige of vrijgezel eens flink wordt aangepakt? De kinky/ SM show is een van de specialiteiten van Sierra.

Ontdek meer over Sierra

Stripper Michele

Stripster Michele

Een striptease van Michele vergeet je niet snel. Misschien ken je haar al van tv, waar ze al meerdere keren op verschenen is. Deze mooie vrouw is in te zetten voor een stripact met humor, dans en een erotisch tintje.

Ontdek meer over Michele

Stripper Chanel

Stripster Candy

Wie wil deze weelderige bos krullen en dat prachtige lichaam nu niet zien zwieren door de huiskamer? Boek stripper Chanel voor een exotische ervaring.

Ontdek meer over Candy

Stripper Bella

Stripster Bella

Ze is begonnen met paaldansen, waar zij een echte pro in is. Maar nu heeft zij zich ook gespecialiseerd in het geven van stripshows. Bij het boeken van Bella ben je er zeker van dat je een top show krijgt!

Ontdek meer over Bella

Stripper Kevin

Stripper Kevin

De stripshows van Kevin zijn vol entertainment en tease. En buiten het geven van stripshows kan je hem ook inhuren als sexy bartender voor het maken van een cocktail.

Ontdek meer over Kevin

Stripper Steve

Stripper Helios

De shows van stripper Helios zijn echt een must om mee te maken. Hij is ook al diverse keren aanwezig geweest bij verschillende tv-programma’s.

Ontdek meer over Helios

Stripper Gabriel

Stripper Gabriel

Voor wie op zoek is naar een stripper in thema, die zich helemaal aanpast aan jouw wensen, is Gabriel de uitgekozen persoon. Deze sexy latino weet de harten van jouw vriendinnen te stelen.

Ontdek meer over Gabriel

Stripper Ferdi

Stripper Ferdi

Deze jonge adonis heeft al regelmatig zijn kunsten laten zien op TV. Buiten het strippen is hij ook te boeken als naaktmodel en sexy butler.

Ontdek meer over Ferdi

Unieke stripshows

Bij Showtime Agency bieden we meer aan dan een standaard stripshow.
De politie show is bij uitstek de meest geboekte show maar ook echt een standaard show.
Ben je op zoek naar een act die echt origineel is?
Dan kan je er ook voor kiezen om een stripshow te combineren met vuurspuwen. En ook met het vuurspuwen zal de stripper de jarige of vrijgezel bij de act betrekken. En heb je een feest met gemengd publiek? Dan kan je een striptease koppel boeken. Zo is er erotische entertainment voor de mannen en vrouwen op het feest.

Strippers bekend van TV

Het kan goed zijn dan enkel van onze strippers je bekend voor komen.
Onze strippers zijn al meerdere malen in de Media verschenen. Zo kan is stripper Kevin al meerdere malen verschenen bij BNN en RTL 4  om zijn striptease kunsten te vertonen. En striptease Foxy was ook een echte hype op het internet met haar streaker actie. Zelfs op “Voetbal Inside” werd deze actie van haar uitvoerig besproken.

Wat kost het om een stripper te huren in Arnhem?

Bij Showtime Agency huur je in Arnhem al een stripper in vanaf € 175,-, inclusief reiskosten. Wil je meer inzicht in onze prijzen voor bijvoorbeeld het boeken van topless bediening? Bekijk dan onze prijslijst.

Hoe gaat het in zijn werk als ik een stripper heb geboekt?

De stripper zal als ze arriveert even een belletje geven zodat je haar kan opvangen en zo blijft het nog een verrassing voor de jarige of vrijgezel.
Bij jullie op locatie moet zij zich nog even omkleden in haar striptease outfit.
Verder heeft de stripper zelf zijn eigen mobiele bluetooth box bij zich dus over de muziek hoef je jezelf geen zorgen te maken. Enkel een stoel zonder armleuning is nodig om zo een perfecte lapdance aan het feestvarken te kunnen geven.

Meer dan alleen strippers

Wist je dat je bij ons buiten het boeken van een stripper ook terecht kan voor diverse workshops?
Zo hebben wij een ruim aanbod aan dans workshops en andere leuke activiteiten.
En heb je bij ons een workshop geboekt? Dan krijg je ook nog eens korting bij het boeken van een stripper!

Boek nu een striptease in Arnhem

Jij wilt een striptease show in Arnhem boeken. Gebruik dan onderstaande buttons om contact met ons op te nemen.

Whatsapp
Contact