Menu

Donkere stripper

Een gespierd lichaam, waanzinnige dansmoves èn een intieme lapdance. Dat is wat onze donkere en getinte strippers in huis hebben voor je vriendin.Laat haar droom klaarkomen, uhm uitkomen, en boek een onvergetelijke striptease bij Showtime Agency. Al meer dan 650+ vriendinnengroepen gingen je voor.

Stripper Dark Candy

Donkere stripper boeken

Nodig de donkere stripper uit op een verjaardag of vrijgezellenfeest

Het is de ultieme verrassing voor je vriendin: een spannende show op haar verjaardag of vrijgezellenfeest, door één van onze mannelijke strippers. Waarom zo’n origineel cadeau geliefd is? Dat ontdek je hieronder.

Terwijl jullie genieten van een cocktail, verschijnt plotseling een hete, donkere man op het feestje. Jij weet wel hoe laat het is. Je vriendin kijkt natuurlijk een beetje vreemd op, want wat doet die man hier. Diegene is toch niet uitgenodigd voor het feest? Je vriendinnen schieten in de lach.

De donkere of getinte stripper loopt vervolgens op haar af. Hij gooit direct een paar zwoele dansmoves. Onze hete vent trekt langzaamaan zijn shirt omhoog, terwijl hij diep in de ogen van je vriendin kijkt. Zij kijkt een tikkeltje ongemakkelijk, want ze weet onderhand wel wat er gaande is. Jullie genieten natuurlijk van dit hilarische moment èn je vriendin stiekem ook wel. De stripact kan beginnen!

Ga je voor een wilde politieman of een andere stripact?

Jij mag zelf beslissen wat voor rol de donkere stripper speelt. Dat maakt zo’n wild cadeau extra leuk. Wat dacht je van een gespierde politieagent. Gewapend met handboeien en slagroom gaat hij je vriendin ‘fouilleren’ en in de boeien slaan. Alleen zal deze fouilleeractie iets anders verlopen, dan dat de jarige of vrijgezel verwacht. Jij kan je vast wel inbeelden waarom dat is.

De donkere en getinte strippers zijn populair bij Showtime Agency, omdat ze meer dan 12+ rollen kunnen naspelen. Naast een wilde politieagent, kun je bijvoorbeeld ook èèn van deze shows boeken:

  • Hitsige brandweerman
  • Zwoele timmerman
  • Grey van de film ‘Fifty Shades’
  • Wilde cowboy
  • Marinier die op ‘missie’ is
  • Typische gentleman
  • Stoere pimp

Heb je een andere act in gedachten of wil je weten welke rollen ze nog meer spelen? Stuur ons dan een WhatsApp-berichtje of bel: 06 - 50 444 111.

Black chocolate voor striptease shows in Antwerpen

Donkere stripper boeken

Ontdek onze donkere strippers

Hieronder staan onze populaire donkere strippers. Je kunt ze vanaf € 200,- boeken. Geen zorgen over de reiskosten. Die zitten er namelijk bij. Daarnaast mag je de stripact gratis filmen en achteraf een groepsfoto maken. Zo leg je het onvergetelijke ‘vriendinnen-moment’ vast.

Onze sexy mannen reizen stad en land af. Dus of je nu in de omgeving van AmsterdamNijmegen of Eindhoven woont, je kunt ze overal in Nederland bezoeken.

Donkere stripper met tattoos

Donkere stripper boeken

Bekijk onze getinte strippers

Is jouw vriendin stapel op mannen met een mooi tintje? Dan zijn deze strippers iets voor haar. Ze komen vanaf € 190,- op je feestje. Je kunt ze in heel Nederland boeken, de reiskosten zijn gratis. Net als de hilarische groepsfoto met de stripper, die is ook kosteloos.

Stripper Gabriel

Boek nu een donkere of getinte man

Onze strippers maken je feestje graag wilder. Boek nu een stripact door te bellen of te WhatsAppen naar 06 - 50 444 11. Ook voor vragen kun je ons bereiken.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd