Politie striptease

  • Vanaf € 180,- (excl. reiskosten)
  • Meest geboekt striptease thema
  • Voor vrijgezellenfeesten en verjaardagen

Geen bekeuring maar een lapdance

De politie striptease is ver uit de meest gevraagde strip act. Dus als je wel een stripper wilt huren maar nog niet zeker bent van een bepaald stripthema?
De politie striptease show doet het altijd goed!
Er wordt aangebeld voor geluidsoverlast en dan wordt de jarige of vrijgezel ook nog eens grondig gefouilleerd.
Als dit is gebeurd kan de striptease show beginnen! Deze sexy politie agente geeft geen bekeuring maar een lapdance!

De striptease zag er uit als een echte politie agente

Onze strippers zien er als politie agente bijna uit als een echte agent. De kostuums zijn professioneel en geen simpele carnaval kostuums.
Dit maakt dan ook het verrassingseffect nog groter als de striptease als "echte" agent binnen komt om het feestje te beëindigen.
Maar op het moment dat haar show muziek wordt gestart kan het feest pas echt beginnen.
In deze show zit net als elke andere act ook een lapdance verwerkt. En de body olie zal ook rijkelijk gebruikt worden ;)
Aan het einde van de show gaat de striptease geheel naakt. Maar vind je dit net even te ver gaan? Geef dit dan even van te voren aan dan gaat de striptease alleen topless.

M’n vrienden en ik hadden het er al jaren over om een keer een stripster te huren. Toen één van de mannen ging trouwen hebben we het eindelijk

geregeld voor zijn vrijgezellenfeest.

Ik had contact met de stripster; ze dacht geweldig mee en heeft van begin tot eind uitstekende service geleverd! De show was werkelijke SPECTACULAIR. Thx voor deze onwijs leuke ervaring!

Wie kan ik huren voor de politie striptease show?

Dit striptease thema wordt zo veel geboekt dat elke striptease danseres een show in dit politie thema heeft.
Voel je dus vrij om even bij ons aanbod van vrouwelijke strippers te kijken en geef aan ons door welke dame jouw voorkeur heeft voor de show.

Tip: Wil je ook nog topless bediening na de strip show? Dat kan! De kosten 30 minuten topless bediening aansluiten na de show zijn zijn € 75,- extra.

Een politie striptease show boeken

Wil jij een striptease inhuren die een show als politie agente op jullie feestje komt geven? Dan zou je met de volgende zaken even rekening moeten houden zodat de show vlekkeloos verloopt.

  • Kleedruimte 
    De striptease komt niet omgekleed als agent aan. Zij kan niet zo over straat lopen. Zij verkleed zich dan bij jullie in politie uniform en zal hierna dan opnieuw aanbellen zodat de jarige of vrijgezel de deur kan open doen.
  • Stoel zonder arm leuning
    Deze heeft de striptease nodig om een perfecte lapdance te kunnen geven.

Verder hebben de dames hun eigen bluetooth box bij zich, dus over muziek hoeven jullie je geen zorgen te maken.

Whatsapp
Contact