4,6 104 Google-reviews

Stripper Gouda

Wil je jouw vriend of vriendin verrassen? Dan is een striptease origineel èn vooral hilarisch. Niemand verwacht als er plotseling een gespierde man voor de deur staat. Of juist een sexy dame met prachtige rondingen.

Bij ons boek je snel een betaalbare stripper in Gouda. Voor je het weet wordt er ‘plotseling’ aangebeld. Jullie vriendengroep kan dan het volgende verwachten:

  • Een show van 15-20 minuten met dansmoves, een spannende lapdance, blinddoek-scene, bodylotion en slagroom. En oh ja: de handboeien mogen uiteraard ook niet ontbreken ;)
  • Je mag een foto of video maken om het moment vast te leggen. Als dat niet gieren wordt tijdens de ‘nabespreking’
  • Een stripact die je zelf mag uitkiezen. Van een ondeugend schoolmeisje tot een gespierde brandweerman die jou wel even ‘nat’ komt maken :)

Woon je naast Gouda, bijvoorbeeld in: Boskoop, Waddinxveen of Alphen aan den Rijn? Ook dan kun je uiteraard bij ons terecht!

Ding dong: de deurbel gaat

Drie keer raden wie dat nou is. De buurman, een pakketjesbezorger van Zalando of wellicht de politie? Wij denken het laatste. En de politieagent of dame komt niet zomaar op visite. Voor je het weet stapt deze ‘sexy’ agent de kamer binnen om je vriendin te fouilleren en in de boeien te slaan. En wat je wellicht niet van zo’n ambtenaar verwacht: de kledingstukken gaan uit. Let the show go on.

Kan jij je al inbeelden wat voor hilarische momenten dat oplevert? In ieder geval iets om niet te vergeten met je vriendengroep.

Een selectie van onze strippers in Gouda

Stripper Foxy

Striptease Foxy

Onze stripper Foxy geeft uitdagende stripteases in Gouda. Gewapend met een zweepje, slagroom en handboeien komt ze graag langs op je verjaardag of vrijgezellenfeest. Als dat geen onvergetelijk moment wordt.

Ontdek meer over Foxy

Stripper Michele

Stripster Michele

Als je het feestje extra spicy wilt maken, dan kun je het beste Michele boeken. Want met haar sensuele dansmoves en ondeugende lapdances gaat je vriend ongetwijfeld de avond van zijn leven tegemoet. Michele is ook te boeken als ‘cowgirl’.

Ontdek meer over Michele

Stripper Chanel

Stripster Candy

Een hete stripper op je feestje? Dan is Candy de juiste keuze. Hoe onschuldig ze nu kijkt, hoe stout ze eigenlijk is. Je vriend staat tijdens haar show compleet in de spotlights. En zeg nou zelf: het krijgen van een lapdance van zo’n aantrekkelijke vrouw is de wens van vele mannen.

Ontdek meer over Candy

Stripper Margot

Stripster Margot

Margot is een prachtige verschijning en geliefd bij veel mannen. Waarom? Daar kom je snel genoeg achter tijdens haar show, als ze één voor één haar kleding uittrekt.

Ontdek meer over Margot

Stripper Kevin

Stripper Kevin

Een politieagent die je vriendin komt ‘arresteren’ of liever een heuse cowboy in de woonkamer? Kevin komt graag naar Gouda om je beste vriendin te verrassen met een lapdance.

Ontdek meer over Kevin

Stripper Helios

Stripper Helios

Stripper Helios is een bekende verschijning. Met verschillende optredens in televisieseries heeft hij al vele meiden ‘kwijlend’ achtergelaten door zijn sexy stripteases en geweldige entertainment.

Ontdek meer over Helios

Stripper El Grande

Stripper El Grande

Word je vriendin ‘wild’ van mannen met een mooi tintje? Dan maak je met El Grande de juiste keuze. Hij weet wel raad met een jarige of aanstaande bruid. Pas maar op dat je vriendinnen niet verslaafd raken aan zijn lichaam.

Ontdek meer over El Grande

Stripper Mike

Stripper Mike

Na het zien van sommige meidenfilms heb je vast wel eens een stoute droom gehad waarin je hoopt de hoofdpersoon tegen te komen. Stripper Mike maakt deze droom waar en komt helemaal in zijn rol van de film ‘Magic Mike’. Een ‘foute wens’ die zomaar in vervulling gaat.

Ontdek meer over Mike

Waarom een striptease in Gouda?

Je kunt natuurlijk naar de plaatselijke kroeg voor de ‘standaard’ wijntjes of biertjes. Bijvoorbeeld in één van deze cafés in Gouda. Of wellicht ben je een spelletjesliefhebber en kies je voor een ganzenbordavond bij jullie thuis. Hartstikke leuk natuurlijk, maar hoe hilarisch zal het zijn als deze avond plotseling een andere wending krijgt. Iets wat je vrienden of vriendinnen totaal niet verwachten: een stripact!

En het leuke is dat jij zelf verzoekjes kunt doen voor een act. Dus wil je een klusjesman in plaats van een politieagent. Ook dat kan natuurlijk. Of heb je liever Magic Mike in je kamer staan? ;)

Bij ons kan je kiezen uit meer dan 15 thema’s, waaronder:

  • Brandweer
  • Cowboy
  • Matroos
  • Bruidsmeisje
  • Politieagent
  • Oma of opa
  • Schoolmeisje

Al deze acts kunnen door zowel onze mannelijke strippers als vrouwelijke strippers uitgevoerd worden. Onze strippers zijn regelmatig te bewonderen in televisieprogramma’s. Van de ‘foute’ series zoals Ex on the Beach tot talkshows.
Door bij ons te boeken, heb je straks een ware tv-ster bij jou in de kamer staan in Gouda. Als dat geen lekker toetje is ;)

Wat kost een stripper?

Je kunt onze strippers in Gouda al vanaf 170,- euro boeken. En voor verrassingen kom je niet te staan: de reiskosten zijn namelijk gratis. Wil je jouw feestje extra spicy maken? Kies dan naast onze stripact ook voor een pikante workshop. Als dat niet gieren wordt met de heren of dames. In Gouda worden regelmatig deze hilarische workshops geboekt:

Een volledige lijst met tarieven vind je hier. Als je zo’n activiteit naast een stripact boekt, krijg je 10,- euro korting.

Boek nu direct jouw stripper bij Showtime Agency

Ben je klaar voor de show? Bel of stuur ons een WhatsApp-berichtje. Ook als je op het laatste moment pas besluit dat het feestje wel wat heter kan worden. Onze strippers kunnen namelijk binnen een uur al in Gouda zijn.

Whatsapp
Contact