Stripper Baarle-Nassau

Heb jij binnenkort een feestje in Baarle-Nassau te vieren?
Dan kan je bij ons terecht voor een leuke en speelse striptease show. Voor elk feestje hebben wij de juiste stripper met de gepaste show.

  • Strippers uit Brabant
  • Shows kunnen op maatwerk
  • Geen aanbetaling nodig

    Het vieren van een vrijgezellenfeest is razend populair in Baarle-Nassau. Zowel voor de Nederlanders als Belgen. Dit is dan ook de reden waarom onze strippers hier regelmatig te vinden zijn.

Extra erotische entertainment

Vind jij een standaard striptease show net even wat te kort? Geen probleem! Bij ons kan je zonder problemen die extra entertainment bij boeken. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de show te verlengen. Deze verlengde stripshow maar liefst 30 minuten en krijgt iedereen een lapdance.
Ook topless bediening hoort bij de mogelijkheden de stripper zou na de show nog 30 tot 45 minuten langer kunnen blijven voor het topless serveren van hapjes en drankjes.
En natuurlijk kan iedereen dan ook nog even op de foto met de stripper.

Maak kennis met onze strippers in Baarle-Nassau

Stripper Sierra

Striptease Sierra

Stripster Sierra in een entertainster pur sang. Dat zie je ook echt in haar shows terug. En heb je een specifiek thema? Sierra heeft een groot assortiment aan striptease thema’s.

Ontdek meer over Sierra

Stripper Michele

Stripster Michele

De stripshows van Michele zijn veel geboekt en adembenemend. Buiten het strippen om wordt Michele ook voor geboekt als naaktmodel voor een schilder workshop.

Ontdek meer over Michele

Stripper Chanel

Stripster Candy

Deze sexy striptease danseres bezit alle kwaliteiten wat je verwacht van een exotische danseres. De juiste rondingen en sexy dans moves. Het zal een show worden die je niet snel zal vergeten.

Ontdek meer over Candy

Stripper Bella

Stripster Bella

Ze is begonnen met paaldansen, waar zij een echte pro in is. Maar nu heeft zij zich ook gespecialiseerd in het geven van stripshows. Bij het boeken van Bella ben je er zeker van dat je een top show krijgt!

Ontdek meer over Bella

Stripper Kevin

Stripper Kevin

De stripshows van Kevin zijn vol entertainment en tease. En buiten het geven van stripshows kan je hem ook inhuren als sexy bartender voor het maken van een cocktail.

Ontdek meer over Kevin

Stripper Steve

Stripper Helios

Wie heeft zijn shows niet gezien op Ex on the Beach? En hij is bij ons ook exclusief te boeken op jullie feestje. Wat zal dat een verrassing zijn voor de vrijgezel!

Ontdek meer over Helios

Stripper Black Chocolate

Stripper Black Chocolate

Once you go black you never go back. Buiten de stripshows is deze jongen een echte danser/ entertainer. Een topper voor jouw feestje.

Ontdek meer over Black Chocolate

Stripper Lex

Stripper Lex

Jij houdt wel van een lekkere spierbundel? Laat je dan verlijden door deze sexy stripper.

Ontdek meer over Lex

Wat kost het om een stripper te boeken in Baarle-Nassau?

Bij Showtime Agency huur je Baarle-Nassau al een stripper in vanaf € 180,-, inclusief reiskosten. Wil je meer inzicht in onze prijzen voor bijvoorbeeld het boeken van een candy boy? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Strippers bekend van TV

Kan het zijn dat veel van onze strippers je bekend voorkomen? Dat kan goed kloppen.
Meerdere van onze strippers zijn op TV verschenen. Zo heb je stripper Helios terug kunnen zien als sexy politie agent in Utopia en Ex on the Beach, stripper Angelo bij Temptation Island en striptease Foxy is een echte internet hit geweest als online streaker.

Kies zelf je stripper en het thema

In Oosterhout heb je ook de Mannenspeeltuin. Dit is een outdoor center waar je kan paintballen, soldaatje spelen en meer. Dit is dan ook met uitstek the place to be voor een mannen vrijgezellenfeest. En ook hier zijn onze stripteases regelmatig aanwezig voor een show. Het thema wat dan het beste past bij deze gelegenheid is de Army striptease show. De vrijgezel wordt in deze stripact even stevig aan de tand gevoeld

Wat is er allemaal nodig voor het boeken van een stripper?

Als de boeking bij ons bevestigd is krijg je van ons een bevestiging per What’s app of email.
De des betreffende stripper komt dan naar de afgesproken plaats toe op de des gewenste datum en tijd. Zodra de stripper er bijna is krijg je een belletje zodat deze ongezien naar binnen geloodst kan worden.

Voor de show zelf is enkel het volgende nodig:

  • Aansluiting voor een iPhone ( strippers hebben vaak zelf ook een bluetooth box bij zich )
  • Een stoel zonder armleuningen
  • Een kleedruimte ( geen toilet )

Vrijgezellenfeest in Baarle-Nassau

Een stripper tijdens een vrijgezellenfeest hoort er toch echt wel een beetje bij.
Wij hebben dan ook speciale striptease thema’s voor deze gelegenheid.
Zoals een vrouwelijke stripper als bruidsmeisje of een sexy stripper in pak.
Wil jij de hele vrijgezellen dag door ons in laten vullen? Ook dat is mogelijk!
Wij hebben diverse leuke workshops die bi zo’n speciale dag passen.
En heb je bij ons een workshop geboekt? Dan kom je ook in aanmerking voor een korting op een stripper.

Boek hier jouw stripper in Baarle Nassau

Jij wilt een van onze strippers inhuren voor een show in Baarle Nassau? Gebruik dan onderstaande buttons om contact met ons op te nemen.