Stripper Helios

Sexy gespierde stripper

Ben je op zoek naar een sexy en gespierde stripper? Dan is onze adonis Helios de stripper voor jouw feestje. Misschien herken je hem wel, want hij heeft meegedaan aan de show Ex on the Beach.
Hij is exclusief bij ons in te huren voor een strip show. En zijn  shows? Deze zijn altijd een groot succes!
Helios is een echte entertainer die zijn vak verstaat, niet alleen de jarige of vrijgezel zal van de show genieten maar hij betrekt iedereen bij zijn show.
In zijn shows speelt neemt hij een speelse maar ook een dominante rol aan en dit maakt alles tot een te gekke show waar nog lang over na gepraat zal worden.

Mannen strippersgroep

Wij hebben ook een mannenstrippersgroep, The Sugar Boys, zij geven shows zoals Chippendales/ Magic Mike.
En alleen onze beste strippers zitten in deze groep en Helios is hier ook een crew member van.
Samen met deze mannelijke strippers is hij al meerdere malen op TV verschenen.
Dit was onder andere bij:

 

Stripshow als sexy gentleman of stoere politie agent?

Helios heeft zelf een aantal favoriete shows en één hiervan is in stijl van de film 365 DNI.
Hier neemt hij de rol aan van Massimo, een dominante maar sexy man, deze rol is Helios op het lijf geschreven. Als sexy gentleman zal hij het feestvarken op een speelse manier domineren en zijn zweepje zal ook zeker gebruikt worden ;)
Maar maak je geen zorgen, het is een entertainment show dus niets gaat te ver.
Vind je deze show toch minder geschikt voor jullie feestje? Dan kan je voor de klassieke show als politie agent kiezen.
Als stoere politie agent slaat hij de jarige of vrijgezel in de handboeien en nadat zij grondig gefouilleerd is kan de stripshow beginnen.
Verder heeft Helios nog vele andere striptease thema's.

Politie Gentleman
Fifty shades of Grey Opa Abraham
365 DNI Cowboy
Bouwvakker Peaky Blinders

Tip: Wil je ook nog topless bediening na de strip show? Dat kan! De kosten 30 minuten topless bediening aansluitend na de show zijn € 75,- extra.

Meer entertainment?

De stripshows van Helios zijn al echte entertainment shows maar je vind een man volledig uit te kleren net even to much?
Helios is ook te boeken voor andere entertainment opdrachten. Zo kan je hem op jouw feestje inhuren als sexy candyboy, hij brengt dan lekkere hapjes en drankjes rond en maakt altijd nog even tijd vrij voor een groepsfoto.
Maar het kan ook zijn dat je hem tegen komt op jullie vrijgezellenfeest. Hij geeft namelijk ook diverse workshops, zoals een cocktail workshop of een workshop Pimp my Tarzan.

Zoals je ziet heeft Helios buiten het strippen om nog vele kwaliteiten. En wil je hem boeken op jouw feestje? Neem dan even contact met ons op via onderstaande button.

Whatsapp
Contact