The Sugar boys

  • Mannenelijke strippersgroep
  • Speciaal voor ladiesnights
  • Shows zoals Chippendales & Magic Mike

Dames opgelet!
Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol spanning, sensatie en natuurlijk een flinke dosis glamour tijdens onze sensationele Ladiesnight!
Laat je verrassen door de verleidelijke moves en charmes van niemand minder dan "The Sugar Boys" - dé sensatie in de wereld van mannelijke strippers.

Mannelijke strippersgroep

Onze drie knappe heren, Kevin, Ferdi en Black Chocolate, staan garant voor een Ladiesnight experience die je doet denken aan de weergaloze shows van the Chippendales en Magic Mike.
Deze charismatische dansers nemen je mee op een opwindende reis vol dans, tease, humor en stijl, en laten je hart sneller kloppen met hun adembenemende solo stripacts.

Strippers bekend van TV

Deze strippers zijn niet onopgemerkt gebleven in de media. Zij hebben meerdere malen een stripact voor televisie uitgevoerd.
Dit was o.a. in de televisieprogramma's:

Welke shows hebben deze mannen strip groep?

De shows zijn allemaal in succesvolle thema's die altijd aanslaan bij het publiek.
Denk hierbij aan shows in stijl van:

Politie 50 shades of grey
Cowboys Bouwvakkers

Verder zit er in de show veel dans, humor en tease verwerkt.


Wie weet kan jij tijdens de meet en greet ook wel zo'n sexy foto maken met de strippers ;)

Hoe ziet het programma van The Sugar boys er uit?

Tijdens onze drie uur durende extravaganza draait alles om jou, dames!
We starten met een betoverende introshow om de toon te zetten, gevolgd door niet één, niet twee, maar drie sensationele solo stripacts.
De hoogtepunten bereiken hun climax in een adembenemende finale, waarin "The Sugar Boys" al hun talenten tentoonspreiden.

Na de spetterende optredens is er zelfs de mogelijkheid om je eigen glamourmoment vast te leggen tijdens een fotoshoot met onze sexy strippers.
Grijp deze kans om de avond te vereeuwigen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

# Dit programma is op basis van 3 mannelijke strippers, maar het is ook mogelijk om alle 4 de strippers te boeken bij een ladies night. #

Maak je klaar voor een avond vol plezier, ondeugendheid en pure verwennerij met "The Sugar Boys" en beleef een Ladiesnight die je nooit zult vergeten!

Whatsapp
Contact