Stripper Ferdi

Stripper Ferdi Stripper Ferdi als gentleman Peaky blinders strip show

Boek stripper Ferdi voor een warme sfeer!

Ben je op zoek naar een leuke, spannende en unieke activiteit voor je feestje? Dan mag een striptease niet ontbreken. Of je nu een vrijgezellenfeest of meidenavond organiseert; de bloedmooie stripgod Ferdi brengt de temperatuur van je feestje naar een hogere graad!

En kan het zijn dat deze stripper jou bekend voor komt? Dat kan heel goed kloppen hij was het veel besproken naaktmodel die ging 'helikopteren' bij het RTL programma het perfecte plaatje.

Ferdi je was geweldig! Top show! Top gedaan! En dit gewoon in een woonkamer! Topper! Goed verzorgd! Echt aan te raden voor welk feestje dan ook!!!

 

Dit heeft stripper Ferdi voor jou in petto

Deze sexy en getrainde stripper heeft verschillende spannende shows voorbereid. Deze voldoen zeker aan de wensen van jouw vriendinnen. Met zijn gespierde lichaam en sensuele danspasjes zal hij de ’eregast’ verleiden. Uiteraard mag het toetje ook ontbreken. Dat is namelijk een spannende (en tikkeltje ongemakkelijke) lapdance van Ferdi. Dat wordt smullen kunnen wij alvast verklappen.

Ferdi als naaktmodel voor de fotoshoot van RTL programma "Het perfecte plaatje".

Sexy politie, cowboy of bouwvakker gaat uit de kleren

Wat zal je beste vriendin versteld staan van zo'n hete politieagent voor de deur. Zonder waarschuwing slaat Ferdi haar in de boeien. Of wat dacht je van een sexy cowboy die met zijn lasso je vriendinnen bij elkaar grijpt? Liever meer een onopvallende verleider? Stel je dan een sexy bouwvakker of loodgieter voor. Je vriendinnen zullen zich van geen kwaad bewust zijn tot hij opeens zijn ’werkpak’ van z’n brede schouders laat glijden!

Een spannende avond vol opwinding en verleiding staat jou en je vriendinnen te wachten. Je kunt er zelf voor kiezen om een thema voor Ferdi te bepalen. Wil jij net als je vriendinnen liever verrast worden? Dat kan ook. Ferdi heeft ervaring met zijn shows en weet precies de juiste hoeveelheid spanning en sensatie op te bouwen. Niet voor niets dat hij ook onderdeel is van de groep ’Sugar Boys

Hieronder vind je een voorproefje wat je op zo'n avond kunt verwachten:

  • een lapdance
  • attributen zoals handboeien, zweepjes en andere spannende hulpmiddelen
  • een sexy, super getrainde mannelijke stripper die al je vriendinnen weet te verleiden
  • een feestje vol giechelen, schaamte, maar bovenal genieten

Tip: Wil je ook nog topless bediening na de strip show? Dat kan! De kosten 30 minuten topless bediening aansluitend na de show zijn € 75,- extra.

Waar kun je stripgod Ferdi voor boeken?

Wanneer je een feest organiseert voor je beste vriendinnen, wil je dat eens in de zoveel tijd extra (en anders) aanpakken. Een onvergetelijke avond met een gezonde dosis spanning, sensatie en schaamte! Hoe? Daar hoef je niet ver voor te zoeken. Een stripact van Ferdi beschikt namelijk over precies datgene wat jij zoekt. Deze stripact wordt vaak geboekt voor:

  • vrijgezellenfeesten
  •  meidenavonden
  •  verjaardagen

Ben je dus op zoek naar dat ene unieke, hete en spannende ingrediënt om jouw feestje te laten slagen? Boek dan stripper Ferdi, het wordt gegarandeerd een succes!

Wil je dat Ferdi ook nog de drankjes komt inschenken en de gasten verwelkomt? Dan kun je hem ook boeken als ’topless’ serveerder.